Böbrek taşı kabusu

Çok geçmiş olsun, böbrek ağrısı malesef izdirapli oluyor.
Benimde 2 tane minik taşım var ama öyle sürekli bir ağrım yok, arada bir ağrıyor üşüttüğümde ya da susuz kaldığımda filan. Ağrı kesici alınca geçiyor. Ama benimkinde hiç hareket yok. Kaç kez bakildi benimki 6 aydır sabit yerinde hep.
Ağrı normalde minik taşlarda cok olmazmış zaten, senin ki hareket edip idrar kanalına mı girdi acaba. Ya tıkanmalarda ya da düşeceği zaman, ağrı şiddetlenir. Belkide düşeceği içindir bu kadar ağrın.
Bol bol su içip, hareket et, yürüyüş filan yap. Agrı var diye yatmaya kalkarsan , hiç düşmez. Ayrıca tekrar bir daha baktır eğer yeterli büyüklükteyse, kırıyorlar hemen.
Geçen baktırdık ama bugüne tekrar randevu aldık şimdi ultrason çektircez bakalım herkes öyle diyor düşer o yüzden ağrıyordur diyorlar. Trambolinimiz var onda zıplamaya başladım artık bundan sonrası tamamen şansa teşekkür ederim

Geçen baktırdık ama bugüne tekrar randevu aldık şimdi ultrason çektircez bakalım herkes öyle diyor düşer o yüzden ağrıyordur diyorlar. Trambolinimiz var onda zıplamaya başladım artık bundan sonrası tamamen şansa teşekkür ederim
Bence de düşeceği için ya da yeri değiştiği için, bu kadar ağrı yapıyor. Çünkü normalde minik taşlar çok şiddetli ağrılar yapmıyor.
Geçmiş olsun tekrar, ultrason sonucunu alınca niye bu kadar şiddetliymiş ağrın buraya da yaz. Bilgimiz olsun.

Geçmiş olsun canım, bende de vardı eczacı arkadaşım rowatinex diye bir ilaç verdi bitkisel içerikli. Ben onun sayesinde düşürdüm internetten araştır istersen sanırım her eczanede bulunmuyor.

Evet hayatımda böyle ağrı görmedim regl falan bunun yanında hiçbir şeymiş bunu anladım Allah kimseye yaşatmasın çok zor bende anca iğne ve serumla durabiliyorum ilaçlar pek fayda etmiyor maalesef. Evet bir düşürsem bende yaptırmayı düşünüyorum inşallah

ben bekardım ikisindede o zaman doğum sancısı gibi demişlerdi ama doğum sancısı yanında halt etmiş onu da yaşadım ve böbrek üstüne tanımam sancıda. bide ağrıyı kesmeyi çok önermiyorlar. yani ağrı çekilmesi gerekiyormuş. benim hafif bir ağrıyla başladı önce o gün maça gitmiştim stadda hopladım zıpladım üzerinede gece bira içtim. ertesi gün mide bulantısı falan oldu 550 km yol gittim eve girdim oturdum ve bir anda o hafif ağrının üzerine biri bıçak saplamış gibi oldu nefesim kesildi kıpırdayamadım acile nasıl gittik bir ben bilirim bir Allah. yalvardım ağrı kesici yapın diye . ne olduğunu anlamadan yapamayız dediler. hastanede görenler acımış hep halime. ki benim acı eşiğim bay yüksektir. Allah yardımcınız olsun inşallah küçüktür ve kolay düşürürsünüz

Esimde,bir haftadır taş ağrısıyla kıvranıyor. Afyon gazlı golden su getirttik onu içiyor. Ama daha faydası olmadı. Geçmiş olsun. Silifke'de bir adam varmis ona ulaşmaya calisiyor,adam ilaç veriyormus taş o gün dusup,bir daha da tekrarlamiyomus. Ulasirsak bilgilerini özelde
kızım 15 yaşında vücudu taş üretiyor..rica etsem mersine gittiyseniz adres telefon bilgisi verebilir misiniz ???çok zor durumdayız çocuğun çekmediği kalmadı😞

Silifke de ki doktor veya alternatif tıp uzmanı her kim ise bulabildiniz mi lütfen dönüş bekliyorum 🙏 bitmeyen bir taş sorunum var sizin gibi Silifke de ki muhteremi arıyorum bulamıyorum :KK43:

Merhaba sizde böbrek taşıyla uğraşıyorsunuz sanırım bende öyle günlerdir ızdırap çekiyorum bu mersinde ki adamı bulmaya çalışıyorum bulursam inşallah size dönüş yapacağım

arkadaşlar merhaba karadenizde bir balığın beyninden çıkan taş var eşkina taşı diyolar adına benim eşimde 5 tane taş vardı 7 cm 6 cm 5 cm iki tane 4 cm çok araştırıp yukardaki taşı buldum 12 tane eşkina taşı havanda ezdim 1 su bardağı limon 2 yemek kaşığı saf zeytin yağıyla karıştırıp 1 gece buz dolabında beklettim 1 hafta boyunca sabahları 1 yemek kaşığı içirdim ve taşların hepsi eridi. sizlerde bi araştırın uygulayın bana çok dua edeceksiniz

Merhabalar rice etsem silifkedeki doktorun bilgilerini paylaşır mısınız? Eşim de sürekli taş düşürüyor çok sıkıntı yaşıyoruz

Merhaba sizde böbrek taşıyla uğraşıyorsunuz sanırım bende öyle günlerdir ızdırap çekiyorum bu mersinde ki adamı bulmaya çalışıyorum bulursam inşallah size dönüş yapacağım
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin sizede inşallah buluruz çok teşekkür ederim

İyi aklamlar, Mersin Silifke’deki adamı ben de duydum ama adı sanı nedir, ulaşan bar mı acaba içinizde. Taşını düşürenler olmuş kendisine gidip, telefonu olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Merhaba Haledar45 iyi akşamlar size zahmet silifkedeki kişi kimmiş yazar mısınız ? Kendisine ulaşmak istiyorum teşekkürler

X