bodrummmm

Safistd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
4.733
15.911
35
bu da dert mı demeyın arkadaslarım cok sevdıgım ıkı cocuklu bı ablamın tatıl rezarvasyonunda bır sıkıntı olustu yarın tatıle gıdecek ama gıdecegı yer bellı degıl aradı yardım ıstedı aklıma sız geldınız ıkı cocuklu bır aıle ıcın gumbet mı yoksa yalıkavak mı daha uygun olur gıdenler orada yasayanlardan yardım ıstıyoruz

Yarın nereye olduğunu bilmeden mi yola çıkacak?

ya bir bana mı normal geldi biz de geçen sene ya nasip diye çıktık. harika bir tatil oldu şükür. en fazla bir apart bulur araçla ful gezer yer,içeriz dedik. tabi bebek varsa biraz zor olabilir. ha uslu bir bebekse o bile sıkıntı olmaz.

Gumbetten uzak dursunlar
Iki alternatiften birini secmek zorundalarsa yalikavak ama baska alternayif de dusunurlerse akyarlar , karaincir , ortakent yahsi cocuk icin en uygun olan yerler

bitez ve yahşinin denizi çocuklara uygun.
akyarların da soğuk ama temiz.
ama böyle apar topar düzgün bir yer bulabilirler mi bilmiyorum

anladım anladım da yani bana farklı gelmiyor. dediğim gibi bebek varsa durumsuzsa sıkıntı. biz genelde plansız çıkıyoruz. rastgele

Ay ben tipik Başak burcuyum oğlum rahme düştü ben hangi emzigi kullansam diye araştırmaya başladım düşün,ani gelişen durumlar bende tik yapıyo

2çocukla hergün kopup gecehayatına gitmiyceklerse gümbeti elesinler

Yalıkavakta marina var denizine çocuklarını sokabilicek mi ?

Yahşi akyarlar onlar için güzel seçenek

nerelere gittiniz
kaç günlük bir tatildi

biz genelde akdenize gidiyoruz. bir hafta en fazl,a en az da 3 gün oluyor. akdenizin heryerini geziyoruz yani otele çok bağımlı kalmıyoruz. yeme içme saatlerine yetiştik yetiştik yoksa her yeri keşfetmeye çalışıyoruz. bu yıl da egeyi düşünüyoruz. çıkacağız bahtımıza nere gelirse. biraz pozitifiz. hiç olmadı arabada yatarız diyoruz

süper
nerden gidiyorsunuz peki?
3 günlük ise yakın olmalısınız

Ay ben tipik Başak burcuyum oğlum rahme düştü ben hangi emzigi kullansam diye araştırmaya başladım düşün,ani gelişen durumlar bende tik yapıyo

haha benim gittiğim bir doktora tetanos aşısını sormuştum bana dedi ki hangi okula gidecek onu da sorucan mı?? muayenesi 4 yıl önce 250 liraydı bir de. ben oğlanın bazı konularında fazla evhamlıyım ama gerisinde baya rahatım

süper
nerden gidiyorsunuz peki?
3 günlük ise yakın olmalısınız

gaziantepten çıkıyoruz. 3 günlük için mersin, iskenderun, hatay yapmıştık. haftalık için antalyanın tüm ilçelerini dolaşmıştık. birinde de arabamız yoktu otel de kalmıştık sadece o da iyiydi ama gene de otobüs dolmuş ne bulduysak gezmeye çalışmıştık. ya biz baya rahatız 5 aylık bebekle iç anadoluyu gezdik 3 gün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…