Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu liste ilk mesajda olmuyor mu ya
Ben test sipariş verdim cumartesi gelcek büyük ihtimalle ben pazar sabahı ilk teste başlarım. İkimiz de bat aynıGeldim canım benim sat 19 Aralık bat15 Ocak
Çok ince bir çizgi görüyorum sanki canım ya sen teste bakınca dikkatini çekiyor muAy burda baska üyeler de varmış hemen bakar msnz kızlar 3.dk aama kuruyunca da varmı yok mu cozemedm
Kuzum evet 6 gün var Ben çok erken başladım ya ama bir daha yapmayacağım cumartesi günü 4 gün kala avoks erken gebelik testlerim de var onu yapacağım. Bazen gaza geliyorum mesela bu ay hamile kalmazsam 2-3 kutu alsam mı diye böyle 30-40 tane test olsa daha rahat yaparım herhalde neden bilmiyorum psikolojik kıyamıyor insanBen test sipariş verdim cumartesi gelcek büyük ihtimalle ben pazar sabahı ilk teste başlarım. İkimiz de bat aynı
düzelttim acemilikbu liste ilk mesajda olmuyor mu ya
helal kız yapmışsın işte
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç Tmd2020 7
Aralık11
Ocak@cicekkiz00 9
Aralık9
OcakPuxhu 18 Aralık 20
OcakLucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @caca60 29 Aralık 28
Ocak@makaleyaz 8 Ocak 1
Şubat
Beni de ekler misiniz zzz üstte yazmıştımdüzelttim acemilik
Hemen koştum geldim Lucky_16 beni de ekler misin?Az da bu topikte takılayım
Hayırlı uğurlu olsun canım benim SAT 17 aralım test günü 11 ocak ama bat 13 ocak diyelim 30 aralık çatlama iğnesi :)
Bence sen hamilesin yaAy burda baska üyeler de varmış hemen bakar msnz kızlar 3.dk aama kuruyunca da varmı yok mu cozemedm
Geldim bende canım sat 31 aralık bat 26 Ocak şimdilik ovu daha netleşmedi
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç Tmd2020 7
Aralık11
Ocak@cicekkiz00 9
Aralık9
OcakPuxhu 18 Aralık 20
OcakEvanora 19
aralık15 Ocak @arslnnnn 20 Aralık 17 Ocak 2 Ocak Ovitrelle duskapani 22 Aralık 16
Ocak2 Ocak Lucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @caca60 29 Aralık 28
Ocak@makaleyaz 8 Ocak 1
Şubat
Yaa dünkü testim de şu çok zor görünüyor ama bak bunlar hepsı 3.dk bugunkı de ama kuruyunca zor görüyorumBence sen hamilesin ya
Ben artımedle öğrenmiştim 5 gün kala.Yaa dünkü testim de şu çok zor görünüyor ama bak bunlar hepsı 3.dk bugunkı de ama kuruyunca zor görüyorum