Boğazda takılma bişey var hissi

Gokce Gokce42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
15
2
28
Merhabalar 1 aydır boğazımda bi takılma hissi var yaşayan varmı bu durumu KBB doktoruna gittim bi kaç kere boğazıma kamera ilede bakıldı şükür temiz . Uzun bir süre yemek yiyemedim takılma hissinden dolayı 6 kiloda verdim bu yüzden . Ama o bi şey var hissi hiç gitmiyor

Merhabalar 1 aydır boğazımda bi takılma hissi var yaşayan varmı bu durumu KBB doktoruna gittim bi kaç kere boğazıma kamera ilede bakıldı şükür temiz . Uzun bir süre yemek yiyemedim takılma hissinden dolayı 6 kiloda verdim bu yüzden . Ama o bi şey var hissi hiç gitmiyor
Merhaba,üniversite hastanesine gitmenizi tavsiye ediyorum. Bende benzer şikayetle bir çok kbb ye gittim. Hiç bir şeyin yok diyerek gönderdiler. Üniversite hastanesi boğaz reflüsü teşhisi koydu. İmkanınız varsa randevu alın.

Bende bu durum var ve ara sıra geliyor bende boğazıma baktırdım hiç bir şey yok ama sanki boğazıma takılacakmış hissi beni mahvediyor her an boğazımda kalacak gibi hissediyorum ne yersem yiyeyim 🤦🏼‍♀️

Evet ama yıllardır
Bende yıllardır kullanıyorum. Geçen gün salatalık yedim, bi parçası boğazımda kaldı gibi oldu. Öksürdüm kaç kez geçmedi, ekmek yedim indirsin diye geçmedi, su içtim geçmedi.. Herşeyi denedim.
Daha sonra gece uyurken boğazımı inanılmaz rahatsız etti yukarı çıkmaya çalışıyor gibiydi sanki.
Sonra sabah kahvaltıda zeytin yedim, zeytini değil çekirdeğini yemiş gibi oldu, yine boğazımda takılı kaldı. Nefes almamı zorlaştırıyordu sanki.
En son eşimi aradım acile götürdü.
Sigara faranjit yapmış, o yüzden yutma zorluğu çekiyormuşum. Andorex gargara yazdı. Kullandım birkaç gün geçti. Tabi sigarayı da azaltmak gerekiyor.
Szin de böyle bi durum olmuş olabilir.

Bende yıllardır kullanıyorum. Geçen gün salatalık yedim, bi parçası boğazımda kaldı gibi oldu. Öksürdüm kaç kez geçmedi, ekmek yedim indirsin diye geçmedi, su içtim geçmedi.. Herşeyi denedim.
Daha sonra gece uyurken boğazımı inanılmaz rahatsız etti yukarı çıkmaya çalışıyor gibiydi sanki.
Sonra sabah kahvaltıda zeytin yedim, zeytini değil çekirdeğini yemiş gibi oldu, yine boğazımda takılı kaldı. Nefes almamı zorlaştırıyordu sanki.
En son eşimi aradım acile götürdü.
Sigara faranjit yapmış, o yüzden yutma zorluğu çekiyormuşum. Andorex gargara yazdı. Kullandım birkaç gün geçti. Tabi sigarayı da azaltmak gerekiyor.
Szin de böyle bi durum olmuş olabilir.

Aynı anlattıklarınızı yaşıyorum ama düşününce komik geliyor düşünsenize salatalık parçası takıldı gibi diyorsunuz üzerine ekmek yiyorsunuz o gidiyor ama diğeri gitmiyor gitmese hiç biri gitmez psikolojik diyorlar

X