aynı olay bende yasadım canım.sevgılım boğa burcu ben oğlak burcuyum.bır yıldır uzaktan uzaktan bakıyordum ona.çok hoşlanmıstım ondan.sonra bırgun cesaretımı topladım tanısmak ıstedıgımı soyledım.ilk cok sasırdı bişey demedı telefon numarasını ıstedım mesajlastık falan.hazıran ayından agustosa kadar cok ıyıydı aramız.sonra bırgun tartıştık 2.gune uzadı.ne kadar gonlunu aldıysamda tersledı benı en sonunda cıddı bır sekılde ayrılmak ıstedıgını barışmak ıstemedıgını benımle olmak ıstemedıgını soyledı.ağladım zırladım mantıklı ol dedım duygularımla degıl mantıgımla bu karara vardım istemiyorum senı dedı.ogun bıtırdım bende aramadım sormadım.3 aya kadar.sonra kendısı aradı benı hıc aramadın sormadın dedı.ayrılmak ıstedın ayrıldık dedım.1 ay tekrar cıkayım dıye cabaladı.ve çıkmaya başladık.7 haftadır cıkıyorduk.bu son 1 haftadır tartışmalarımız oldu.bırıncı tartışmada gonlunu aldım öpüştüm ilk kez onunla aramız cok ıyıydı.benım sınav haftam geldı çattı.6 gundur yuzyuze gorumedık ama ben ona hep mesaj atıyordum.ilgilendim hep.son 2 gundur cok soguktu hatta mnesajlarıma bıle cevap vermedı.gel konusalım sen kafanda sorunları bıtırmedın sanırım dedım.gelır gelmez sıkıldım bu ilişkiden ayrılma ıstıyorum dedı.rütin bir ilişki degıl bızımkısı hep kavga tartışma bıktım dedı.artık senı sevmıyorum 3 gunde sogudum bıttı sana sevgım dedı ayrılalım dedı.ben ağlamaktan heder oldum ne dedıysem daha cok gıtmek ıstedı.son kez sarıldım ona zorla ayrıldık ama dusun dedım sana ara istediğin kadar olumlu yada olumsuz haber ver bana dedım.sen kendı yoluna gıt dedı.ayrıldı benden.ne yapmalıyım bılemıyorum çok sevıyorum onu yardım edın lutfen bır akıl verın
Boğa burcu erkeklerini çok iyi tanırım hatta öyle bir şey ki daha onlar burçlarını söylemeden ben gördüğümde direk sen boğa mısın diye sorarım.Uysal erkeklerdir,fazla kavgacı değiller.Ama gözleri biraz dışarıda olur.Yemeye içmeye çok düşkünlerdir.Rahat insanlardır fazla kafalarına bir şey takmazlar.Tek sorunları çok inatçıdırlar.
Onları bağlamak için onlara kendilerini özel hissettirmeniz gerekir.Bu burç diğer erkekler kadar kovalamayı elde etmeyi sevmez daha çok kendisine sonuna kadar bağlı,kendisini gerçekten seven bir kadın isterler hayatlarında.Ve sen boğa burcu bir sevgilin olduğu sürece onun hem en yakın arkadaşı,hem annesi,hem sevgilisi olma rollerini üstlenmelisin.Güzel yemek yapabilirsen bu onları çok mutlu eder.Tamam her erkek boğazına düşkündür ama boğaları geçemez hiç birisi.
Onun yakın arkadaşlarına da kendisini sevdirmelisin.Arkadaş çevresinin düşüncesine çok önem verir.Hayatındaki en önemli şeylerden birisi arkadaşlarıdır.Eğer onlar senin hakkında ufacık bir olumsuz şey söylese senden soğuyabilir.Kavgalardan nefret eder.Sakin huzurlu bir ilişki ister.Çok vefalılardır.Ona yaptığın hiç bir iyiliği unutmazlar...
canım bnm erkek arkadaşım da boğa burcu .. üstelik bn de akrebim senin gibi. aslında tek yapman gereken biraz gözünü korkutmalısın.. kaybetmekten korkmalı yani. yapmasını istediği şeyleri defalarca anlatman gerekebilir. bazen gerçekten duvarla konusuyormuşsun gbi gelir. ama herşeyi değiştirebilirsin . ona kendı sınırlarını ögretmekle başla bence .
benim 3 yıllık bir ilişkim var. ilk zamanlar oluyordu bu tür şeyler. ama ben hep geri adım atıyordum .. yani mesela onun ii geceler mesajı atmasını beklemeden ben atıodum . oyle oluncada o dusunuodu. tabi hep böyle değil sabah uyandığımda hıc bsey yokmus gbı guzel bı gunaydın mesajı atıodum .. bıde arada ona ıhtıyacın oldugunu soyle bence. çok hoşlarına gıdıo :) ama dediğimi unutma ilk adımı hep sen atma ama hep geride durma o zaman kaybedersin çünkü. düşünüyorum aslında neler yapabilirsin diye mmm yada söyle bi stratejide olabilir. o sana alısana kadar iyice bağlanana kadar çok seviyo aşkından ölüyo ondan başka kımsen yokk gbı davraanabilirsin bi süre sonra emın oldugunda kendını geri çekersın oda nedenını sorar neden degıstın fln der ... sende hep benden beklemenden yoruldum tek başıma ugrasıorum falan dersın.. bıdahada hıc eskısı gbı olmazdın o senın ustune düşer :) yani bende öyle olmuştu . şimdi şartlar eşit.