• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blueMOON2009 un el emeği göz nuru kıymetlileriiiii

sana kalmadı benim saygımı ölçmek haddini bil sen kimsin
kimin emeğine saygı göstericeğimi sana sormıcam söz verilmeden söze atlayanlarada bişi denir halk arasında o işte saygısızlıktan daha fena yani:52:

canım inan seninle laf ebeliğine girmeyeceğim...şimdi istediğini başka bir mesajda yazmaya devam edebilirsin benim daha önemli işlerim var oğlumla film izlemek gibi he sıkıılırsam arada yazdıklarınan sesli gülmek için gelir bakarım :)) hadi iyi akşamlar bayan doğru....

Son düzenleme:
bluemooncumm takma şekerimm senin gibi hünerleri olmadıkları için laf atıolar işte:)
estağfurullah bebeğim o senin kibrlığın ve hünerin...kibarlıkta ayrı bir hünerdir......
:29:
Örnekleri Çıkarmaya Çalışıyorum Dermişim.. :9:
Çok Güzeller Meleğim, Ellerine Sağlık.. :16:
teşekkür ederim bebeğim seni burda görmek te ayrı bir güzellllllll:16:

çok gereksiz ve demode göreüyorum böyle şeyleri...

olabilir özümüz ama zevkler ve renkler tartışılmazmış sonuçta
ve benimle aynı fikirde olmayan bayanlar olduğu kadar bi o kadarda aynı fikirde olan bayanlar vardır bence modern bir evde bu demodelerin sırıtıcağını düşünüyorum ve sevmiyorum ben böyle şeyler bu benim fikrim ve belirtmektede özgürüm iğrenç ve itici geliyorlarr 80 li yıllardayız sanki çok abartıyo bazı hanımlar nerdeyse telefonunlarına bile dantel kılıf örücek kimisi:9:

olabilir ben anneme de diyorum ne kadar demode şeyler bunları nasıl evinde kullandın diye ama o senin kadar alınmıyor bu dediğime ben senin emeğine bir laf etmedim sadece bana böyle şeyler çok demode geliyor dedim ne var bunda fikrimizide mi söyleyemicez buraya bir şey koyuyorsan eleştiriyede açık olmalısın bence dimii
ayrıcaa sen bana saygı duysan nolur duymasan nolur kii önemsemediğim inanların laflarını kaale almam aksine tii ye alırım:52:

herkes aynı görüşte olmayabilir ama emeğe saygı göstermekte bizim elimizde.Siz modern evinizee daha modern demode olmayan istediğiniz gibi daha şık modelleri olan ürünler alırsınız artık.Ama bunlar el emeği göznuru makineyle 2dkda yapılan şeyler değil.Arkadaşımız burada benim gibi bu tür şeylerden hoşlanan insanlara örnek olması açısından sergiliyor eline emeğine sağlık.Keşke 80li yıllarda olsaydık o zaman saygı ve sevgi daha fazlaydı bu kadar modernleşmemiştik...:103:

herkes aynı görüşte olmayabilir ama emeğe saygı göstermekte bizim elimizde.Siz modern evinizee daha modern demode olmayan istediğiniz gibi daha şık modelleri olan ürünler alırsınız artık.Ama bunlar el emeği göznuru makineyle 2dkda yapılan şeyler değil.Arkadaşımız burada benim gibi bu tür şeylerden hoşlanan insanlara örnek olması açısından sergiliyor eline emeğine sağlık.Keşke 80li yıllarda olsaydık o zaman saygı ve sevgi daha fazlaydı bu kadar modernleşmemiştik...:103:

hayyy ağzına sağlıkk :))):34::34:

Herkes herşeyi beğenmek zorunda değil. Bunu dile getirirken seçilen kelimeler kişiyi ortaya koyuyor. Bu site beni hala şaşırtmaya devam ediyor ya ben kendime şaşırıyorum.

Ayrıca konu geyikte değil ki neden sulandırılıyor??

Bu arada konu sahibi emeğinize sağlık..:nazar:

çok gereksiz ve demode göreüyorum böyle şeyleri...

olabilir özümüz ama zevkler ve renkler tartışılmazmış sonuçta
ve benimle aynı fikirde olmayan bayanlar olduğu kadar bi o kadarda aynı fikirde olan bayanlar vardır bence modern bir evde bu demodelerin sırıtıcağını düşünüyorum ve sevmiyorum ben böyle şeyler bu benim fikrim ve belirtmektede özgürüm iğrenç ve itici geliyorlarr 80 li yıllardayız sanki çok abartıyo bazı hanımlar nerdeyse telefonunlarına bile dantel kılıf örücek kimisi:9:

Kadinlar Kulubu tarihinde (12 senedir) gordugum en seviyesiz, en duzeysiz hatta hatta bir mesajin karakteri varsa gordugum en karaktersiz mesajlar bunlardir.

Ben konu sahibinden bizzat ozur dilerim ......

Herkes herşeyi beğenmek zorunda değil. Bunu dile getirirken seçilen kelimeler kişiyi ortaya koyuyor. Bu site beni hala şaşırtmaya devam ediyor ya ben kendime şaşırıyorum.

Ayrıca konu geyikte değil ki neden sulandırılıyor??

Bu arada konu sahibi emeğinize sağlık..:nazar:
beğendiğinize çok sevindim..eleştiriye açık bir insanım her zaman ama kırıcı değil yapıcı olanlara..tekrar teşekkür ederim.......

seker kendine iii bakkkk...
son 4 kilon kalmiss kisss
tentene orerkenmi verdin kilolari....
bebeğim.:16:.....evet son 4 kilo az kaldı evet......hayır aç kalırken verdim valla....

nereyeee yaaaa gel gene ben de şuan mac teyim oğlumla kapışoruz :) onu uyutup gelicem sende gel dantaller hakkında konuşuruzz :) sevmeenlere sevdiririzzzz :)) öpüorum senii hepsi inan çok güzelllllll
sağol canım..bende buralardayım....her zaman beklerim buyur gellllllll:16:

Back