- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
Maşallah Allah sağlık kolaylık versin ikinize de
2.mi olacak?
Bugün oluklu mama kaşıklarından aldım yoğurdu öyle vereceğim inşallah
Bi de pvc kollu mama önlüğü aldım
Bizimki atopik.aşırı hassas.kızarıveriyo hemen kolları sıvadığımda tepsiye filan vurunca.kullanışlı olur heralde .siz ne kullanıyosunuz önlük olarak?
Brokoli tattırdım bugün 3.günde.şimdiye kadar karnabahar elma ve brokoli tattı.ilk güne göre gelişimine inanamadım.ilk gün bi 10 15 dk ağzına götürmemişti bugün direk götürdü
Ama tek problemimiz bizimkinin çok hareketli ve meraklı olması.tepsiden brokoliden başka her yere bakıyo.ben de mecbur al bak filan diye dikkatini çekmeye çalıştım.bikaç kere eline verdim.tek başına odaklanıp yemesi için sanırım bomboş bi oda lazım:))
Sizde de var mı böyle bi durum?
Odaklanması için ne tavsiye edersiniz?
Evet 2. Geliyor Allah bağışlarsa :)
Ben oioi önlük aldım ama kesinlikle önlük taktırmıyor kızım çok bağırıyor sürekli çıkarmaya çalışıyor sinirli bir bebek ben de saldım çayıra ya kıyafetleri kirleniyor çoğunlukla kalıcı leke de kalıyor bazen yaz için aldığım bandanaları bağlıyorum boynuna biraz leke azalsın diye
Odaklanmadığı zaman ben de eline verdim alması için uğraştım doğrusu eline vermemek ama ben tuttum al diye yaklaştırdım bazem alışınca kendi direkt alır yer
Bebeğin kaç aylık? 9 aydan sonra iyice yerleşiyor artık blw