Boğaz kuruluğu...

kamuran85

Oğluşummm :))
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
6.066
579
198
Arkadaşlar bir aydır boğazımda bir şey varmış hissi yaşıyorum. Sanki bazen nefes alamıyor gibi oluyorum. Kulak burun boğaza gittim. Boğazında bir şey yok seninki psikolojik dedi. Stresten uzak dur dedi.. Şimdi de boğazımda kuruluk hissediyorum. Bir şey içiyorum sanki bi taraf kupkuru hiç ıslanmıyorum. Böyle bi şey yaşayan oldu mu çok rahatsız oluyorum. Sanırım yine doktora gitmem gerekecek...

Canım, aynı problem bende de var. Ben 3 yıl önce bademcilerimi aldırdım. Aldırdım aldıralı sanki bir parça var, ya da yediğim bir lokma varmı gibi. Devamlı kuruluk hissediyorum. Senin gibi Dr. gittim kültür ble yaptırdım birşey yok dediler. Ve ufacık üzülsem yutkunamıyormuş gibi oluyorum. Strese gelmiyor. Birde çok baharat kullanıuyorum onun etkside olabiliyor.

Mesela; limon, kırmızı biber, karabiber, turşu, kola bu tür yiyecekler boğaza yaramıyor. Birde sıcak soğuk içmiyecekmişim. Sıcak çay içilmez mi? ılık çayın tadı olmuyorki. Bende sıkıldım artık boğaz sorunundan. Böyle kuruduğu zaman kokuda oluşuyor bazen en kötüsüde bu işte ne yapacağım bende bilemiyorum. Ağzıma çokta bakarım, dişimi dilimi eksitmeden fırçalarım. Ağız suyu, diş ipi hepsini kullanıyorum ama nafile. Bol su tüket sende benim gibi. Ben zorla içiyorum. Su bile ağzımda çoğalıyor. SAğlık versin.

Aynı sorun biliyor musun. Bi de benim olayımda baharatı fazla kullanmamın da etkisi oldu. Evlendikten sonra baharatı çok kullandım ve her yemekte kola içer oldum. Alışkanlıklarım değişti. Bu da kötü etki etti bende. Bana da asitli baharatlı şeyler yeme içme dedi. Çay hiç içme dedi. Akşam sekizden sonra hiçbir şey yeme dedi doktor. Suyu çok az içiyorum herhalde bu da etkiliyor.. Allah sana da sağlık versin..

Bende de bikaç aydır oluyor ama şunu fark ettim suyu az içtiğim zamanlar çok fazla oluyor, az su içmekten olabilir yani

bu aralar ben de bu sorunu yaşıyorum fakat doktora gitmedim göz damlası kullanıyorum büyük ihtimal ondan diye düşündüm ama bilemiyorum ama siz doktora gitmişsiniz yine de içiniz rahat etsin diye başka bir doktora daha gidin

Bende guatr olduğu için şuanda tiroid tahlilerimi de yaptırıyorum. Üçü normal üçü anormal çıktı. Ultrason çektiricem Çarşamba günü. Sonuca bağlayacağım bu problemimi de..

Canım bendede oluyordu bir iki yıldır ara ara hormon testi ve ultrason sonucu tiroid bezimde iltihap ve guatr çıkmıştı ondan sordum...

geçmiş olsun canım , yorumların tamamını okumadım ama baharatlar rahatsız ediyo demişsin sanırım , reflü var gibi sen de , benim arkadaşım tiroid bezlerinden bile şüpheleniyodu,boğazımda bi yumru var sürekli diyodu , meğer reflü başlangıcı imiş..
hastanede gastro bilmem ne diye bi bölüm var , oraya git bi muayene ol..

Merhaba arkadaşlar benimde bir sıkıntım var. Gece uyurken bir anda boğazımı biri sıkıyor gibi nefes alamıyorum ve uyanıyorum ve hemen öksürük başlıyor. Su içiyorum geçmiyor. Yutkunuyorum olmuyor. Yutkunurken fark ediyorum boğazımın bir tarafında bir kuruluk gıcık yapıyor. Ölüyorum zannediyorum o kadar kötü öksürüyorum ki gözyaşlarım akıyor neredeyse nefes alamaz hale geliyorum ve çok korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…