böcekleri tabloda yürüterek resim yapıyo

paylasimin icin tskler sonuc itibariyle güzel seyler cikmis ortaya ama ne o böcekleri elime alirim nede resim cizdirtirim acikcasi.........

anlaşılan böcekler carpık bacak lülülülülülü ya paylaşımın için teşekkürler ama incitanemtuanaya katılıyorum elime sürmem resimde surda dursun :))))

paylasimin icin tskler sonuc itibariyle güzel seyler cikmis ortaya ama ne o böcekleri elime alirim nede resim cizdirtirim acikcasi.........

anlaşılan böcekler carpık bacak lülülülülülü ya paylaşımın için teşekkürler ama incitanemtuanaya katılıyorum elime sürmem resimde surda dursun :))))

hak veriyorum böcekleri ben de elime alamam fakat ortaya şahane sanateserleri çıkmış bence haksızmıyım

Farklı objelerle de bu tür şekiller ortaya çıkıyor...
anlaşılan adam isminden bahsetirmek istediği için böcekleri kullanıyor.

tabloyu adam satsın,parayı adam kazansın,gariban böcekler de yürüsün boyalı boyalı ayaklarıyla..

adaletsiz dünya

tabloyu adam satsın,parayı adam kazansın,gariban böcekler de yürüsün boyalı boyalı ayaklarıyla..

adaletsiz dünya

bence böcekler bu durumdan memnundur hatta eğleniyorlardır:jeyyar::roflol:

kara fatmamıı o
başkaa hangi cinsleri kullanıyorkii
bence pekbii hazırcı bu adamm ressamımm demesinn kendinee

Bence cok zekice ve sonucta oldukca harika gorunuyor ama merak ediyorum adam boceklere yuru deyince yuruyorlarmi laf dinliyorlarmi kaydirigubbakcemile3

Bence cok zekice ve sonucta oldukca harika gorunuyor ama merak ediyorum adam boceklere yuru deyince yuruyorlarmi laf dinliyorlarmi kaydirigubbakcemile3

yok laf dinlemez böcekler.işin ilginçliği de bu, böcekler boyalı ayaklarla kafalarına göre yürüyorlar ve ortaya bu eserler çıkıyor

ay elliyo böceği yaaa:1shok::mymeka:,özel olarak beslediği bi kavanoz falan mı var acaba...

galiba , beraber yasadiklari kesin kaydirigubbakcemile3 bende kizimin dizlerini ellerini boyasam ve kagitta emeklettirsem ortaya ne tur bir eser cikar acaba fisfisfis

galiba , beraber yasadiklari kesin kaydirigubbakcemile3 bende kizimin dizlerini ellerini boyasam ve kagitta emeklettirsem ortaya ne tur bir eser cikar acaba fisfisfis

bence şahane bir eser çıkar ortayahihoyyyt:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…