- 4 Nisan 2022
- 123
- 222
- 36
-
- Konu Sahibi cocukgelisimcianne
Evet haklisiniz. Oyle yapacagim. Salon halimdan suphelenmistim ama koy evimizden 1 koli kadar eski tekstil urunu getirmistim derneklere veririm diye ondanda kaynaklanmis olabilir. Artik ne gorursem mecburen yikayacagim. Umarım çözebilirim bu sorunuO zaman taktik vereyim çizgi halinde ne görüyorsanız oralara sıkın
Dolap altları çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı altı
Dolapların arka kısımları, süpürgelikler, kapı pervazları, banyo havalandırmaları, asma tavan varsa kenar kısımları
Bu böcek eski tekstil eşyalarında yaşıyormuş genellikle uzun süre kullanmadığınız eşyaları kontrol etmenizde fayda var
Ve malesef yıkamakta gerekiyormuş
Çok gördüyseniz kullanmadığınız eşyaların içine yavrulamış olabilirler
Inanin hic bir fikrim yok. Evde alerjik yapida çocuğum oldugu icin her ay yıkamaya gidiyor halılarım zaten. Ne bocegi oldugunu bile bugun bir arkadaş sayesinde öğrendim. Salonda saggyy halim vardi o yuzden Halıdan diye düşünüyordum ama eski tekstillerde de türediğini öğrenince simdi o daha mantikli geliyor. Sanirim ben tekstil urunlerinden bu belaya bulastimBunlar nerden geliyor peki nasil turuyor .. hali yıkamaya hali veriyorum mesela oradaki halıların falan gelir mi bunlar yıkayınca ölüyor mu uyuşuyor mu ..
Neden türüyor peki? Ev rutubetli filan olunca mı türüyorlar?Halı boceği bu lanetlerden neler cektim hala da cekiyorum
Ilaclatmak sorun degıl hatta kendim ugrasmaktansa kolayimada gelir ama Ilaçlatan olmuş, çozum olmamiş bunu duyunca çok uzuldum. Oncelikle su eski tekstilleri bir yikayip evden cikarayim. Sonrasinda temizlik,ilaclama... umarim cozulur. Bocek bocegi çeker ondan da cok rahatsizim. Umarim bir an once kurtulurumBöceğin türünü bilmiyorum fakat ilaçlama şirketleri bu konuda çok iyi bence araştırıp evi ilaçlatın kökten kurtulursunuz
Szice hamam bogecinden de egzama olurmu benim premature bebeğim var baya kötü egzema oldu ve ev dolu bu illetten hamam böceklerinden (tikdiniyorsaniz özür dilerim yazdığım için)Isırmıyolar ama temas halinde yada aynı havayı solumaktan alerji oluyo ben hassasım bende alerji yaptı baya egzama basladı buna bagladım cunku onceden asla yoktu
Kıyamam bence her tur bocekten alerji egzama olur insan. Herkesin vucudunun verdiği tepkiler aynı değil malesef hassas olanları etkiler mutlaka.. peki ne kadar suredir ugrasıyosun hamam bocekleriyle evin heryerindemi?Szice hamam bogecinden de egzama olurmu benim premature bebeğim var baya kötü egzema oldu ve ev dolu bu illetten hamam böceklerinden (tikdiniyorsaniz özür dilerim yazdığım için)
Evi ilaçlatmanız gerekiyor. Biz neler çektik böceklerden. İlk sefer ilaçladıklarında azaldı ama tamamen bitmedi. 10 gün sonra tekrar geldiler, bitmediği için, 2. kez ilaçladılar. 2 defa ilaçtan sonra bitti. Ama çok zorluk çektik. Bunlar çok çabuk çoğalıyorlar. Hiç vakit kaybetmeden, bir firma ile görüşün ilaçlama için.Kizlar merhaba;
2 aydir evde bu böceklerden buluyorum.
neredeyse hep mutfakta. Çok huylaniyorum. Internetten arastirdim, komsulara sordum. Kimse ne bocegi bilmiyor. Ugur bocegi boyutlarinda. Bu bocegin ne bocegi oldugunu bilen var mi?
neye gelmiş olabilir? Onerebileceginiz ilac var mi?
Evde 2 yasinda kizim var ilaç onerilerinde aklinizda bulurnursa sevinirim
simdiden tesekkurler
Eki Görüntüle 3040886 Eki Görüntüle 3040887
Evet hatta bence artık havalar ısındı iyice bahar temizliği yapılır. Kapı pervazlarında, parke veya fayans aralarında boşluklar varsa onları da bir güzelce kapatın girip çıkabilecekleri delikler olmasın.Ilaclatmak sorun degıl hatta kendim ugrasmaktansa kolayimada gelir ama Ilaçlatan olmuş, çozum olmamiş bunu duyunca çok uzuldum. Oncelikle su eski tekstilleri bir yikayip evden cikarayim. Sonrasinda temizlik,ilaclama... umarim cozulur. Bocek bocegi çeker ondan da cok rahatsizim. Umarim bir an once kurtulurum
Firma ile bu hafta sonu gorusecegim umarım 2. Kezle bizde bitirebilirizEvi ilaçlatmanız gerekiyor. Biz neler çektik böceklerden. İlk sefer ilaçladıklarında azaldı ama tamamen bitmedi. 10 gün sonra tekrar geldiler, bitmediği için, 2. kez ilaçladılar. 2 defa ilaçtan sonra bitti. Ama çok zorluk çektik. Bunlar çok çabuk çoğalıyorlar. Hiç vakit kaybetmeden, bir firma ile görüşün ilaçlama için.
Yani o kadar kotu bir doneme geldi ki aslinda hic bir seye vaktimin olmadığı bir 2 haftalık donemdeyim. Tum isi gucu biraktim bunlarla uğraşıyorum suan hafta sonu ilaçlama firmasi ile goruşecegiz temizlikle birlikte umarim en kisa surede cozulur bu durumEvet hatta bence artık havalar ısındı iyice bahar temizliği yapılır. Kapı pervazlarında, parke veya fayans aralarında boşluklar varsa onları da bir güzelce kapatın girip çıkabilecekleri delikler olmasın.
Kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı .Kıyamam bence her tur bocekten alerji egzama olur insan. Herkesin vucudunun verdiği tepkiler aynı değil malesef hassas olanları etkiler mutlaka.. peki ne kadar suredir ugrasıyosun hamam bocekleriyle evin heryerindemi?
Benim yasadıgım ev kira tasındıgım ilk gun farkettim bu lanet bocekleri ve ne temizlik yaptıysam gecmedi
1-2 kez ilaclama da yapıldı ama bitmedi !!
Çok geçmiş olsun size deMerhaba aynısından bizde de var. Şimdilik sadece 3-4 tane gördüm ama yazılanları okuyunca korktum açıkçasıEki Görüntüle 3041541
Çok teşekkür ederim deneyeceğim o ürünü. Sizin kurtulmanıza da çok sevindim.Çok geçmiş olsun size demsjinizi yeni farkettim. Evet ayni böcek fotoğrafini alttiğim ilaci temin edip deneyin sizde. Ilaci aldigimiz yerdeki satici ile biraz sohbet ettik çok hizli turuyorlar su, sabun, ilac baska turlu kurtulus zor dedi. Her gun silin gerekirse dedi. Suan icin olu bir kac tane disinda rastladigimiz olmadi ilaclama sonrasi umarim size de cozum olur
Sonuclari 1 haftada netlesir dedi ilaci aldigimiz adam. Yeni bırakılmış yumurtalar var ise malesef onlar hic bir şeyden etkilemiyormuş. O nedenle hafta sonu tekrar bir ilaçlama daha yapacagiz. Umarim sonrasinda tamamen bitmis olurÇok teşekkür ederim deneyeceğim o ürünü. Sizin kurtulmanıza da çok sevindim.
Merhaba bu ilac isinize yaradi miArkadaşlar Merhaba; cuma günü evimizi ilaçladik. 2 gun kadar evde yoktuk. Öncesinde halilarimizi yikamaya vermistik ve evdeki tüm kalabalık diye nitelendirdiğimiz eşyalardan kurtulduk. Bugun dondugumuzde mutfakta kuytu bir kosede 5 6 tane ölmüş halı bocegi ile karsilastik. Zatwn mutfakta sürekli karşılaşıyordum. Sanirim yuvasini mutfaga yapmişti. Ne kadar etkili biz çözüm olacak şuan takip ediyoruz. 1 hafta sonra tekrar ilaçlayacağız. Aldiğimiz yer ilaci çok övdü bu böcekler üzerinde. Biz araştırdık etkili gorunuyor. Sorun yasayanlar icin paylasiyorum. Umarim 2. Ilaclama ile kokten kurtuluruz. Ilacin sadece alfa yazani degil alfa jet se yazani olacakmis. Umarim ihtiyaci olan fayda gorur. Sevgiler
Merhaba bende yatak odam da gördüm bu böceklerden ama bende ki sanırım larva hâli. Siz ilaçlama fırmasına mı yaptırdınız suan nasıl umarım yoktur. Bende kurtulmak istiyorum bunlardanÇok geçmiş olsun size demsjinizi yeni farkettim. Evet ayni böcek fotoğrafini alttiğim ilaci temin edip deneyin sizde. Ilaci aldigimiz yerdeki satici ile biraz sohbet ettik çok hizli turuyorlar su, sabun, ilac baska turlu kurtulus zor dedi. Her gun silin gerekirse dedi. Suan icin olu bir kac tane disinda rastladigimiz olmadi ilaclama sonrasi umarim size de cozum olur