- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
Hay maşallah ne yazılmış, ben de balık burcu için mi açsam
hiç boğa tanıdığım olmadı düşündüm de:26:
Açıkçası bu kadar çok yorum ben de beklemiyordum. Aç bence de çok bilgiliymiş kk hatunları bu konuda. :)
boğa erkeğinin kadında en büyük özellik dış görünüş güzellik o güzel olmayana kkıza bakmaz zaten tavsiyeye gelince bence hiçbi şey yapma ondan adım bekle o biraz yavaş hareket eder tahminimce o da belli bir süre sana böyle konuları açmayacaktır. Boğa çok sabırlıdır
Buna benzer bir yorum da başkasından almıştım. Beni beğenmez mi görüşünce diye çekinmiştim. Çünkü neticede ortaokul arkadaşıyız biz :) Onun haricinde sadece fotoğrafımı ve daha önceki görüşmemizde birkaç kez kamerada görmüştü msn'de konuşurken. Ama boğa burcu bir tanıdığım beğenmese emin ol yaklaşmazdı dedi. Umarım öyledir gerçekten.
Ben de artık hiçbir şey yapmamaya karar verdim. Çünkü yazmıyor yazmıyor, ben yazınca da tüm sempatikliğiyle cevap veriyor. Bu nedir yani sıkıldım, ben de kendimi ağırdan satacağım. Çok sabırlıyımdır ben de bu konuda. Bakalım ne zaman yazacak. Mecbur yazacak çünkü gittiğimde görüşeceğiz, tarihi konuşmuştuk. :)