• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blueMOON2009 un el emeği göz nuru kıymetlileriiiii

canım bende öyle örnekler varkı :==)) görsen bayılırsınn benim teyzem , annem çok meraklı örmeye :)
hadi yaa mail atsana bana onları bende çok meraklıyım bunlara...bide örnek her zaman lazım oluyo müşteriler farklı model istiyolar...farklı ve zor modeller........:6::6::6::6::6:

ilgim yok ama annem sayesinde 50 kadar böyle güzel havlularım var daha bi çok orjinal seyler var
gerçektenmi paylaşma imkanın varmı bizimle.......

Sormayi ayip canim tanesini kaca satiyosun? :44:

canım modeline göre değişiyor...havlusunu kimden olacağıylada alakalı..istersen ayrıca bilgi verebilirim sana......:17:

arkadaslar kısmet olursa biray sonra düğünüm var artık ewe serdigimde hepsinin resimlerini çekerim çünkü şuan kırmızı kurdalelere sarılı koca bi tepe gibiler:))

$Fotoğraf0035.jpg buda başka ve kolay bir örnek........:6::6::6::6:

canım hepside birbirinden güzel ve her ne olursa olsun kullanılsada kullanılmasada asla modası geçmeyen vazgeçilmeyen şeyler eline emeğine sağlık maşallah sana:nazar::nazar:

$halkali-havlu2.jpg
:6:buda yine aynısının kırmızılısını yaptığım bir örnek..yalnız belirtmekte fayda var bu örnek bana ait değil hanımlar sadece örnek amaçlı koydum...:6:

Bence bunları yapabilmek sabır ve yetenek ister, demode bulanlarda evlerine koymasınlar. Demode denilen şeyleri bir bakıyoruz ki iki sene sonra hayatımızdalar. Kimse zorlanmıyor evinize alın koyun diye. Her biri ayrı güzel, çok daha güzellerini bekliyoruz. Bende çalışıyorum ama merak saldım bu aralar bu tarz şeylere, bitirdiğim zaman takımı koyacağım buraya, ama uzun zaman alıyor çalıştığım için :)

canım ilk yorumunu ben yapmıştımm halda aynı fikirdeyimm hepside çok ğüzelerrr emegine gözünün nuruna saglık olsunnnn

çok begendimmm buğünlerde bu zamnlarda el işi yapan hanımlara çok saygılyım eleriyle iş yapıp emegini hünerini sergiliyorr yapamayanalrda aşalıyorr yazıkkkk bizim anelrimiz ananelrimiz hep el işi yaparlardıı şimdimi modernleştilerrr

tekrara elerinize saglıkk:nazar:

Back