- 20 Mart 2008
- 141.845
- 213.700
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Çok teşekkürler nevoşum sağol,bugün seni yordum yine helal et olurmuEllerine emeğine sağlık ablacım yarışmada bol şans diliyorum
Çok teşekkürler fülüzüm sağolEllerine sağlık ablacim çok guzel.olmus başarilar diliyorum
Çok teşekkürler kuzum sağolEllerine sağlık ablacım enfes görünüyor bol şanslar
Çok teşekkürler sağolÇok güzel olmuş, elinize sağlık ,başarılar dilerim
Çok teşekkürler ayşocum sağolEllerine sağlık abla, çok güzel olmuş. Başarılar dilerim
Çok teşekkürler hocam sağolEllerine sağlık Hanimcim....İştah açıcı çok güzel bir kebap yapmışsın. Yarışmada başarılar dilerim.
Çok teşekkürler pericim sağolAblacım ellerine sağlıkçok nefisssssssss görünüyor
Estağfurullah ablacım sen maşaallah bu sefer kendin halletmişsinÇok teşekkürler nevoşum sağol,bugün seni yordum yine helal et olurmu
Çok teşekkürler fülüzüm sağol
Çok teşekkürler kuzum sağol
Çok teşekkürler sağol
Çok teşekkürler ayşocum sağol
Çok teşekkürler hocam sağol
Çok teşekkürler pericim sağol
Ekran düzelmeseydi olmazdı zaten,senin yardımlarınla nevoşum sağolEstağfurullah ablacım sen maşaallah bu sefer kendin halletmişsin
Anlıyorum cicemm detoks önemli tabi,bişi diyemiyorum şimdi üzgünümCiceeemm açım ben anlıyor musundetoks suyumu yudumlarkene bu gözel yemeği görmeseydim, ağzım sulanmasaydı nolurduuuu acayip lezzetli gözüküyor ellerine sağlık ❤ şuan bu tabağı yiyebilirdim ama yemiycem çünkü detoks
Rica ederim ablacımÇok teşekkürler nevoşum sağol,bugün seni yordum yine helal et olurmu
Çok teşekkürler fülüzüm sağol
Çok teşekkürler kuzum sağol
Çok teşekkürler sağol
Çok teşekkürler ayşocum sağol
Çok teşekkürler hocam sağol
Çok teşekkürler pericim sağol
Ah bu irkiklerin kilo düşünmeyişleri ne kadar da güzel çiçeem, bizde aç gezelimAnlıyorum cicemm detoks önemli tabi,bişi diyemiyorum şimdi üzgünümgüzel oldu eşimde çok beğendi indirdi mideye hemen
Aynen buldularmı tıkınıyorlar işte,bende çok yemedim hattaAh bu irkiklerin kilo düşünmeyişleri ne kadar da güzel çiçeem, bizde aç gezelim
Çok teşekkürler mavişim sağol,bişiler yapmaya gayret ettim umarım beğenilmiştirEllerine sağlık ablacım. Yine harika yapmışsınYarışmada başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?