Jorasterii Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2017 3 1 29 5 Ekim 2019 Konu Sahibi Jorasterii #1 arkadaşlar bodyshape , rollshape uygulayan var mı ? ben düşünüyorum fakat ıncelme konusunda kararsız kaldım gerçekten işe yarar mı bilemiyorum
arkadaşlar bodyshape , rollshape uygulayan var mı ? ben düşünüyorum fakat ıncelme konusunda kararsız kaldım gerçekten işe yarar mı bilemiyorum
Nadiremm1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2018 199 143 32 9 Ekim 2019 Konu Sahibi Jorasterii #2 Ultra ice lipoliz veya spashape dene bence istanbuldaysan meltem sarkislaninin uygulamasi ultra ice lipoliz.Spashape de Mehmet Akgunun kliniginde ikisinin sonuclarini da gordum etkili sende arastir istersen.
Ultra ice lipoliz veya spashape dene bence istanbuldaysan meltem sarkislaninin uygulamasi ultra ice lipoliz.Spashape de Mehmet Akgunun kliniginde ikisinin sonuclarini da gordum etkili sende arastir istersen.
Jorasterii Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2017 3 1 29 9 Ekim 2019 Konu Sahibi Jorasterii #3 ben yalova'da yaşıyorum o yüzden şuan burda olan uygulama bu peki kilo verdin mi nasıl bir uygulama bunlar diyet yapıyor musun ?
ben yalova'da yaşıyorum o yüzden şuan burda olan uygulama bu peki kilo verdin mi nasıl bir uygulama bunlar diyet yapıyor musun ?
Nadiremm1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2018 199 143 32 9 Ekim 2019 Konu Sahibi Jorasterii #4 Jorasterii .!.: ben yalova'da yaşıyorum o yüzden şuan burda olan uygulama bu peki kilo verdin mi nasıl bir uygulama bunlar diyet yapıyor musun ? Genişletmek için tıkla... Diyet her uygulamada yapilir benim arkadaslarim yaptirdi bu cihazlari etkisini gorduler.
Jorasterii .!.: ben yalova'da yaşıyorum o yüzden şuan burda olan uygulama bu peki kilo verdin mi nasıl bir uygulama bunlar diyet yapıyor musun ? Genişletmek için tıkla... Diyet her uygulamada yapilir benim arkadaslarim yaptirdi bu cihazlari etkisini gorduler.