💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Birşey yazmıyor ambalajında ya innovita ovülasyon testinin içinden çıkıyor ya küçük bir anbalajı var
10 dakikalarda yazıyordu canım içinden kullanma talimatı kağıdı vardı bende orda gebelik 10 dakika lh testlerde 15 dk yaziyordu

Yumurtlama dan sonraki 10 gün kullanılır mış sanırım ben biraz geç öğrendim kafam karıştı bu yüzden eva0108 canm senin bı fikrin var mı
Canım bence bu tarz ilaçlar dr kontrolü ile kullanılmalı kafanıza göre kullanmanız doğru olmaz diye düşünüyorum cünkü ciddi derece hormon ilaçlar bunlar belki sizin vucudunuza iyi gelmez yada döngünüze o yüzden bence dr danışarak kullanın coğu eczane reçetesiz dahi vermez demekki bunun bir sebebi var . Bende geçen ay doktorum yazdıgı için ilk kez kullandım ama belli testlerim yapıldı muaynenelerim yapıldı o şekilde kullandım

Hayırdır cnm ne kanaması ne oldu
Kuzu belki biliyorsundur kürtaj olmustum 16 kasimda. 16 aralikta yeni bir kanama basladi taa ki 4 ocaga kadar sürdü. Kesildi kurtuldum oh derken bugun yeniden bir kanamam oldu hic bisey anlamadim. Simdi de kasık ağrım var tek taraflı. Ne düşünsem bilemedim hic

Başka doktoramı görünsen acaba kürtajda rahmini derinmi temizlediler acaba

Evet biliyorum canım doktora gittinmi sen bunun için Allah korusun içerde parça Filan kalmış olabilirmi acaba bende kürtaj yaşadım böyle bir sorun olmadı ama bende sen yinede tekrardan doktora bir görün bence canim

Başka doktoramı görünsen acaba kürtajda rahmini derinmi temizlediler acaba
Göründüm canim bir sıkıntı yok dediler hep. Hatta kanama olmasina dahi sasirdi dr bir problem yok deyip.
Bende dr.lar da şaşkın durumuma

Gittim canim daha gecen hafta gittim hatta cuma günü. Bir problem yok dedi. Enfeksiyon olmus olabilir dedi antibiyotik ve duphaston verdi kanama kesilince birak dedi duphastonu. Bende duphastonu da antibide biraktim kanamam durunca. Ama simdi yeniden baslayinca antibiyotigi bitirse miydim diye kafam karisti.
Benim yolunda gidiyordu hersey anlamadim bu kanama beni yipratti resmen...

Canm idrarı çok çektirmişsin geçen ay bende de böyle oldu pozitif sandım negatif çıktı
canım benim iğne etkiside olabilir bu renkler sonradan böyle oldu ilk hali böyleydi 5 saniye tuttum

Eklentiler

• IMG_9726.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 20
Göründüm canim bir sıkıntı yok dediler hep. Hatta kanama olmasina dahi sasirdi dr bir problem yok deyip.
Bende dr.lar da şaşkın durumuma
geçmiş olsun bende eylülde kürtaj oldum siz neden oldunuz benim sağlıksız gebelik dendi beta iki kat artmıyodu kese gelişmiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…