Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa erkeği hakkında yardım edin arkadaşlar

olayı şöyle anlatayım sevgılım boğa burcu ben oğlak burcuyum.bır yıldır uzaktan uzaktan bakıyordum ona.çok hoşlanmıstım ondan.sonra bırgun cesaretımı topladım tanısmak ıstedıgımı soyledım.ilk cok sasırdı bişey demedı telefon numarasını ıstedım mesajlastık falan.hazıran ayından agustosa kadar cok ıyıydı aramız.sonra bırgun tartıştık 2.gune uzadı.ne kadar gonlunu aldıysamda tersledı benı en sonunda cıddı bır sekılde ayrılmak ıstedıgını barışmak ıstemedıgını benımle olmak ıstemedıgını soyledı.ağladım zırladım mantıklı ol dedım duygularımla degıl mantıgımla bu karara vardım istemiyorum senı dedı.ogun bıtırdım bende aramadım sormadım.3 aya kadar.sonra kendısı aradı benı hıc aramadın sormadın dedı.ayrılmak ıstedın ayrıldık dedım.1 ay tekrar cıkayım dıye cabaladı.ve çıkmaya başladık.7 haftadır cıkıyorduk.bu son 1 haftadır tartışmalarımız oldu.bırıncı tartışmada gonlunu aldım öpüştüm ilk kez onunla aramız cok ıyıydı.benım sınav haftam geldı çattı.6 gundur yuzyuze gorumedık ama ben ona hep mesaj atıyordum.ilgilendim hep.son 2 gundur cok soguktu hatta mnesajlarıma bıle cevap vermedı.gel konusalım sen kafanda sorunları bıtırmedın sanırım dedım.gelır gelmez sıkıldım bu ilişkiden ayrılma ıstıyorum dedı.rütin bir ilişki degıl bızımkısı hep kavga tartışma bıktım dedı.artık senı sevmıyorum 3 gunde sogudum bıttı sana sevgım dedı ayrılalım dedı.ben ağlamaktan heder oldum ne dedıysem daha cok gıtmek ıstedı.son kez sarıldım ona zorla ayrıldık ama dusun dedım sana ara istediğin kadar olumlu yada olumsuz haber ver bana dedım.sen kendı yoluna gıt dedı.ayrıldı benden.yanı dusunucem ama gerı barısırız demıyorum ara gıbı say işte bılmıyorum kavamı toparlamam lazım bu donem benı rahatsız etme lutfen dedı bunların hepsı 3 gun ıcınde oldu.bende rahat bıraktım:KK43:

cnm rahat bırakıcaksın..anlıyorum seviyorsunda tek taraflı olunca sana zarar..erkekler çabuk toparlanıyor ve bağlanmıyorlar olan bizze oluyor..ağlıyoruz ediyoruzzda karşı taraf tınlamıosa yapcak bişe yok:KK43: boşverr

oğlak burcu ile boğa burcu iyi anlaşır aslına bakarsan ama illa böyle olacak diye bir drum yok

arkadaşlar bir kitap buldum internette eski sevgiliyi garanti getirme yolları diye baktım tanıtımında fena şeyler yazmıyor hatta siz okuyun diye paylaşayım yalnızca fazla pahalı 72 tl.sizce almalımıyım işe yararmı yada bu tarz kıtap okuyanınız olmusmuydu.bilgilerinizi paylasırmısınız
kıtap tanıtımı soyle aynen kopyaladım.

Falcılarda, Büyücülerde Çare Aramayın! Hemen Şimdi! Ayrılığı, Boşanmayı ya da Reddedilmeyi Hemen Şimdi Durdurabilirsiniz…Durumunuz ne kadar umutsuz gözükürse gözüksün!
Eğer benim yardımımı alırsanız, size eski sevgilinizi yeniden kollarınıza alabilmeniz için tam olarak ne söylemeniz ve ne yapmanız gerektiğini göstereceğim.
Özellikle de yeniden bir araya gelmek isteyen yalnızca sizseniz.
Paaaaat, çaaaaat KÜÜÜÜTTT! Ve Sema Metin’in PlayStation 3’ünü ikinci kattaki dairelerinin balkonundan aşağı fırlatırken DEFOOLLL, DEFOLLLLL, DEFFF OOOL diye bağırıyordu!

Görüyorsunuz, bu artık bardağı taşıran son damlaydı! Her ne kadar Metin Sema’yı bütün kalbiyle seviyor dahi olsa, sıklıkla yalan söylüyor ve Sema’yı çok fazla ihmal ediyordu ve artık Sema’nın sabrı tükenmişti.

Ve Metin evden çıkıp gitti. Sema çok ciddiydi ve Metin’in davranışlarından bıkmıştı. Metin aslında iyi biriydi, hatta çok iyiydi. Sema’yı gerçekten seviyor ve onu düşünüyordu. Sema da bunu biliyordu ama bu artık onun sorunu değildi. Takdir edilmemekten bıkmıştı. Ve Metin artık onu nasıl mutlu edeceğini bilmiyordu. Tüm sorunları çözmenin ve yeniden başlamanın yolunu bilmiyordu.

Ve bu Sema ve Metin’in ilişkilerinin sonuydu, SONSUZA KADAR. Bir çok başka ilişkide olduğu gibi…

Peki ya öyle olması gerekmeseydi?

Ya eski sevgilinizin kalbini yeniden kazanabilseydiniz? Eski sorunların üzerine sünger çekebilseydiniz? Zamanı geri getirebilseydiniz? Şu anda içinde bulunduğunuz durumun çözümsüz olduğunu, gerçekten çok büyük ve geri döndürülemez hatalar yaptığınızı düşünüyor bile olsanız?

Size bu yazımda Metin’in neler yapmış olması gerektiğini anlatacağım. Ama önce…

Şu anda bu yazıyı okuduğunuza göre büyük bir aşk acısı çekiyorsunuz demektir. Anlıyorum ve bunu ben de yaşadım. Ve bu yaşadığınız acıyı bildiğim için çok fazla uzatmayacağım, çünkü bu acının nasıl bir şey olduğunu maalesef gayet iyi bildiğinizi biliyorum.

Siz zaten sabahları uyanıp yataktan kalkmanın bile başlı başına ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz. İşe giderken müzik dinleyemiyorsunuz çünkü her bir şarkı size onu hatırlattığı için çok acı veriyor. Hatta onunla beraber gittiğiniz restaurantta yemek bile yiyemiyorsunuz. Ve onun tarafında olan arkadaşlarınızı ve belki de ailesini de kaybetmek size daha da acı veriyor.

Acı çekiyorsanız ve kafanız karışık ise?
İşte size güzel haber!

Bir çok ilişkinin kurtarılabileceğini biliyor muydunuz? Buna inanmakta zorluk çekebilirsiniz ancak ayrılıkların bir çoğu; aldatma, eski tutkunun kayboluşu, ilgi eksikliği, bir başkasının sevgilinizin kalbini çalması hatta daha beterleri yüzünden gerçekleşen ayrılıkların pek çoğu kurtarılmıştır. Evet, gerçekten, hatta yıllar sonra bile eski sevgililerine dönenler vardır.

Umut Var!

Başınızı inanmayarak iki yana salladığınızı görür gibiyim…

Sorun, yok ama soruyorum size,

Hiç yeniden bir araya gelen bir çift tanımıyor musunuz? Eski sevgilisini geri almayı başarmış bir kadın? Ya da tam tersi?

Eminim tanıdığınız böyle birileri vardır.

Peki neden ayrıldıklarını hatırlıyor musunuz. Eminim eski sevgilisini aldatmış ama geri kazanmış bir arkadaşınız da vardır, hatta belki daha da kötüsü yaşanmıştır.

Bunu biraz düşünün…

Eminim ki nasıl olup da yeniden bir araya geldiklerine inanamadığınız çiftler olmuştur, size bu imkansız gelmiştir. Evet kimlerden bahsettiğimi iyi biliyorsunuz. Çok çok kötü olayların yaşandığı ilişkilerden sonra bir araya gelenler de var.

(Şimdi, birbirlerine fiziken zarar veren insanların yeniden bir araya gelmelerini ben şahsen hiç tavsiye etmiyorum. Hatta bunu KURTARILAMAZ bir durum olarak görüyorum).

“Ayrılmış Çiftler HER GÜN, DURUM NE KADAR KÖTÜ OLURSA OLSUN
yeniden birlikte olmaya başlıyorlar!”
Cidden, çiftlerin her gün yeniden bir araya gelmeleri size bir şey ifade etmiyor mu? Korkunç diye tabir edilen ayrılıklardan sonra bile. Bu durumda gizli bir formül olmalı, değil mi?

Şimdi, size bu çiftlerin ellerinde gizli bir aşk büyüsü ya da duası olduğunu söylemeyeceğim. Elbette ki değil. Ama aynı zamanda DOĞRU zamanda DOĞRU şeyleri yaptıklarını ve DOĞRU şeyleri söylediklerini bilmeniz gerek. Ve bu sayede eski sevgililerini geri kazandılar. Ya da en azından eski sevgililerinin onlara ikinci bir şans vermesini sağladılar.

Bir çoğu bunu FARK ETMEDEN, KAZARA yaptı!

Hayal edin…

Ya onların yaptıkları ya da söyledikleri paketlenseydi ve siz bu pakete sahip olsaydınız, aynı onlar gibi davranabilseydiniz? Bütün yaraları silip, tutkuyu geri getirip hatta zamanı geri alıp ilişkinize yeni bir soluk katabilseydiniz?

Evet, bir bakıma Sihirli Bir Aşk Formülü…
Gördüğünüz gibi eski sevgilinizi geri kazanmak, ilgilerini, arzularını, tutkularını, kalplerini ve aşklarını geri alıp koruyabilmenin bir formülü vardır. Eski sevgilileriyle yeniden birlikte olanların kazara başardıklarını NE YAPTIĞINIZI BİLEREK kendi lehinize kullanabilirsiniz!

Ve biliyor musunuz?

Sizin yerinizde olsaydım, ben de biraz şüpheci olurdum. Bu çok normal.

Aşağıdaki Belirtiler Sizde de Var mı?

* Radyoyu açmak istemiyorsunuz çünkü bütün şarkılar size acı veriyor
* İştahınızı kaybettiniz
* Ya da iyi hissetmek için buzdolabına saldırdınız
* Eski sevgilizi günde birçok defa arıyorsunuz
* Sürekli SMS gönderiyor ve email yazıyorsunuz.
* Sürekli emailinizi ve telesekreterinizi kontrol ediyorsunuz, ya aradıysa diye
* Sizi arar da duymazsınız diye dışarı bile çıkamıyosunuz.
* Neden sizi bıraktığına dair sürekli kendinizi sorguluyorsunuz
* Son derece depresif hissediyorsunuz
* Nerede ne yaptığını bilmek için onu takip etmek istiyorsunuz
* Ne demiş olmanız gerektiğini sürekli düşünüp duruyorsunuz
* Eğer onunla bir yerde karşılaşırsanız neler diyeceğinizi devamlı düşünüyorsunuz.
…ve sizi arasa bile genellikle bu olumlu sonuçlanmıyor, çünkü ne yapacağınız ve ne söyleyeceğiniz ile alakalı hiçbir planınız yok. Panikle, savunmaya geçerek, kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz, ve gittikçe daha da kötü oluyor.
Siz Bu Hataları Yapıyor Musunuz?
Onu hayatının aşkı olduğunuza ikna etmeye çalışmak

Her şey ama her şey için özür dilemek

Bu defa gerçekten değişmeye söz vermek

Haklı olduğunuzu ispatlamaya/ona göstermeye çalışmak

Hatta sizinle yeniden birlikte olması için ona yalvarmak

…ve elbette, niyetiniz ne olursa olsun, ağzınızdan çıkan her söz, ne kadar savunmacı olursa o da o kadar uzak ve kızgın oluyor.

Şimdi lütfen, bu sizin hatanız değil! Size okulda bunu öğretmediler. Büyük ihtimalle ebeveynleriniz de size bunları öğretmedi ve eski sevgilinizi geri kazanmakla ilgili bir gece okulu da yok, değil mi?

Ve bu gerçekten de çok yazık çünkü aşktan daha önemli ne olabilir ki?

Arabalar? Para? Kıyafetler? Ya da MATEMATİK ?

Öyleyese neden? Araba tamiri, paranın idaresi ve son moda kıyafetlere dair onca dergi ve kitap varken neden zarar görmüş bir ilişkiyi onarmak, duygularınızı kontrol etmek ve hayatınızın aşkını geri kazanmak için bu kadar kısıtlı bilgi var?

UYARI! SIRADIŞI YÖNTEMLER!
Bu noktada, sizi uyarmalıyım. Sizi ciddiyetle uyarmak zorundayım. Tavsiye ve yöntemlerim OLDUKÇA sıra dışıdır. Özellikle de ilişki terapistleri bana bu konuda çok kızgınlar, çünkü genelde 1 saat için 180-400 TL arası ücret alırlar ve tek bir seans da işe yaramaz, aylarca onları ziyaret etmeniz gerekir. Oysa çevremdeki insanlara ilişkilerini nasıl kurtaracakları konusunda ipucu verdiğimde, bunu hep başardılar.

Eğer bana inanır ve size yardımcı olmama izin verirseniz, bunu sizde de başarabileceğime eminim.

Size Nasıl Yardım Edeceğim?
Eğer kız/erkek arkadaşınızı kaybettiyseniz ve geri almak istiyorsanız elbette ki onunla sizin için konuşup ikna edecek değilim. Ama aslına bakarsanız bundan daha iyisiniz yaptım bile. Size yılların birikimiyle bir kılavuz hazırladım. Bu kılavuzda bulacağınız bilgiler sıradan ya da her yerde bulabileceğiniz türden değildir. Bir çoğu hakkında daha önce bilginiz olmadığına da eminim. Bu teknikleri daha önce duymadınız.

ve size bir şey söyleyeyim…

Bu teknikler işe yarıyor!…belki de beklemediğiniz kadar çok!
Doğruyu söylemek gerekirse, bu tekniklerin ne kadar işe yaradığını fark ettiğimde biraz ürktüm. Ve itiraf etmem gerekirse pek de onurlu olmayan amaçlara hizmet etmeleri için kullanılabileceklerinden endişe ettim. Ben İYİ insanlara yardım etmek istiyorum, kız arkadaşlarına eziyet eden PİSLİKLERE değil! Ya da evli erkekleri evlerinden koparan PSİKOPATlara da değil.

Aynı bir bıçak gibi, bu teknikler ve taktikler iyi ve kötü amaçlarla kullanılabilir.

Benim kitabım;

- Avcılar

- Eski Suçlular

- Ciddi zihinsel sorunları olan insanlar

- Diğer kaçıklar, deliler ya da manyaklar için DEĞİL

Anlaştık mı?

İmkansız Bir Durum Diye Bir Şey Yoktur
Bir çok kişiye yardımcı olduktan sonra fark ettiğim en önemli şey, eski sevgililerinin onlara geri dönmesinin altında bir çok farklı neden ve motivasyon olduğu idi. Ve bu sebepler çoğunlukla bilinmiyordu.

Bu sebepleri anladığınızda ve size biraz olsun rehberlik edildiğinde, neredeyse bir büyü gibi isteğinize ulaşırsınız.

Çünkü sadece eski sevgilinizi geri almakla kalmayacak, onları gelecekte de kendinize bağlamak için yeterince donanlımlı olacaksınız.

Bu sizce de çok çok iyi bir haber değil mi?

seymacemal bence böyle şeylere boşuna para yatırma. şöyle düşün karşındaki insan sana değer veriyorsa onun kalbinde bir yerin vardır ama değer vermiyorsa ona ihtiyacın yok. insanlar birbirlerini tamamladıklarını düşündüğü kişilerle beraber olurlar yani en azından benim fikrim bu. eğer seni ya da sen onu tamamlayamıyorsan orada bir sorun var demektir. bu sorunu da eşeleyerek takıntı haline getirme yoksa çok üzülürsün canım. kendine güven inan ve bir yerde mutlaka seni de tamamlayacak birileri var onu bekle.

evet haklısınız ama bazende uyum dısında gelısen olaylar olabılıyor ve bu olaylar sonucu kırgınlıklar ve tartışmaların devam etmesı kişiyi zor durumda bıraktıgı ıcın kacmak bıran once olayların bıtmesı ıcın unutmak ıcın zaman arıyor kendıne.ve ilişki bıtsın dıye bır suru bahane uretılıyor.bu durumda baya zaman alıyor ve burumda her ıkı tarafın yasadıklarının tekrarlanmaması ıcın deyenım kazanmak ıcın bır yerlerden akıl alma hıssı duyuyor.:KK43:((((((((((((((((

Benim eşim boğa burcu. Sizden emin olana kadar soğuk davranır bu arada sizi sık sık dener. Canınızı yakar (manevi anlamda tabi). Siz bu dönemde yere sağlam basar ondan ve ilişkinizden vazgeçmezseniz sizi çok rahat ettirecek bir sevgiliniz ve hatta eşiniz olabilir. Ama siz baştan onun hiç istemediği şeyler yapmışsınız. Yani siz de ondan vazgeçmişsiniz. Aranızdakini bu saatten sonra ciddi ve uzun vadeli bir ilişki olarak görmesi çok zor. Size güvenemez. Bu yazdıklarımdan sanki onların tarafını tutuyorum gibi gelmesin. Boğa erkeğinin sevgilisi veya eşi hayat boyu rahat edecektir ama boğanın kanunlarına uyduğu sürece. Ben de sizin uyumlu olmadığınız fikrine katılıyorum. Akrep de hep kendi isteklerini ön planda tutan bir burçtur. Boğa için ise kendi istekleri vazgeçilmezdir. Tekrar barışsanız bile uzun ömürlü olması zor. Vaktinizi boşa harcamayın. Düşünsenize o kaybettiğiniz sürede belki de çok daha iyi anlaşabileceğiniz biriyle tanışma fırsatını kaçıracaksınız. Hayat o kadar uzun değil.

sevdiler mi çok seviyolar,bambaşka biri oluyolar ancak bitirdi mi de tam bitiriyolar,gözünün yaşına bakmıyolar valla,çok merhametsiz bir burç... :KK43: çünkü acaip benciller,karşısındakinin acısını anlamak istemiyolar.bazısı sevmese de sırf acıdığından barışır,bunda o yoktur :44:

ama boğalar en güvenilir burçtur kesinlikle ihanet etmez sahiplenir..en dürüst insanlar boğa burcundan çıkar tamam bazen dayanılmaz derecede sıkıcı olurlar ayrıca displini sever kuralları vardır doğru sevdimi dostunu eşini arkadaşını kim olursa olsun ölene dek sever ama afedemeyeceği bir hata yaparsada gözünün yaşına bakmaz bu doğrdur..bende bir boğayım tabi erkeği çok farklı olabilir..bir de erkeği inanılmaz kıskançtr ve sahiplenir bazısı hoşuma gider benim..boğa burcu kadını gerçek bir erkekten hoşlanır ayrıca..öle kıytırık erkelerden değil..en uyumlu boğa başak boğa yengeç boğa balık olabilir ..toprak ve su grubu olacak

Boğa burcu erkeklerini çok iyi tanırım hatta öyle bir şey ki daha onlar burçlarını söylemeden ben gördüğümde direk sen boğa mısın diye sorarım.Uysal erkeklerdir,fazla kavgacı değiller.Ama gözleri biraz dışarıda olur.Yemeye içmeye çok düşkünlerdir.Rahat insanlardır fazla kafalarına bir şey takmazlar.Tek sorunları çok inatçıdırlar.
Onları bağlamak için onlara kendilerini özel hissettirmeniz gerekir.Bu burç diğer erkekler kadar kovalamayı elde etmeyi sevmez daha çok kendisine sonuna kadar bağlı,kendisini gerçekten seven bir kadın isterler hayatlarında.Ve sen boğa burcu bir sevgilin olduğu sürece onun hem en yakın arkadaşı,hem annesi,hem sevgilisi olma rollerini üstlenmelisin.Güzel yemek yapabilirsen bu onları çok mutlu eder.Tamam her erkek boğazına düşkündür ama boğaları geçemez hiç birisi.

Onun yakın arkadaşlarına da kendisini sevdirmelisin.Arkadaş çevresinin düşüncesine çok önem verir.Hayatındaki en önemli şeylerden birisi arkadaşlarıdır.Eğer onlar senin hakkında ufacık bir olumsuz şey söylese senden soğuyabilir.Kavgalardan nefret eder.Sakin huzurlu bir ilişki ister.Çok vefalılardır.Ona yaptığın hiç bir iyiliği unutmazlar...

ne kadar doğru tespitler......
bu arada bende konu sahibindenim...ben akrep eşim boğa..maalesef bazen duvar gibi oluyor:KK47:

X