Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Olur olur valla sevinirim bizim kuşa bugün ufff bir kahvaltı hazırlamışım belki dedim yer hastalığı hafiflemiş gibiydi. Yimedi garip kuş tüm iştah gitmiş anaam oturdum hepsini ben obezgil yedim :lülülü::oha:o_O
Afiyet olsun. :KK72: Boşa mı gideydi :KK19:
6. Hastalık işi zor yaa geçmiş olsun kuzuya. Biraz önce toparlar inşallah. Nerden bulaştı fikriniz var mı?

Ben de öğle yemeğinde yapayım diyorum, ya da kahvaltı. Ay bilmiyorum ya. Akşam huysuz oluyor ama.
Evdeysen eğer gündüz öğlene doğru en ideali memeden ya da mamadan birsüre sonra ne aç ne tokken. Benim annem baktığı için gündüz yapamam yanımda olmam gerek. Mecbur akşama kaldı. Aslında pek iyi değil alerji ihtimalinden dolayı ama başka çarem yok. :KK43:

Evdeysen eğer gündüz öğlene doğru en ideali memeden ya da mamadan birsüre sonra ne aç ne tokken. Benim annem baktığı için gündüz yapamam yanımda olmam gerek. Mecbur akşama kaldı. Aslında pek iyi değil alerji ihtimalinden dolayı ama başka çarem yok. :KK43:
Olsun yatmadan 2-3 saat önceye yetişsen yeterli çok çok acil alerjik durumlar hemen belirti gösterir zaten.

Bu sene evdeyim dediğin gibi yapayım. Öğlene doğru. Alerji oluşursa akşama kadar ortaya çıkmış olur. Bu sebepten dolayı akşam pek iyi değil anladığım kadarıyla değil mi?

Ay ne tatli ya kiyamam :KK200: emeklemeye basladi mi canim masallah. Ben hala reflu yataginda yatiriyorum yanlarinda yastik oldugu icin donemiyo. Boyu uzun geliyo ayaklari disarda oluyo ama olsun :) sen de yanlarini destekle istersen kipirdayamaz.
Yok daha emekleyemiyor da yüz üstü dönüp poposunu kaldirana kadar ayaklarını ilerletip kafayı da sürükleyerek gitmeye çalışıyor. Ay napicam bilmiyorum ya. Milley simdiden sonra gece rahata erer benim tam tersi oldu

Bu sene evdeyim dediğin gibi yapayım. Öğlene doğru. Alerji oluşursa akşama kadar ortaya çıkmış olur. Bu sebepten dolayı akşam pek iyi değil anladığım kadarıyla değil mi?
Evet gece uykuda farkedilmezse diye. Ama çok büyük bir risk olacağını sanmıyorum

Bende bugün e bebekten mama sandalyesi aldım benim kız sevdi hoşuna da gitti oturdu biraz ama ablası sorun çıkarttı bende istiyorum bende oturcam diye boylr devam ederse ona da alicaz bi tane ay kızlar tek çocuk hiç bişey ya evde 2 cocuk bi kaynana 1 koca var gündüz de 3 saat 3 tane talebem geliyor

Bende bugün e bebekten mama sandalyesi aldım benim kız sevdi hoşuna da gitti oturdu biraz ama ablası sorun çıkarttı bende istiyorum bende oturcam diye boylr devam ederse ona da alicaz bi tane ay kızlar tek çocuk hiç bişey ya evde 2 cocuk bi kaynana 1 koca var gündüz de 3 saat 3 tane talebem geliyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullansın bebişin :KK200:

Merhabalar bende katılmak istiyorum bu gruba..temmuz annesiyim o gruba çok bakamdım ara ara okuma fırsatım olmuştu.Ek gıdayla ilgili kafamda deli sorular var benimde blw yapmayı istiyorum ama çokta tırsıyorum bu grubu görmem çok iyi oldu neleri nasıl vereceğim konusunda çok kararsızlık yaşıyordum..

20 ocakta 6 aylık olacağız biz ama 22 sinde aşımız var sanırım açıdan s
Yok daha emekleyemiyor da yüz üstü dönüp poposunu kaldirana kadar ayaklarını ilerletip kafayı da sürükleyerek gitmeye çalışıyor. Ay napicam bilmiyorum ya. Milley simdiden sonra gece rahata erer benim tam tersi oldu
Dönme durumu bizde de başladı bir haftadır çok fena durumdayım sürekli kontrol altında tutmaktan sürekli bakmaktan yoruldum kendini yüzüstü döndürüyor ama geri çeviremiyor hiç yüzüstü uyumaya da alışkın değil gömüyor kafayı sonra başlıyor ağlamaya bütün gece 10 kere 20 kere oluyordu bu durum şimdi yan yatıyor daha iyiyiz yüzüstü dönünce de kafasını çeviyor dünden beri ama ben yine de sürekli kontrol altında tutuyorum

Merhabalar bende katılmak istiyorum bu gruba..temmuz annesiyim o gruba çok bakamdım ara ara okuma fırsatım olmuştu.Ek gıdayla ilgili kafamda deli sorular var benimde blw yapmayı istiyorum ama çokta tırsıyorum bu grubu görmem çok iyi oldu neleri nasıl vereceğim konusunda çok kararsızlık yaşıyordum..
Hoşgeldin :) valla biz de aynı durumdayız. Kitaplar gruplar öğrenmeye çalışıyoruz birçok şeyi. :dondurma: Aramızda deneyimli annelerimiz de var gerçi :KK51: sen de aklına takılanları sor hepimiz öğrenmiş oluruz. Böyle böyle başarıcaz inşallah bu işi :KK45:

Hoşgeldin :) valla biz de aynı durumdayız. Kitaplar gruplar öğrenmeye çalışıyoruz birçok şeyi. :dondurma: Aramızda deneyimli annelerimiz de var gerçi :KK51: sen de aklına takılanları sor hepimiz öğrenmiş oluruz. Böyle böyle başarıcaz inşallah bu işi :KK45:
Ay inşallah başarırız şu an annem blw yapabileceğim konusunda çok destekliyor beni çok sevdi annem bu yöntemi eline aldığını zaten direk ağzına götürecekler ama o ağza girince olacaklardan çok tırsıyorum :bicak:blw kitabını okumaya başladım umarım kolay bir şekilde yardımlaşarak atlatırız bu süreci :KK17:

Benim kızım 20 ocakta 6 aylık olacak 20 temmuz doğumluyuz 40. Haftada doğmuştuk ama ben 22 sinde aşımızdan sonra başlamayı düşünüyorum bir de güzel bir doktor bulmam lazım blw destekleyen

Ay inşallah başarırız şu an annem blw yapabileceğim konusunda çok destekliyor beni çok sevdi annem bu yöntemi eline aldığını zaten direk ağzına götürecekler ama o ağza girince olacaklardan çok tırsıyorum :bicak:blw kitabını okumaya başladım umarım kolay bir şekilde yardımlaşarak atlatırız bu süreci :KK17:
Olur olur. Herkes nasıl yapıyorsa biz de yaparız. :rapci:Katı gıdaya alışmaları zor olacak ilk başta öğürmeler falan ama alışacaklar :cool:

Benim kızım 20 ocakta 6 aylık olacak 20 temmuz doğumluyuz 40. Haftada doğmuştuk ama ben 22 sinde aşımızdan sonra başlamayı düşünüyorum bir de güzel bir doktor bulmam lazım blw destekleyen
canım face de gruba üyeysen orda şehirşere göre blw destekleyen doktorların listesi var. ordan fikir edinebilirsin..

X