• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blueMOON2009 un el emeği göz nuru kıymetlileriiiii

ellerine sağlık
güzel olmuş
bende bey beyendi hanım dilendi modelinden yatak örtüsü yapmak istiyorum
evet modası geçti
biliyorum
ama hoşuma gidiyor
araştırdım
yapmayı istiyorum
bence el emeği verilmiş herşey güzeldir
beğenmenize çok sevindim....evet emek verilen şeyler bence çok hoş oluyor vede ömürlük oluyr.........

canımmmm hepsi çok güzell ellerine sağlıkkk ama hiç bana göre deil valla ben sinir hastası oluorum örerkenn :) bi havlu kenarı başlarım bir tarafıın yarısına gelmeden anneme satarım yapsın die :))
sağol canım beğenmene sevindim..dantel ve örgü benim için vazgeçilmez her konuda...sinire strese her derde deva valla.........
geceleri sabaha kadar örsem usanmam ben......

arkadaşlar çıkmam lazım beni seven emeğime saygı duyan tüm arkadaşlarıma çoook çok teşekkür ediyorum ................dost dediğin kendini belli ediyormuş ama zamanla...ben zamanında dostum dediğim ama şimdi dostum olmadığını anladığım kişilere verdiğim değere çok üzüldüm..........yazık etmişim kendime...........

arkadaşlar çıkmam lazım beni seven emeğime saygı duyan tüm arkadaşlarıma çoook çok teşekkür ediyorum ................dost dediğin kendini belli ediyormuş ama zamanla...ben zamanında dostum dediğim ama şimdi dostum olmadığını anladığım kişilere verdiğim değere çok üzüldüm..........yazık etmişim kendime...........

seker kendine iii bakkkk...
son 4 kilon kalmiss kisss
tentene orerkenmi verdin kilolari....

nereyeee yaaaa gel gene ben de şuan mac teyim oğlumla kapışoruz :) onu uyutup gelicem sende gel dantaller hakkında konuşuruzz :) sevmeenlere sevdiririzzzz :)) öpüorum senii hepsi inan çok güzelllllll

:)) mesaj alınmıştır....
aamaa emeğede saygı bacım..... 5 yaşındaki çocuk bile beğenmediği bir şeye bile eline sağlık diyor...

sana kalmadı benim saygımı ölçmek haddini bil sen kimsin
kimin emeğine saygı göstericeğimi sana sormıcam söz verilmeden söze atlayanlarada bişi denir halk arasında o işte saygısızlıktan daha fena yani:52:

Back