- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
Maşallah ozaman
Nebileyim aklım karıştı öyle koca koca havuçları görünce
Ben de kullanmıyorum demir ilacı bakalım bizim sonuçlar nasıl çıkacak
Çok sağolun valla içim rahatladı
Değil mi ya
Ben görsem takdir ederim valla maşallah derim
Çok haset insan var
Bizim aklımıza bile gelmeyeni onlar bilerek konuşmuyolar
Allah nazardan saklasın minişi
Artık nasıl alıştıysa maşallah
havuçta biraz zorlandı bebeğim
Sürekli öksürdü zor yuttu
Sonra da istemedi.ısrar etmedim
Kereviz vermiş miydiniz siz
Ne vereceğimi bilemedim
Tam mevsim geçişi.hiç bi şeye güvenemedim
Teşekkür ederim canım havuç zor evet ama sebze ile başlamak iyi oluyormuş normal kabak, brokoli daha rahat özellikle balkabağı çok rahat ama mevsimi geçti sanırım
Meyvelerden elma çok çabuk yumuşuyor, avokado çok rahat
Blw türkiye de bi tadım listesi var ya ordan faydalanabilirsin
Kereviz vermedim ama patates de çok rahat oluyor
Bugün patates sundum
Gerçekten havuca göre çok rahattı
3gün devam etmem sanırım kabız filan olursa diye
Arkasından da oluklu kaşıkla yoğurt verdim
Normalde yemiyodu yoğurdu
Şimdi o kaşıkla kendi yeyince hoşuna gidiyor
Bir de bugün ilk defa kıyafetimizi batırmadık
Senin bandana tekniğini uyguladım sağol
Boynuna bağlayıp üzerine kollu muşamba önlük giydirdim
Çıkardığımda tertemizdi:)))
Ooo çok iyi hadi böyle güzel güzel devam eder Allahın izniyle :)
İnşallah bakalım çok sağol
Bizimki her şeyi kendi yemeye başlayınca emerken göğsümü de iki eliyle tutup alıştırma bardağıyla su içer gibi kafaya dikiyo))
Çok şekerler ya Allah bağışlasın
Merhaba
Oğlum bu ara reddediyor blw yi
Mama sandalyesine oturtunca sinirleniyor
Önüne koyduklarımı mıncıklayıp atıyor
Bir müddet sonra da ağlayıp kalkmak istiyor
Değişik zaman ortam ve yiyeceklerle deniyorum sonuç aynı
2dişi birden çıktı ama çok huysuz değil ondan mı neden bilemedim
Sen tecrübelisin
Var mı bir önerin
Çok üzülüyorum arada sinirleniyorum o kadar hazırlayıp hiç bş şey yemeden etrafın batmasına . Zorla da olsa gülümsüyorum sen bilirsin diyorum ama
Arada kaşıkla elma püresi vb veriyorum
Ondan mı oluyo ki
Ben de kaşıkla bir şeyler yediriyorum ondan değildir diş çıkardığı zaman kızım da tek lokma koymuyor ağzına bir kaç gün bekle ısrar etme düzeliyor
Çok sağol ya inşallah düzelir bakalım
Her gün üstüne gitmeyeyim ozaman
Dedim olmayacak mı artık istemiyor nu acaba
Keyfi düzeldiYok ısrarcı olursan inatlaşır seninle blw olayınu öğrendikten sonra unutması zor bence o beceriyi elde ediyor sonuçta keyfi düzelince devam eder
softwind estafurullah cnm keşke daha çok yardımcı olabilsem yemek yemeyi reddetmiyor hiç değilse şu an işine gelmiyor demek kendi kendine yemek
O mama sandalyesindeyken siz de yiyor musunuz sizi görüyor mu sen de ellerinle ye onun önüne koyduğundan seni de görsün belki tekrar yapar denedin mi hiç
Bugün senin dediğin gibi denedim en son
Ben yemek yerken onu da oturttum masaya
Kendi yemeğimi aldım onun önüne de kabak koydum
Önce benim tabağıma sulandı
Sonra ben de kabak yedim
2kere ağzına götürdü söylene söylene
Hiç müdahale etmedim ama bu sefer
Sanırım benim gerginliğimi anlıyo çocuk
Bundan sonra hep böyle yapmaya çalışacağım inşallah
Şimdiye kadar her yemekte bizimle değildi açıkçası
Ama bundan sonra dikkat edeceğim
Tekrar sağol canım
Canım hiç gerilme hallolur her şey Allah sağlık versin çocuklar anneden çok etkileniyor yememe problemleri hep anneden kaynaklanıyormuş bebeğin sizin de yediğinizi gördükçe o da heveslenir aynı anda yemeye çalışın aç olmasan da otur karşısında sen de babası da bir şeyler yeyin :)
herkese merhabalar,
ben de BLW yöntemiyle ek gıda serüvenine devam ediyorum. oğlum 9,5 aylık, %100 blw uygulamıyoruz ancak ağırlıklı olarak bu yöntemle devam ediyoruz.
oğlum dönem dönem içeceklerinin olduğu bardağı tutup kendisi içiyor, bazen de biz alttan desteklediğimizde elini çekiyor sıpa:) önüne köfte, haşlanmış patates, havuç, brokoli koyduğumuzda gayet güzel yiyor.
ancak bu ara yemekten ziyade herşeyi mama sandalyesinden aşağı atıp bakma durumu var. 10-11 aylarda olabiliyormuş diye duymuştum bizimki erken başladı. buna çok takıntı yapmıyorum, geçicidir diye düşünüyorum. yani umarım:)
benim en büyük sıkıntım menü, artık bizim yediklerimizden yiyecek diye geçen gün pırasa yaptım, tabii salçasız ve tuzsuz olduğundan eline alıp ağzına götürdü ancak tadını beğenmeyip attı. az tuzlu bir börek vardı sofrada, bi parça verelim denemek için dedik sildi süpürdü:) tatsız tuzsuz yiyecekleri istemiyor. köfteyi löp löp yutuyor, patates tostunu da seviyor maaşallah. hatta kıymalı ve başka sebzelerden de koyup yapıyorum tostuna mis gibi, seviyor. ama sulu yemeklerde pek istekli değil gibi.
sizlerin menüleri neler acaba? bebekleriniz neleri yiyor neleri beğenmiyor yazar mısınız?
sevgiler