Lütfen yazın bekliyorumÇok uğraşmıştım bende zamanında kiradayken.. ama bütün komşularla beraber zamanında bir ilaç kullanmıştık ve kökten çözüm olmuştu ama hep birlikte yapılması lazım mutlaka geliyorlar yoksa. ilacın adını özelden yazabilirim. Öyle heryeri yıkamanıza gerek olmayan tamamen bitkisel bir ilaç..
İlaçlama şirketi nasıl bir ilaçlama yaptı? Nasıl bitmedi yaa(((( bana kesin konuşuyorlar bunları okuyunca delirecek gibi oluyorum . Eşyalarım daha 1 senelik, onlara yuva yapmıştır, taşınsan da gelir diyorlar ağlıyorum şu an . Biz hep mutfakta gördük 1 kere de banyoda. Mutfakta dolapları yeni yaptırdık ama fayanslardaki, duvardaki bütün çatlakları eşim doldurdu alçıyla. Yok yine çıkıyorlar, gece mutfağa girdiğim gibi kaçıyorlar (( şirket size buharlı ilaçlama mı yaptı?
dışarısı daha berbat dediğiniz gibi. Geçen hafta ekmeğimizden hamam böceği çıktı hem de 3 taneElime aldığım her şeyi yıkamaktan o kadar yoruldum ki..Ben de yemek yapmıyorum 15 gündür. İnşallah benim de geçer takıntım, eşim de aç kalıyor böyleHele ben bariz kilo verdim
Gerçekten delirmek üzereyim. 1 yıl önce evlendik, kiralık evimizi tuttuk. Oturacağımız semtte evler çok eski ama kiralar çok pahalı. Aralarından en uygun ve güzel olanını seçtik ancak mutfak dökülüyordu, kendi cebimizden komple mutfak yaptırdık. Ben taşındıktan kısa süre sonra aşağıdaki dükkan sahibi bana böcekli eve mi taşındın dedi. Şok oldum. O zaman böcek falan görmüyordum. Yaz geldi ve nur topu gibi böceklerim oldu. 2 aydır geceleri mutfağın ışığını yakmamla 2-3 böceğin tezgahın üzerinden kaçışmasını görüyorum. Neyse dedim, dolaplara girmiyordur. Bir gece de dolabın birini açayım dedim, tabakların olduğu dolapta 2 koca böcek..
Hemen ilaçlama şirketi bulduk, iki kez 15 gün arayla ilaçlandı ev. Temizlikçi teyzeyle bütün bulaşıkları yıkadık, evde ne varsa koltuk, diğer eşyalar, duvarlar silindi. Bu sefer de temizlikten bir gün sonra ilacın etkisiyle ölen böcekler tencerelerden çıktı. Tamam ölü ama yine dolaşmışlar mutfakta. Şimdi bütün bulaşığı tekrar mı yıkayacağımDelireceğim artık. Ev aradık bugün o kadar pahalı ki burada evler, mecburen ikimizin işinin ortası bu kısımda oturmalıyız. Mutfağı da 4 bin vererek cebimizden yaptırdık
Çıkan böcekler alman hamam böceği dedikleri kalorifer böcekleri. Apartman ve ev sahibi apartmanı ilaçlamayı kesinlikle reddediyor. İlaç şirketi kaynağını tespit edemezseniz bitmez, biz sadece öldürürüz diyor. 15 gündür mutfağa asla girmiyorum, dışardan yiyoruz ki ondan da tiksinti duyuyorum artık, lokanta mutfakları ne haldedir acaba diye. Maddi manevi bitik durumdayım. Ne olur yaşayanlar bir akıl verim ben ne yapayım..
Not: Başlıktaki yanlışı düzeltemiyorum, özür.
Apartman ilaçlaması kar etmedi dediniz ya bütün ümidim söndü((( neden fayda etmedi acaba, şirkete mi ilaçlattınız? İkinci evinizde küçük küçük jel olandan mı sıktınız?
Maalesef mecbur kaldım ben eve girerken emlakçı parayı alana kadar yağladı pakladı ..Bütün beyaz eşyaları atacak mıyım yani( hepsini en kalitelisinden almaya çalıştık daha 1 sene olmadı kullanalı, borcu bitmedi ((((
öncelikle kolay gelsin. 2 yıllık evliyim bende. geçen yaz yoktu ama bu yaz o dediğin böceklerden bizim evdede var maalesef.her gün evi temizlerim yerleri domestosla siliyorum dip bucak.delirmek üzereyim.sitede ilaçlama yapılmış ama nafile.internette okudum evde ilaçlamanın fayda etmeyeceğini.3 e 1 ölçü karbonatla pudra şekeri koyuyorum her köşeye yerlerse ölüyolar yada bir müddet gelmiyolar ama sonra tekrar ortaya çıkıyolar.aklımı oynatmak üzereyim taşın üstünde balkonda banyoda geziyolar sürekli.Gerçekten delirmek üzereyim. 1 yıl önce evlendik, kiralık evimizi tuttuk. Oturacağımız semtte evler çok eski ama kiralar çok pahalı. Aralarından en uygun ve güzel olanını seçtik ancak mutfak dökülüyordu, kendi cebimizden komple mutfak yaptırdık. Ben taşındıktan kısa süre sonra aşağıdaki dükkan sahibi bana böcekli eve mi taşındın dedi. Şok oldum. O zaman böcek falan görmüyordum. Yaz geldi ve nur topu gibi böceklerim oldu. 2 aydır geceleri mutfağın ışığını yakmamla 2-3 böceğin tezgahın üzerinden kaçışmasını görüyorum. Neyse dedim, dolaplara girmiyordur. Bir gece de dolabın birini açayım dedim, tabakların olduğu dolapta 2 koca böcek..
Hemen ilaçlama şirketi bulduk, iki kez 15 gün arayla ilaçlandı ev. Temizlikçi teyzeyle bütün bulaşıkları yıkadık, evde ne varsa koltuk, diğer eşyalar, duvarlar silindi. Bu sefer de temizlikten bir gün sonra ilacın etkisiyle ölen böcekler tencerelerden çıktı. Tamam ölü ama yine dolaşmışlar mutfakta. Şimdi bütün bulaşığı tekrar mı yıkayacağımDelireceğim artık. Ev aradık bugün o kadar pahalı ki burada evler, mecburen ikimizin işinin ortası bu kısımda oturmalıyız. Mutfağı da 4 bin vererek cebimizden yaptırdık
Çıkan böcekler alman hamam böceği dedikleri kalorifer böcekleri. Apartman ve ev sahibi apartmanı ilaçlamayı kesinlikle reddediyor. İlaç şirketi kaynağını tespit edemezseniz bitmez, biz sadece öldürürüz diyor. 15 gündür mutfağa asla girmiyorum, dışardan yiyoruz ki ondan da tiksinti duyuyorum artık, lokanta mutfakları ne haldedir acaba diye. Maddi manevi bitik durumdayım. Ne olur yaşayanlar bir akıl verim ben ne yapayım..
Allahım darısı başımaCanım benzer durum benim de başıma geldi. Biz raid in spreyini aldık hamam böcekleri için olanından. Onunla mutfağı boşaltıp bir güzel ilaçladık. Mutfak dolaplarının arkalarına gelebilecekleri her deliğe de sıktık. Bir gün sonra çpğu ölmüştü.
Sonra bu böcekler için satılan jel yemler var onlardan aldık. Onları metşe içlerine, fırının bulaşık makinasını arkalarına, mutfak dolaplarının içine, bayoya, odalara, hole küçük küçük sıktık.(Kullanma talimatında yazıyor zaten)
En son dedik ki bir de tablet yem alalım onları da aldık mutfağa koyduk hatta belki başla yerden geliyordur diye diğer odalara, banyoya da koyduk.
Sonuç: Artık hiç görmüyoruz sanırım kurtulduk
Yıkayarak kullandım bir süre. Sonra baktım yoklar artık o huyum geçti.Allahım darısı başıma. Peki hiç demiyor musunuz bu tabağa dokunmuş mudur diye ben o psikolojiden kurtulamıyorum, yıkamadan kullanamıyorum. 3 gündür evde böcek yok ama ben kap kacak ne varsa yıkıyorum kullanmadan önce
aynı tür böcekler zamanında benim de evimde çıkmıştı. ama gerçekten sayısızdı. özellikle geceleri görüyordum. üst katımızda yaşayan bekar bir bey vardı. artık evi ne haldeyse, ondan ötürü olduğunu düşünüyorduk. ben istanbulda yaşıyorum. üsküdar da çok iyi bir yer bu böcek ilaçları için çok etkili ilaçlar satıyorlar. oradan aldık ilacı babam ilaçladı her yeri dip köşe. 24 saat her yeri kapadık camları falan. ertesi gün eve gittimizde her yerde ölü böcek vardı, temizlik yaptık köşe yerlere silikon çektik. öyle geçti gitti allahtan. çok etkili bir ilaç olması lazım. bir gün boyunca da her yeri kapatın o koku yayılsın her yere. hepsi ölür bu durumda.Gerçekten delirmek üzereyim. 1 yıl önce evlendik, kiralık evimizi tuttuk. Oturacağımız semtte evler çok eski ama kiralar çok pahalı. Aralarından en uygun ve güzel olanını seçtik ancak mutfak dökülüyordu, kendi cebimizden komple mutfak yaptırdık. Ben taşındıktan kısa süre sonra aşağıdaki dükkan sahibi bana böcekli eve mi taşındın dedi. Şok oldum. O zaman böcek falan görmüyordum. Yaz geldi ve nur topu gibi böceklerim oldu. 2 aydır geceleri mutfağın ışığını yakmamla 2-3 böceğin tezgahın üzerinden kaçışmasını görüyorum. Neyse dedim, dolaplara girmiyordur. Bir gece de dolabın birini açayım dedim, tabakların olduğu dolapta 2 koca böcek..
Sadece sizin ilaclamaniz cozum degil binada ki butun evlerin,bina merdivenlerinin,giris,cati binanin her yerinin ilaclanmasi gerek,evin altinda dukkan var ise varmis sanirim onun bile ilaclanmasi gerek,ilac firmasi bahsetmedi mi.Onlar ilaclanmazsa disaridan yine gelirGerçekten delirmek üzereyim. 1 yıl önce evlendik, kiralık evimizi tuttuk. Oturacağımız semtte evler çok eski ama kiralar çok pahalı. Aralarından en uygun ve güzel olanını seçtik ancak mutfak dökülüyordu, kendi cebimizden komple mutfak yaptırdık. Ben taşındıktan kısa süre sonra aşağıdaki dükkan sahibi bana böcekli eve mi taşındın dedi. Şok oldum. O zaman böcek falan görmüyordum. Yaz geldi ve nur topu gibi böceklerim oldu. 2 aydır geceleri mutfağın ışığını yakmamla 2-3 böceğin tezgahın üzerinden kaçışmasını görüyorum. Neyse dedim, dolaplara girmiyordur. Bir gece de dolabın birini açayım dedim, tabakların olduğu dolapta 2 koca böcek..
Üsküdarda nereden aldınız acaba? Bende oradayım alayımaynı tür böcekler zamanında benim de evimde çıkmıştı. ama gerçekten sayısızdı. özellikle geceleri görüyordum. üst katımızda yaşayan bekar bir bey vardı. artık evi ne haldeyse, ondan ötürü olduğunu düşünüyorduk. ben istanbulda yaşıyorum. üsküdar da çok iyi bir yer bu böcek ilaçları için çok etkili ilaçlar satıyorlar. oradan aldık ilacı babam ilaçladı her yeri dip köşe. 24 saat her yeri kapadık camları falan. ertesi gün eve gittimizde her yerde ölü böcek vardı, temizlik yaptık köşe yerlere silikon çektik. öyle geçti gitti allahtan. çok etkili bir ilaç olması lazım. bir gün boyunca da her yeri kapatın o koku yayılsın her yere. hepsi ölür bu durumda.
Şirket de öyle söyledi ama apartman yönetimi sadece sizde böcek var sizin sorununuz diyor. Kimse ilaçlatmak istemiyorSadece sizin ilaclamaniz cozum degil binada ki butun evlerin,bina merdivenlerinin,giris,cati binanin her yerinin ilaclanmasi gerek,evin altinda dukkan var ise varmis sanirim onun bile ilaclanmasi gerek,ilac firmasi bahsetmedi mi.Onlar ilaclanmazsa disaridan yine gelir
Kalorifer böceği mi vardı sizde de? Bu kadar ilaca bitiyor demek ki bu da bir umut :)Bayer K-OTrine al eczaneden , evde küçük çocuk yoksa bu ilaçla vileda yap , ben de küçük çocuk olmasına rağmen süpürgelikleri ve kenar kısımları bu şekilde vileda yapıyorum , çatlaklara , pencere kenarlarına camsil şişesi ile sıkıyorum. Ama önce ilaçlama firmasına ilaçlattım , her yere tablet koydum ve en son K-Otrine ile ilaçladım ve vileda yapıyorum. Ölüsü dirisi görünmüyor artık
Evet canim böyle durumlarda malesef çözüm geldigi yerin bulunmasi ve tüm apartmanin ilaclanmasi yoksa istediginiz kadar siz ugrasin sonu gelmezGerçekten delirmek üzereyim. 1 yıl önce evlendik, kiralık evimizi tuttuk. Oturacağımız semtte evler çok eski ama kiralar çok pahalı. Aralarından en uygun ve güzel olanını seçtik ancak mutfak dökülüyordu, kendi cebimizden komple mutfak yaptırdık. Ben taşındıktan kısa süre sonra aşağıdaki dükkan sahibi bana böcekli eve mi taşındın dedi. Şok oldum. O zaman böcek falan görmüyordum. Yaz geldi ve nur topu gibi böceklerim oldu. 2 aydır geceleri mutfağın ışığını yakmamla 2-3 böceğin tezgahın üzerinden kaçışmasını görüyorum. Neyse dedim, dolaplara girmiyordur. Bir gece de dolabın birini açayım dedim, tabakların olduğu dolapta 2 koca böcek..