Yarın nereye olduğunu bilmeden mi yola çıkacak?bu da dert mı demeyın arkadaslarım cok sevdıgım ıkı cocuklu bı ablamın tatıl rezarvasyonunda bır sıkıntı olustu yarın tatıle gıdecek ama gıdecegı yer bellı degıl aradı yardım ıstedı aklıma sız geldınız ıkı cocuklu bır aıle ıcın gumbet mı yoksa yalıkavak mı daha uygun olur gıdenler orada yasayanlardan yardım ıstıyoruz
ya bir bana mı normal geldibiz de geçen sene ya nasip diye çıktık. harika bir tatil oldu şükür. en fazla bir apart bulur araçla ful gezer yer,içeriz dedik. tabi bebek varsa biraz zor olabilir. ha uslu bir bebekse o bile sıkıntı olmaz.
Bir değil ki 2 çocuk var
anladım anladım da yani bana farklı gelmiyor. dediğim gibi bebek varsa durumsuzsa sıkıntı. biz genelde plansız çıkıyoruz. rastgele
nerelere gittinizya bir bana mı normal geldibiz de geçen sene ya nasip diye çıktık. harika bir tatil oldu şükür. en fazla bir apart bulur araçla ful gezer yer,içeriz dedik. tabi bebek varsa biraz zor olabilir. ha uslu bir bebekse o bile sıkıntı olmaz.
nerelere gittiniz
kaç günlük bir tatildi
süperbiz genelde akdenize gidiyoruz. bir hafta en fazl,a en az da 3 gün oluyor. akdenizin heryerini geziyoruzyani otele çok bağımlı kalmıyoruz. yeme içme saatlerine yetiştik yetiştik yoksa her yeri keşfetmeye çalışıyoruz. bu yıl da egeyi düşünüyoruz. çıkacağız bahtımıza nere gelirse. biraz pozitifiz. hiç olmadı arabada yatarız diyoruz
Ay ben tipik Başak burcuyum oğlum rahme düştü ben hangi emzigi kullansam diye araştırmaya başladım düşün,ani gelişen durumlar bende tik yapıyo
süper
nerden gidiyorsunuz peki?
3 günlük ise yakın olmalısınız