- 10 Temmuz 2017
- 196
- 465
- 25
-
- Konu Sahibi Periperisiii
Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsunEsimde,bir haftadır taş ağrısıyla kıvranıyor. Afyon gazlı golden su getirttik onu içiyor. Ama daha faydası olmadı. Geçmiş olsun. Silifke'de bir adam varmis ona ulaşmaya calisiyor,adam ilaç veriyormus taş o gün dusup,bir daha da tekrarlamiyomus. Ulasirsak bilgilerini özelden veririm.
Teşekkür ederim ben ultrason çektirdim benimkiler minik minik 4-5 taneymişGeçmiş olsun. Geçen haftalarda ben de düşürdüm. Kırdılar benimkini 1 gecede düştü.. Acaba çeşitleri mi var ki. Sizinkini neden kırmadılar.
Evet hayatımda böyle ağrı görmedim regl falan bunun yanında hiçbir şeymiş bunu anladım Allah kimseye yaşatmasın çok zor bende anca iğne ve serumla durabiliyorum ilaçlar pek fayda etmiyor maalesef. Evet bir düşürsem bende yaptırmayı düşünüyorum inşallahben iki böbreğimden de düşürdüm. Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor. ilkinde ölüyorum sanmıştım. 4 tane serumla ben sersem gibi oldum sarhoş gibiydim ama ağrı hala vardı. böbrek 3 boğum olur böyle 2 defa daha sancılanman lazım dedi. ben tabi hayal kırıklığıyla eve döndüm. tek kullanımlık bir ilaç yazmıştı adını hatırlamıyorum ama onu kullandım ertesi gün düştü. bir yılı geçmeden diğerini de aynı şekilde düşürdüm. ve baya büyüklerdi. incelemeye gönderdik. maden suyu içmemem gerekiyormuş o yapıyormuş bende taşı. düşürdüğünüzde mutlaka tahlil yaptırın. arkadaşımınkindede peynir suyu çıkmıştı mesela
Bana da iletirmisiniz?Esimde,bir haftadır taş ağrısıyla kıvranıyor. Afyon gazlı golden su getirttik onu içiyor. Ama daha faydası olmadı. Geçmiş olsun. Silifke'de bir adam varmis ona ulaşmaya calisiyor,adam ilaç veriyormus taş o gün dusup,bir daha da tekrarlamiyomus. Ulasirsak bilgilerini özelden veririm.
Çok geçmiş olsun benimkiler 4-5 tane küçük küçükmüş. Su içiyorum bakalım pek umudum yok ama inşallah düşerlerBen 5 sene bi taşı düşürmeye çalıştım, 3cm di ve böbrek kanalına girdiği için kiramadilar daneler neler denedim. Malesef düşmedi 5 sene boyunca. Geçtiğimiz aylarda artık ağrısız günüm olmuyordu, bi gün tuvalette çıt diye düştüğünü gördüm. Kirilabiliyorsa kirdirin kirilamiyorsa malesef bol su içmekten başka çare yok
Teşekkür ederim annem dün almış bakalım bugün içmeye başlayacağım inşallah bana da faydası olurGilaburu suyunu deneyin bana faydası oldu. Aktarlarda satılıyor.
Gilaburunu annem almış ama henüz içmedim bugün içeceğim inşallah etkili olurGilaburu şerbeti ve çınar yaprağı suyu
deneyin bi de gunde en az 3 litre su.
Bizim bi arkadasimiz bu şekilde düşürdü taşlarını ve erkekti arkadaşımız.
Size de çok çok geçmiş olsun ben çok zor dayanıyorum bir de o çok küçükmüş. Evet zaten mide bulantısı çok zorluyor bende öyle daha dün gece acildeydik ne zaman olacağı belli olmuyor maalesef ansızın ağrıyabiliyor. Elimden geldiğince ediyorum ama bakalım teşekkür ederimBenim kızım düşürdü.İki böbrekte de vardı taş ama birinde büyüktü.1,5 yaşındaydı kusma olunca doktoruna gittik meğer taşlar oynutormuş.Büyük olanı baya zorladı bizi 1 aya hergün hemen hemen hastanede serum yedi maalesef aşırı kusma oluyordu çünkü.Bol su ve bol hareket.Ben yatakta zıplattım bol bol yatağımın anası ağladı ama değdi kızım taşı düşürdü çok şükür.
Çok geçmiş olsun bol su ve hareket.
Birde yoğurdun suyunu iç ben hepsini denedim birkaç senedir rahatım.Teşekkür ederim annem dün almış bakalım bugün içmeye başlayacağım inşallah bana da faydası olur
Çok geçmiş olsun, böbrek ağrısı malesef izdirapli oluyor.Herkese merhaba,
Geçen hafta başlayan tarif edilemez bir sancıyla beraber acile gittim ve yapılan tahlil sonucu böbrek taşı olduğunu öğrendim ama henüz düşüremedim ve bir sürü ilaç içmeme rağmen her akşam acile gidip serum veya iğne yemeden olmuyor maalesef. Aranızda eğer bu konu hakkında tecrübeli olanlarınız varsa taşı düşürmem için neler yapmam hakkında fikir verirseniz çok mutlu olurum
Tamam bugün deneyeceğim teşekkür ederimBirde yoğurdun suyunu iç ben hepsini denedim birkaç senedir rahatım.