• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri bob modeli saç kestirenler.....

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
modelin kısalığından mı çekiniyorsun?eğer öyleyse kısa sürede uzar zaten,toplanacak kadar.. düzleştirici ,maşa,fön saçları yoruyor bahsettiğin gibi.. sen kuaföre gittiğinde ordan bi fikir al bence,iyi bi kuaför daha iyi bilir.. olmadı,yine omuzlarının üstünde farklı bir model kestir,ve saçlarına bakım yapmaya başla(bakım maskelerinden yada bitkisel yağlardan al) bi süre sonra kendine gelmeye başlayacaktır saçların..(uzun saçı bilirim çok çok zor..bakım yapmak,yıkamak kurutmak herşeyi meşakkatli) diyeceğim o ki saçların yıpranmışsa,kısalt,cansız yerlerinden kurtul ve bakım yap:34::34:

insanın saçı mı derdi var,ne hissettiğini,kararsızlığını anlıyorum:34:

Kisaligindan diilde cnm yakismaz ve ugrastrr diye karar veremiyorum :( cunku cok cabuk yipraniyo sacim cnm tum kiriklardan kurtulup saglikli uzatmak istiyorum saclarimi her gun fonde cekemem cnm nasil kararsizim anlatamam :'(

Kisaligindan diilde cnm yakismaz ve ugrastrr diye karar veremiyorum :( cunku cok cabuk yipraniyo sacim cnm tum kiriklardan kurtulup saglikli uzatmak istiyorum saclarimi her gun fonde cekemem cnm nasil kararsizim anlatamam :'(
aynen ben de kararsızım fön çekecek zamanım olmayacak erkenden işe gitmem gerek. saçlarım da dalgalı benim. bilemiyorum. ben yıkamasının rahat olmasını istiyorum o yüzden kestireyim diyorum.

Benim saçlarımda uzun bob diye geciyor sanıyorum uçları tam omuzlarımda. Ben saçı çok gür olmayan veya kıvırcık olmayan herkese öneriyorum valla. Saçlarım orta kalınlıkta ve doğal hali dümdüz bazen doğal haliyle bazen de uççlarına hafif maşa yaparak kullanıyorum. Çok kısa kestirmemek şartıyla bence aklınızda kalmasın deneyin derim :)
(size fikir olması için) saçım burdaki gibi ;
$gwyneth-paltrow.webp
saçları dalgalı olan arkadaşlarda duştan sonra spreyle bu şekilde kullanabilirler bence :) ;
$gwyneth-paltrow-10.webp

ablamın saç modeli bu ve çok rahat kullanıor 2 dk düzleşiyor ya da kıvırcıkken cok tatlı duruyor.
Bi ara bende kestirmiştim açıkcası kafam biraz büyük bana yakışmadı

ben de çok istiyorum model ilk çıktığı zamanlardan beri biraz daha zaman geçsin moda olmaktan çıksın diye bekledim bekledim bekledim ama her geçen gün biraz daha moda oldu:55:
çok çok yakın 2 arkadaşım sürekli birlikte takıldığım kızlar da kestirdi şimdi hepimiz tek tip dolaşmak zorunda kalacaz bir müddet diye korkuyorum gerçi herkes farklı bir üni.ye yerleşecek ayrılacaz ama ne bileyim.Kısa boylu ve minyonum saçlarım şu an bel boşluğumda ama fakat ve lakin ne yazık ki ahı gitmiş vahı kalmış keçe gibiler:37: birara fönsüz dolaşmıyordum ve o ara düzleştiriciler vs saçım mahvoldu toparlaması için kestirmem lazım ama düz kısa kesim yakışmıyor böyle bir şey olabilir diyorum:26::21:
edit büdüt:beni de cesaretlendirin:D

Son düzenleme:
Benim saçlarımda uzun bob diye geciyor sanıyorum uçları tam omuzlarımda. Ben saçı çok gür olmayan veya kıvırcık olmayan herkese öneriyorum valla. Saçlarım orta kalınlıkta ve doğal hali dümdüz bazen doğal haliyle bazen de uççlarına hafif maşa yaparak kullanıyorum. Çok kısa kestirmemek şartıyla bence aklınızda kalmasın deneyin derim :)
(size fikir olması için) saçım burdaki gibi ;
Eki Görüntüle 238697
saçları dalgalı olan arkadaşlarda duştan sonra spreyle bu şekilde kullanabilirler bence :) ;
Eki Görüntüle 238700

ben de seninki gibi olmasını istiyordum ama benimkinin uçları bu resimdekine benziyo şimdi:(burdaki kadar belli değil katlarım ama istediğim gibi de değil

biraz uzayınca mı düzelttirsem ne yapsam bilemedim.

ben de seninki gibi olmasını istiyordum ama benimkinin uçları bu resimdekine benziyo şimdi:(burdaki kadar belli değil katlarım ama istediğim gibi de değil

biraz uzayınca mı düzelttirsem ne yapsam bilemedim.

Katlarını tek bı hızaya getırtebılırsın duz kat gelecek sekılde mesela bıraz kısalır ama ılerde tekrar kat attırmak ıcın fırsatın olur yada bıraz daha kat yerlerınden aldırıp belırgınlestırebılırsın...

Back
X