• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blueMOON2009 un el emeği göz nuru kıymetlileriiiii

Bence bunları yapabilmek sabır ve yetenek ister, demode bulanlarda evlerine koymasınlar. Demode denilen şeyleri bir bakıyoruz ki iki sene sonra hayatımızdalar. Kimse zorlanmıyor evinize alın koyun diye. Her biri ayrı güzel, çok daha güzellerini bekliyoruz. Bende çalışıyorum ama merak saldım bu aralar bu tarz şeylere, bitirdiğim zaman takımı koyacağım buraya, ama uzun zaman alıyor çalıştığım için :)
beğenmeniz çok güzel sevindim..:16:
zaten hep öyle değilmidir bizim eski demode diye yüzüne bakmadığımız şeyler bi bakmışız ki yıllar sonra trend olmuş moda olmuş popüler olmuş...:52:
modada de öyledir mesela annemin vatkalı gömleğini demode diye beğenmezken yıllar sonra ayyy bunlar şimdi çok moda diye gardrobun baş kösesine asarız.......:30:

Bence bunları yapabilmek sabır ve yetenek ister, demode bulanlarda evlerine koymasınlar. Demode denilen şeyleri bir bakıyoruz ki iki sene sonra hayatımızdalar. Kimse zorlanmıyor evinize alın koyun diye. Her biri ayrı güzel, çok daha güzellerini bekliyoruz. Bende çalışıyorum ama merak saldım bu aralar bu tarz şeylere, bitirdiğim zaman takımı koyacağım buraya, ama uzun zaman alıyor çalıştığım için :)
:6:bu arada şimdi bir pike takımım var elimde ilerleyen günlerde onuda koymayı düşünüyorum.........:6:
eline emeğine sağlık hem çalışıp hemde bu tarz şeylerle ilgilenmen çok güzel:nazar:

canım ilk yorumunu ben yapmıştımm halda aynı fikirdeyimm hepside çok ğüzelerrr emegine gözünün nuruna saglık olsunnnn

çok begendimmm buğünlerde bu zamnlarda el işi yapan hanımlara çok saygılyım eleriyle iş yapıp emegini hünerini sergiliyorr yapamayanalrda aşalıyorr yazıkkkk bizim anelrimiz ananelrimiz hep el işi yaparlardıı şimdimi modernleştilerrr

tekrara elerinize saglıkk:nazar:
çok teşekkür ederim ayağın uğurlu geldi topiğime.....:16:
evet bu devirde sözüm ona modernleştiğimiz için tehavülden kalkmış danteller...ama madem biz bu kadar modernleştik neden ben hala yeni evlenecek gelin adaylarının çeyizlerine bu tür şeyler yapıyorum parasıyla...demekki hala bu tarz şeylere merakı olan modern hanımlarımız var....tıpkı siz ve benim gibiiiiiiii:16:

:50:benim canımı acıtan sözüm ona o modern hanım benim burada arkadaşım dediğim birisi olmasıydı........dostun zulmü düşmandan ağır oluyormu :50:şimdi çok iyi anladım....:30:

Son düzenleme:
buda biten ama dikmediğim bir örnek dikince ayrıca paylaşırım sizinle.......
$Fotoğraf0053.jpg

bir konu açmışsınız ve sohbete döndürmüşsünüz.bide .........,smile gibi ifadelerle günceleme yapmayınız.eğer rahatsız olduğunuz yorumlar olursa bize bildirin bizde gereğini yapalım.

bir konu açmışsınız ve sohbete döndürmüşsünüz.bide .........,smile gibi ifadelerle günceleme yapmayınız.eğer rahatsız olduğunuz yorumlar olursa bize bildirin bizde gereğini yapalım.
ne tür bir sohbet acaba ben o sohbetler yapılırken burda değildim ki...
ayrıca beğenen arkadaşlarımın tebriklerine teşekkür etmek hatamı...
beğenmediğim yorumda zaten gereğini yaptım ama uyardığınız için teşekkür ederim......
beğenen insanlar olduğu gibi beğenmeyenlerin olmasıda pek normal ama önemli olan burda uslup......sizcede öyle değilmi.......

Son düzenleme:
bebeğim.:16:.....evet son 4 kilo az kaldı evet......hayır aç kalırken verdim valla....

sağol canım..bende buralardayım....her zaman beklerim buyur gellllllll:16:

şimdi elimde yeni bitirdiği havlumu da en kısa zamanda paylaşacağım sizinle ..ama önce dililip süslenecek.....:46::46::46::46:

ben çıkıyorum hanımlar hepiniz allaha emanet olun......:6::6::6::6::6:

gecenin bu vaktinde örgü örmenin tadıda bi başkadır:6::6::6::6::6:

mamafih bakıp bakıp gitme...lütfen gel sende yorumunu paylaş bizimle........:3:

kastettiğim şeyler bunlar....

kastettiğim şeyler bunlar....
topiğimi zaiyerete gelen bi arkadaşımın srusuna verdiğim cvp...geyet normal bişey...
bütün arkadaşlarım burdayken çıkmam gerekliydi insanlara ayıp! olmaması için belirtmek istedim neticede konu sahibesiyim.....
arada 1 tane smileyli msj var oda sıkıntıdan ve bilemden yazılmış bişeydi ben uyarınıza zaten teşekkür etmiştim.....
başka varmı seçeceğiniz msj ben asla geyik yada uygunsuz bişey yaptığımı daüşünmüyorum benin açımdan seviyeli ve paylaşım amaçlı bir konu........
sadece hobimi paylaşıyorum ve bunda da bir sakınca görmüyorum.........
asıl benim emeğime saygı duymayanlarla ilgilenirseniz ki onlarlada zaten ilgilendiler çok sevinirim.........
ziyeretiniz ve yaptığınız yorumlar için teşekkürler.........:6:

Bluemoon eline sağlık diyorum öncelikle çok güzeller, herşeyden önce el emeği göz nuru var

Bende dantel örebiliyorum ama nefret ediyorum dantel örmekten, annem zoraki ördürdüğü içindir belkide bir zamanlar, bilemiyorum.

El becerim var çokta güzel örüyorum ama işte haz almıyorum.:44: Pike takımı makina örtüsü, salon takımı, mutfak takımı ördüm ha birde fiskos..Çogunu sermiyorum hatta hiç sevmiyorum, sadece havluları kullanıyorum birde lifler.

Kızıma koymayı düşünüyorum, annem zamanında işlediği kanaviçelerini pike takımı ettirip kardeşler arası paylaştı onları da çok severek kullanıyorum eskiye dair şeyleri yeni zamanın trendleriyle harmanlayarak güzel şeyler ortaya çıkarılabiliyor.. yastık takımlarımda dantel var hep ve de beyaz ya da açık renkliler genelde kıyamıyorum kullanmak için ve de tez kirleniyor sürekli ütü istiyor :50: çalıştığım içinde uğraşmak zor geliyor hepsini kaldırıp koydum çeyiz sandıgıma tekrar kızım için örmeyi düşünmüyorum birşey benimkiler ona yeter sanırım :8:

topiğimi zaiyerete gelen bi arkadaşımın srusuna verdiğim cvp...geyet normal bişey...
bütün arkadaşlarım burdayken çıkmam gerekliydi insanlara ayıp! olmaması için belirtmek istedim neticede konu sahibesiyim.....
arada 1 tane smileyli msj var oda sıkıntıdan ve bilemden yazılmış bişeydi ben uyarınıza zaten teşekkür etmiştim.....
başka varmı seçeceğiniz msj ben asla geyik yada uygunsuz bişey yaptığımı daüşünmüyorum benin açımdan seviyeli ve paylaşım amaçlı bir konu........
sadece hobimi paylaşıyorum ve bunda da bir sakınca görmüyorum.........
asıl benim emeğime saygı duymayanlarla ilgilenirseniz ki onlarlada zaten ilgilendiler çok sevinirim.........
ziyeretiniz ve yaptığınız yorumlar için teşekkürler.........:6:

ben emeğinize asla bişey demedim,cevap verebilirsiniz tabi ama konuyla ilgili olsun lütfen..zaten üstte paylaştım yeniden yazmak istemiyorum .lütfen benide anlayın bu bölümün editörü benim, ve düzenlemek benim görevim.

Bluemoon eline sağlık diyorum öncelikle çok güzeller, herşeyden önce el emeği göz nuru var

Bende dantel örebiliyorum ama nefret ediyorum dantel örmekten, annem zoraki ördürdüğü içindir belkide bir zamanlar, bilemiyorum.

El becerim var çokta güzel örüyorum ama işte haz almıyorum.:44: Pike takımı makina örtüsü, salon takımı, mutfak takımı ördüm ha birde fiskos..Çogunu sermiyorum hatta hiç sevmiyorum, sadece havluları kullanıyorum birde lifler.

Kızıma koymayı düşünüyorum, annem zamanında işlediği kanaviçelerini pike takımı ettirip kardeşler arası paylaştı onları da çok severek kullanıyorum eskiye dair şeyleri yeni zamanın trendleriyle harmanlayarak güzel şeyler ortaya çıkarılabiliyor.. yastık takımlarımda dantel var hep ve de beyaz ya da açık renkliler genelde kıyamıyorum kullanmak için ve de tez kirleniyor sürekli ütü istiyor :50: çalıştığım içinde uğraşmak zor geliyor hepsini kaldırıp koydum çeyiz sandıgıma tekrar kızım için örmeyi düşünmüyorum birşey benimkiler ona yeter sanırım :8:
çok teşekkür ederi karanfilim....:16:
evet aslında bekarken bende çok örmezdim hemde nefret ederdim ama evlenip çocuğum olmayınca merak sardım ve sonra hobiye dönüştü........
ben çeyizimdekileri hep kullanıyorum kaynanam bile der bizim gelinin 1 günlük dantelli havlusu vardır bide misafirlik......buda benim hevesim iştee......
anneciğinin ellerine sağlık...evet kaneviçeler şimdi başka şekilde dizayn edilip çok hoş şeyler oluyolar.......
kızın için sakla canım en azından anneannesi ve anneciğinden bir anı olur........:16:

ben emeğinize asla bişey demedim,cevap verebilirsiniz tabi ama konuyla ilgili olsun lütfen..zaten üstte paylaştım yeniden yazmak istemiyorum .lütfen benide anlayın bu bölümün editörü benim, ve düzenlemek benim görevim.
anlıyorum sizi lütfen sizde beni anlayın.....madem editörümüzsünüz o zaman ayrıca hoş geldiniz........
o zaman konu içi olsun sizde varmı böyle hobiler meraklar.....:44:

çok teşekkür ederim ayağın uğurlu geldi topiğime.....:16:
evet bu devirde sözüm ona modernleştiğimiz için tehavülden kalkmış danteller...ama madem biz bu kadar modernleştik neden ben hala yeni evlenecek gelin adaylarının çeyizlerine bu tür şeyler yapıyorum parasıyla...demekki hala bu tarz şeylere merakı olan modern hanımlarımız var....tıpkı siz ve benim gibiiiiiiii:16:

:50:benim canımı acıtan sözüm ona o modern hanım benim burada arkadaşım dediğim birisi olmasıydı........dostun zulmü düşmandan ağır oluyormu :50:şimdi çok iyi anladım....:30:

:) sen hem güzel yorum hemde el işlerini nden anlayan bir hamısın canımm önemli olanda hünerli ve bu hüneride zeki biçimde dönüştürmnektir

sen devam ett örneklerin çok ğüzel ineliyorumm ayrıca zaten insan en çok darbeyide dostundan yermiş tescilii:(

:) sen hem güzel yorum hemde el işlerini nden anlayan bir hamısın canımm önemli olanda hünerli ve bu hüneride zeki biçimde dönüştürmnektir

sen devam ett örneklerin çok ğüzel ineliyorumm ayrıca zaten insan en çok darbeyide dostundan yermiş tescilii:(
ne güzel yazmışsınız her zaman beklerim yeni modeller de ekleyeceğim bakarsınız........:16:

bluemooncum canım maşallah sana sonunda görebildik el emeklerini göz nurlarını :nazar::nazar::nazar:

ben dantelleri çok seviyorum anneannemden kalan birçok şeyi kullanıyorum kayınvalidem birsürü böyle havlu yapmıştı çeyizime onları severek kullanıyorum burada olmayan model varsa eklerim cnm :16:

Back