10 dakikalarda yazıyordu canım içinden kullanma talimatı kağıdı vardı bende orda gebelik 10 dakika lh testlerde 15 dk yaziyorduBirşey yazmıyor ambalajında ya innovita ovülasyon testinin içinden çıkıyor ya küçük bir anbalajı var
Şimdimi yaptın canm 10 dkika bekle dahada köyü çıkar demmki dogruymusKızlar ovulasyon koyu çıkıyormuş gerçekten
Aynen hemn attım bide sıkışık değildim bide sıvı alımıda yaptımŞimdimi yaptın canm 10 dkika bekle dahada köyü çıkar demmki dogruymus
Canım bence bu tarz ilaçlar dr kontrolü ile kullanılmalı kafanıza göre kullanmanız doğru olmaz diye düşünüyorum cünkü ciddi derece hormon ilaçlar bunlar belki sizin vucudunuza iyi gelmez yada döngünüze o yüzden bence dr danışarak kullanın coğu eczane reçetesiz dahi vermez demekki bunun bir sebebi var . Bende geçen ay doktorum yazdıgı için ilk kez kullandım ama belli testlerim yapıldı muaynenelerim yapıldı o şekilde kullandımYumurtlama dan sonraki 10 gün kullanılır mış sanırım ben biraz geç öğrendim kafam karıştı bu yüzdeneva0108 canm senin bı fikrin var mı
Demekki bebiş varken sıvı alımı fark etmeden koyu çıkıyor bu ay bende deneyeyim bakimAynen hemn attım bide sıkışık değildim bide sıvı alımıda yaptım
Canm idrarı çok çektirmişsin geçen ay bende de böyle oldu pozitif sandım negatif çıktısonradan böyle renkler karıştı falan ama benimde ilk dakikalarda belirdi
Amin canim Allah razı olsunİnşallah vardır gönlündeki olur
Kuzu belki biliyorsundur kürtaj olmustum 16 kasimda. 16 aralikta yeni bir kanama basladi taa ki 4 ocaga kadar sürdü. Kesildi kurtuldum oh derken bugun yeniden bir kanamam olduHayırdır cnm ne kanaması ne oldu
Canim mesajlari okuyamadım pek ama senin pozitif mi cikti inşallahKızlar ovulasyon koyu çıkıyormuş gerçekten
Başka doktoramı görünsen acaba kürtajda rahmini derinmi temizlediler acabaKuzu belki biliyorsundur kürtaj olmustum 16 kasimda. 16 aralikta yeni bir kanama basladi taa ki 4 ocaga kadar sürdü. Kesildi kurtuldum oh derken bugun yeniden bir kanamam olduhic bisey anlamadim. Simdi de kasık ağrım var tek taraflı. Ne düşünsem bilemedim hic
Evet biliyorum canım doktora gittinmi sen bunun için Allah korusun içerde parça Filan kalmış olabilirmi acaba bende kürtaj yaşadım böyle bir sorun olmadı ama bende sen yinede tekrardan doktora bir görün bence canimKuzu belki biliyorsundur kürtaj olmustum 16 kasimda. 16 aralikta yeni bir kanama basladi taa ki 4 ocaga kadar sürdü. Kesildi kurtuldum oh derken bugun yeniden bir kanamam olduhic bisey anlamadim. Simdi de kasık ağrım var tek taraflı. Ne düşünsem bilemedim hic
En son yaptığım testler ilk artı med diğerleri laboquickCanim mesajlari okuyamadım pek ama senin pozitif mi cikti inşallah
Göründüm canim bir sıkıntı yok dediler hep. Hatta kanama olmasina dahi sasirdi dr bir problem yok deyip.Başka doktoramı görünsen acaba kürtajda rahmini derinmi temizlediler acaba
Gittim canim daha gecen hafta gittim hatta cuma günü. Bir problem yok dedi. Enfeksiyon olmus olabilir dedi antibiyotik ve duphaston verdi kanama kesilince birak dedi duphastonu. Bende duphastonu da antibide biraktim kanamam durunca. Ama simdi yeniden baslayinca antibiyotigi bitirse miydim diye kafam karisti.Evet biliyorum canım doktora gittinmi sen bunun için Allah korusun içerde parça Filan kalmış olabilirmi acaba bende kürtaj yaşadım böyle bir sorun olmadı ama bende sen yinede tekrardan doktora bir görün bence canim
canım benim iğne etkiside olabilir bu renkler sonradan böyle oldu ilk hali böyleydi 5 saniye tuttumCanm idrarı çok çektirmişsin geçen ay bende de böyle oldu pozitif sandım negatif çıktı
Yarin da takip edecek misin kan vermeyi düşünüyor musun pekiEn son yaptığım testler ilk artı med diğerleri laboquick
Merhaba sat 10 Aralık bat 4 Ocakhoşgeldiniz sat bat yazarsanız ekleyim sizide
İğne etkisini bilmiyorum ama idrarı çok çektirince böyle dağılıyocanım benim iğne etkiside olabilir bu renkler sonradan böyle oldu ilk hali böyleydi
geçmiş olsun bende eylülde kürtaj oldum siz neden oldunuz benim sağlıksız gebelik dendi beta iki kat artmıyodu kese gelişmiyoduGöründüm canim bir sıkıntı yok dediler hep. Hatta kanama olmasina dahi sasirdi dr bir problem yok deyip.
Bende dr.lar da şaşkın durumuma
doğrudur canım bakalım bekleyip görcez gerçi benim bu aydan umudum yok bi an önce regl olayım diye bekliyorumİğne etkisini bilmiyorum ama idrarı çok çektirince böyle dağılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?