• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blueMOON2009 un el emeği göz nuru kıymetlileriiiii

herkes aynı görüşte olmayabilir ama emeğe saygı göstermekte bizim elimizde.Siz modern evinizee daha modern demode olmayan istediğiniz gibi daha şık modelleri olan ürünler alırsınız artık.Ama bunlar el emeği göznuru makineyle 2dkda yapılan şeyler değil.Arkadaşımız burada benim gibi bu tür şeylerden hoşlanan insanlara örnek olması açısından sergiliyor eline emeğine sağlık.Keşke 80li yıllarda olsaydık o zaman saygı ve sevgi daha fazlaydı bu kadar modernleşmemiştik...:103:
canım yazdığın güzel sözler için teşejkkürler ben çok meraklıyım böyle şeylere benim için gerçekten güzel bir detoks oluyor ve sinirden stresten arındırıyo beni.....

Nedense modern(!) insanlar 1930lu,50li yılların 'yabancı kültürlerin' motiflerini taşıyan,
antika denen eşyalara,desenlere,kıyafetlere 'vaoov ne kadar zevkli eski tarzı hayatlarına yansıtmış' derler
Ama günümüzden bir 25-20 yıl öncesinin 'Türk geleneklerini' yansıtan şeyler seven insanlara da demode,zevksiz,bayağı gözüyle bakarlar
Modernlik mi özentilik mi bu,neyse..

Ben çok beğendim özellikle en sondakinin desenlerini,rengini..
Ellerine sağlık

Nedense modern(!) insanlar 1930lu,50li yılların 'yabancı kültürlerin' motiflerini taşıyan,
antika denen eşyalara,desenlere,kıyafetlere 'vaoov ne kadar zevkli eski tarzı hayatlarına yansıtmış' derler
Ama günümüzden bir 25-20 yıl öncesinin 'Türk geleneklerini' yansıtan şeyler seven insanlara da demode,zevksiz,bayağı gözüyle bakarlar
Modernlik mi özentilik mi bu,neyse..

Ben çok beğendim özellikle en sondakinin desenlerini,rengini..
Ellerine sağlık
çok çok çok teşekkür ederim yaptığınız yorum ve beğendiğiniz için...........evet ninemin 100 yıllık vazosu şimdi antika oluyo ve değere biniyo ama 100 yıl önce ona önem veren kimse yoktu ben bunlara emeğimi veriyorum sahibi olacak kişi ister değer verir ister çöpe atar ister saklar yıllar sonra değer kazandırı ...önemli olan bu işin benim elimdeyken verdiğim deper ve önem..............emeğime saygı duyan herkese sonsuz teşekkürler:kkk:

Canım Ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel ben çok beğendim, Sen aldırma iğrenç diyene, Ellerine sağlık Ben de çeyizime ayırdım bir sürü hemde:9::9:, Evim ne kadar modern olursa olsun onların yeri ayrı, hepsinin ayrı bir anısı var benim için..Kimini teyzelerim örmüş kimini arkadaşlarım kullanmaya bile kıyamam..:16::16::16:

Canım Ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel ben çok beğendim, Sen aldırma iğrenç diyene, Ellerine sağlık Ben de çeyizime ayırdım bir sürü hemde:9::9:, Evim ne kadar modern olursa olsun onların yeri ayrı, hepsinin ayrı bir anısı var benim için..Kimini teyzelerim örmüş kimini arkadaşlarım kullanmaya bile kıyamam..:16::16::16:
teşekkürler ...zaten bu güzel şeylere değer katan nedir
1..verilen emek...
2.taşıdığı değer...
3.emeği geçenlerin anıları..eline her aldığında ören kişiyi hatırlatır insana......

canım yazdığın güzel sözler için teşejkkürler ben çok meraklıyım böyle şeylere benim için gerçekten güzel bir detoks oluyor ve sinirden stresten arındırıyo beni.....

ne demek canım benim ben gerçek olanları söyledim sadece :38:En iyisini yapıyorsun bence strese birebir:128:

canım yapamıyosan elbet bi yapan bulunur........:6:

Bende bir konu acmistim havlularimi paylastim üc tanesini yaptim.
Iki tanesini ablama gönderdim o dantel yapacak.
Iki tanesini de bir tanidik yenge var ona vericem o bi sekilde yapicak.
Benim yaptigim havlulara bak istersen.
Cok sade ve basit bisey yaptim ama ilk defa yaptim hihi o yüzden hosuma gittiler :)

Bende bir konu acmistim havlularimi paylastim üc tanesini yaptim.
Iki tanesini ablama gönderdim o dantel yapacak.
Iki tanesini de bir tanidik yenge var ona vericem o bi sekilde yapicak.
Benim yaptigim havlulara bak istersen.
Cok sade ve basit bisey yaptim ama ilk defa yaptim hihi o yüzden hosuma gittiler :)
eline emeğine sağlık canım hepsi güzel olmuş..ben profesyonelliğe döktüm işi artık bildiğin fabrika gibi habire çalışıyom ..malum iş çok vakit az.......:6::6::6::6::6::6:

canım bende öyle örnekler varkı :==)) görsen bayılırsınn benim teyzem , annem çok meraklı örmeye :)

Back