- Konu Sahibi BLUEmoon2009
-
hadi yaa mail atsana bana onları bende çok meraklıyım bunlara...bide örnek her zaman lazım oluyo müşteriler farklı model istiyolar...farklı ve zor modeller........canım bende öyle örnekler varkı :==)) görsen bayılırsınn benim teyzem , annem çok meraklı örmeye :)
teşekkür ederim..varmı sizdede böyle şeylere ilgi......hepsi birbirinden güzel ellerinize saglık
teşekkür ederim..varmı sizdede böyle şeylere ilgi......
eline emeğine sağlık canım hepsi güzel olmuş..ben profesyonelliğe döktüm işi artık bildiğin fabrika gibi habire çalışıyom ..malum iş çok vakit az.......
gerçektenmi paylaşma imkanın varmı bizimle.......ilgim yok ama annem sayesinde 50 kadar böyle güzel havlularım var daha bi çok orjinal seyler var
canım modeline göre değişiyor...havlusunu kimden olacağıylada alakalı..istersen ayrıca bilgi verebilirim sana......Sormayi ayip canim tanesini kaca satiyosun? :44:
gerçektenmi paylaşma imkanın varmı bizimle.......
canım modeline göre değişiyor...havlusunu kimden olacağıylada alakalı..istersen ayrıca bilgi verebilirim sana......
şimdiden allah mesut etsin hepsini güzel ve mutlu günlerde kullanırsın inşallah...........arkadaslar kısmet olursa biray sonra düğünüm var artık ewe serdigimde hepsinin resimlerini çekerim çünkü şuan kırmızı kurdalelere sarılı koca bi tepe gibiler:))
şimdiden allah mesut etsin hepsini güzel ve mutlu günlerde kullanırsın inşallah...........
teşekkürler sina nisa..............canım hepside birbirinden güzel ve her ne olursa olsun kullanılsada kullanılmasada asla modası geçmeyen vazgeçilmeyen şeyler eline emeğine sağlık maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?