Böcek sorunu lütfen yardım! ( Fotoğraflı)

Tahta kurusu. Kanepe eski ise atabilirsiniz.

Bit, osuruk falan olmadı şimdi
Şey... Bir hafta daha kalmayı planlamıştım ama, hemen mi çıkalım?
Birazdan biri de çıkıp böcek fotoğraflarından ötürü, özel hayatın gizliliği ilkesini ihlal ettiğimi söyleyebilir, korkuyorum.

Güve

Önce güveli olan eşyaları temizleyip evden uzaklaştırın bakliyatları sonrasında sirkeli suyla evi bir güzel silin her yeri sarar yoksa... kolay gelsin

Önce güveli olan eşyaları temizleyip evden uzaklaştırın bakliyatları sonrasında sirkeli suyla evi bir güzel silin her yeri sarar yoksa... kolay gelsin
Sanırım bu yaklaşık bir haftadır varmış. Babam camdan falan gelen bir böcektir diye önemsememiş, diğer odayı da kullanmadığı için fark etmemiş. Yayılmış mıdır? İlaç gerekir mi sizce? Temizlik yeterli olur inşallah

Temizlik yeterli olur birde çıra alıp koyun temizlikten sonra lavanta çıra bunların kokusuna gelmiyor süpürge ile iyice süpürün sonra silin sirkeli su ile en sonda çıra ya da lavanta felan koyun gider.

Gerçekten mi? Kanepeler iki yıllık. Daha önce hiç tahta kurusu görmedim.

Tahta kurusu değil , içiniz rahat olsun.
Fasulyede üremişler , siz de bulup atmışsınız. Babanızın erişemediği yerleri süpürüp , silersiniz sorun çözülür.

Aileniz diğer bakliyatlarını cam kavanozda saklıyormuş zaten. Bakliyatların içine tuz ve defne yaprağı koymanızı önermiyorum. Yaprak kendine has kokusunu veriyor , pişen gıdada da kokusu hissediliyor. Bu şekilde saklama yapmayı ilk kez deneyen bir arkadaşımın eşi , kokusu sebebiyle ; o bakliyatların hiçbirini yememişti.

Bakliyatların içine tuz koyunca da doğal yapıları bir miktar etkileniyor. Kullanacak kişi bakliyattaki tuzu arındırmak için çok iyi yıkamalı. Aileniz bakliyatları fazla miktarda almıyorsa , saklamak için içlerine tuz ve defne yaprağı koymanıza gerek kalmayacaktır.

Evet bizim köyde var o böcükten. Yeşil olur eskaza dokunursanız eliniz acayip kötü kokar. Bu sene minnak yeğenim tutmuş yemek üzereyken elinden zor kurtardık ama yeğenimin elini bir müddet öpemedim, yıkamamıza rağmen sanki koku gitmiyor gibiydi. Neyse ki böcek hayatta, sanırım bizim eve bir müddet uğramaz

Yeşil olan böcek farklı. O böcek tüm yeşil bitkiler gibi kokuyor ; bulaşık deterjanı elde kalan kokuyu çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…