Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Burcu Sevgili Ya da Eşi Olan Var mı ?

nniillaayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
20
1
6 7 ay önce biriyle tanıştım kendi boğa burcu ben oğlak burcuyum.Beni beğendiğini söylüyor ve sadece canım cicim bitanemden öteye geçemedik.Ne güzel bi cümle ne romantiklik.Gün içinde arayıp sormuyor pek merak etmiyor.Sadece kendinle mi ilgilenilsin istiyor anlayamadım.Olmuyor böyle bırakıcam seni desem çokta üzülür biliyorum ama duygularını belli etmiyor.Nası tanıycaz birbirimizi anlamadım

Benimde eski sevgilim boğaydı bende kovayım. Biraz ilgi üzerlerinde olsun istiyorlar, onların istediği olsun sen hep uyum sağlayan taraf ol istiyorlar. Biraz bencildi benimki en azından hoş ben çok anlamam ama sevdikleri zamanda baya sahipleniyorlar.

Aaa bende boğayım sevgilim kova. Sizinkinin tam tersiymiş :)))) nedense söylemek istedim

Soruya gelince bende boğa burcuyum. Kadınla erkek mutlaka değişir ama benim fikrim daha doğrusu kendimden biliyorum. Aslında istediği sadece onunla ilgilenilmesi değil. Bazı şeylerin kaba tabiriyle rayına oturması yani size sonsuz güvenmesi. Çünkü boğa burçları için güven duygusu her şeyden önce gelir. Temkinli davranmak bir nevi. Her şey aranızda ki samimiyete bağlı tam olarak dediğim gibi samimileşmeden size davranışı malesef bu şekilde olur. Ama bazı şeyleri kendi kafasında oturttuğunda her şeyin düzeldiğini göreceksiniz :)

Canim arkadasim sana tavsiyem sabirli ol. Eger seni yurekten sever ve guvenirse cok saglam bir beraberlik olur.
Tabii boga burcunun ozelliklerini tasiyorsa. Guvenilir ve sadik olur. Sozunun arkasinda duran, hatali ise de sonuna kadar telafi etmeyen calisan bir tip olur. Ama sen onun gonlunden iceri girmek icin cabala biraz. İlgiyi alakayi cok severler. Bide kolay sevip kolay guvenmezler.Zaten sonra o gonulden iceri sizarsan gor bak sevgiyi :)))Ben erkek degilim ama ben bu kanaatteyim.

Evet evet kesinlikle anlattığınız gibi biri.Hep ilgi alaka üzerinde olsun istiyo özellikle yemek yemeye bayılıyo :) madem ilgi istiyo gösteririz ama bende sık sık sevildiğimi duymak isteyen bi kişiliğe sahibim belli bi zamandan sonra hala aynı devam ederse kendi kaybeder :)

cnm bnmde erkek arkadsım boga burcu boga burcu erkegi sık giyimli olmanı ister hep oyüzden onun yanında sık giyin
uzak yerlerdemisiniz tlfnlamı görüsüyosunuz sadece bnm öylede ben ank o istanbul malesef ama yinede ii anlasıyorz sükürler olsun
eger baglıysa ayrılmak istedgnde bırakmak istemiyo bide işi cok cok önemli ve parayada biraz düskün oluyolar malesef
onun haricinde sormak istedgn bise varsa cvplarım:)

Boğa burcu erkekleri inatçı yapıya sahipler.Bir ilişkiye başladıktan sonra geleceği düşünürler ciddi bir beraberlik olur.Sevdim mi tam severler güzel bir ilişki olur.Yemek yaparlar hem de güzel.Paraya düşkündürler azcık cimri olurlar.Sorgulamayı severler merak vardır.Sempatiklerdir sohbetleri tatlı olur vs. vs

evet dediğin gibi şık giyinmeye önem veriyor.evet uzak şehirlerdeyiz maalesef bi süreliğine.işine aşırı düşkün.çok tutumlu gezmeyi giyinmeyi seviyor.biraz ilgi devamlı onun üzerinde olsun istiyor gibi geldi bana.bni sevdiğini söylüyor ama ilgilenmiyor elinde tutmasını bilmiyor sorgulamıyor beni hiç.ama ayrılmak istediğimi söylesemde çok çok üzülür bi o kdarda hassas yapıya sahip. gözlemlerim bunlar :)

tatlım ya kendimi sna benzettim resmen aynı sorunları yasıyorz siz hangi sehirlerdesiniz:)
ilgisizlik yüzünden bizde cok sık kavga ediyorz ama gercekten işine cok baglı ve sorumluluk sahibi oyüzden ona ya calısma bosverrrr deme:)
bizim 3 senedir böyle 4 sene olucak yakında insallah:)
boga burcu hep içine atar yani sen orda sahiplenmediğini düsünürsün kızmadıgını düsünürsün aslında o kızmıstr ama içine atar
ve hic ummadıgın anda büyük bi patlama yasar sen onu nerde kırdıysan teker teker saymaya baslar:)
o kızgın oldugunda fazla bagrmamak üstüne gtmemek gerekiyo cnkü tam bi kırmızı görmüs boga gibi oluyolar ama onun haricinde sakin ve hatta biraz hantallar:):)
ay ii dedikodu yaptk:)

valla 3sene iyi dayanmışsın.şurda 6 7 aydır zor katlanıyorum ben ama vazgeçemiyorum da çünkü çok takdir ettiğim huyları var.Sorumluluk sahibi çok olgun yani tam bi koca adayı diyebilirim :) mesela özledim demiyo içine atıyo kendi kendine yenmeye çalışıyo.Halbuki ben seni özledim dese bnde memnun olmuş olurum hemde onun yanında daha fazla olmaya çalışıcam.O içine kapandıkça bende beni sallamıyo gibi düşünüyorum susuyorum susuyorum en sonunda patlıyorum ama o hala tamam canım tamam bitanem hiç kavga tartışma sevmiyo gelde kız şimdi bu adama şuan hakkariye doğu görevi için gitti.1,5 sene daha orda.ee siz nerelerdesiniz niye ayrı gayrı takılıyosunuz :)

cnm bnde senin dediğin gbi sorumluluk sahibi oluyolar ama ben cok ayrılmak istedim hep mani oldu bide biz birbrmze cok benziyorz bnm bi yerim agrısa onunda bi aynı yeri agrıyo kücükken gecirdiğimz olaylar kazalar cogu sey aynı garip bi benzerlik var aramızda o yüzden kopamıyorz galiba:)
işlerinin yoluna girmesini bekliyoruz evlilik için bide bnm okulun btmesini tabi:)) o istanbulda bn ankda o bile zor oluyo senin durumun dha zordur tabi Allah kolaylık versin
biraz sabret bnce yanına geldiğinde gözlemle onu mutlaka belli eder davranıslarından cnkü bi ilişkinin devam etmeyecegini düsündüğü zmn boga burcları fazla uzatmadan ayrılır
siz 7 ay cıktıgınıza göre seninle bi gelecek düsünüyo demek ki
hem ne yapıcaz maço erkekleri cok buanltıcı oluyolar uzlasmacı erkek dha iidir:)) sadece türk erkek yapısına fazla uygun deiller cok mantıkcı düsünürler
gereksiz bagrıs cagrısları ve kıskanclıkları yoktur sevgi görmek isterler biraz tatlı ve dişi yaklasmak gerekiyo bnce bu burc grubuna
yani özledim kelimesini arada sen de söyle bnce sonucunu görüceksin:))

Son düzenleme:

enım eşim boğa burcu cnm benım sevdımı tam sevıyo bana bı taktı 7 ay peşie koştu sanırım bıraz kacan kovalanır tarzını sevıyolar 10 yıımız doldu ben çok menunun eşimden

Ama ben kıskanılmak sevildiğimi görmek istiyorum karışsın istiyorum biraz.O bulutlarda uçuyo herşey normal ona göre.Ver yemeğini ilgi göster sıcak tut koy altına bi yastık uyusun kuzu gibi kuzu :) bi forumda boğaları garfield a benzetmişlerdi elimden gelen ilgiyi göstericem bakalım.dediğin gibi maçolarlada yaşam zor oluyo be (kendimi avutayım ben) neyse buraya geldiğinde yüzyüze herşeyin normale dönüceğini düşünüyorum.Sizinde bayağı olmuş umarım hayırlıysa evlenir mutlu olursunuz sen ne burcusun

tatlım ben bide yay burcuyum bide bni boga ile düsün tam bi komedi ama bnm yükselen burcum terazi biraz dengeliyorum içimdeki yayı:)
yanında bna laf attılar duymamıs ya ben cıldırdım ogün sen bni nası kıskanmazsın die duymadım dedi gercekten de duymamıs
inadına mini elbise giyip gttm hayatım cok yakısmıs sna dedi oysaki ben kızmasını bekliyodum yine ben cıldırdım yani
ya bide kac kez laf isittim yanında, duymadım hayatım ben sna bakıyodum, diyo gelde öldürme smdi:)
bnm eski sevgilimde cok kıskancdı bunun ortası yokmu diyorum bazen kendime
bu bogalar tam bi zero erkek
oysaki boga kıskanır die okumustum yüzde yüz kıskanıp kıskanıp içine atıyo sonrada patlıyo tamam kavga sevmiyolarda arada bi kavgada zevkli oluyo ama
teskürler tatlım darısı sizin basınıza ins. sizde hayırlısıyla görürsünüz o senleri mutlu mesut bi sekilde

hehhe iyiymiş bence duymuşturda şimdi yediremiyodur kendine ya inan eve şimdi girdim saat 12 olmuş.arayıp sormuyo nerdesin geç kalma etme.sadece eve girerken çıkarken haber et diyo deliriyorum ya.canım ben evdeym diyorum o kdar bırakcam böyle giderse ya

aynen aynen eve gec kaldıgımda hiccc bisey demez aslında oglak burcuyla boga ii anlasırmıs
ya bnde bazen cok isyan ediyorum ama cok kıskanclada yapamıyorum kendi içimde celişkiliyim yani
ona hic ayrılıktan bahsettn mi cnm ben bazen ayrılıktan bahsediyorum toparlıyo kendini
öyle ayrılcakmıs gibi yapıyorum ii oluyo ona

evet bundan öncekinide çok kıskanç diye bırakmıştım ya bu erkeklerin ortası yok yada ben dengesizim ayrılıktan bahsetmedim çok üzülür kıyamam ya :) ama iyice canıma tak ederse çıtlatırım az korksun ya aslında biliyo musun biz bulupta bunuyoruz bu kızlara hiç yaranılmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…