💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Ben şuan hamile değilim ama 1 aydır korunmuyorum bir gebeliğim 1 buçuk yıl önce kistik higromaydı ve ilk denemede gebe kalmıştım inş Buda sağlıklı güzel bir gebelik olur eğer şayet gebe kalırsam

Sen nasıl oldun kanaman var mı
Sağol kuzum sordugun icin ❤ gündüz cok fazla oldu kanamam bir anda pes pese sekilde simdi azaldi yok gibi. Anlayamadim neden oldugunu. Ama kasık agrim var. Sol tarafta ozellikle. İnşallah hersey yolunda gider umutlaniyordum kendimce belki bebis tutar diye ama boyle bir kanama yasayinca ne düşüneceğimi bile bilmiyorum artik hala ihtimal var mi yok mu

Kızlar innovita ovülasyon testlerinin içinden çıkan test. 20. Dk bu şekilde oldu. Geçersiz mi sayılır:/

Eklentiler

• IMG_4957.jpeg
    196,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar innovita ovülasyon testlerinin içinden çıkan test. 20. Dk bu şekilde oldu. Geçersiz mi sayılır:/
bugün bende yaptım aynısını bendede çizgi çıktı bunda predictor earyl den daha koyu çıktı hemde

sonradan böyle renkler karıştı falan ama benimde ilk dakikalarda belirdi

Eklentiler

• IMG_9766.jpeg
    315,4 KB · Görüntüleme: 21
İnşallah vardır gönlündeki olur

Hayırdır cnm ne kanaması ne oldu

Kızlar ovulasyon koyu çıkıyormuş gerçekten

Eklentiler

• image.jpg
    223,5 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar merhaba ben yeni üyeyim 27 aralıkta yumurtlamam oldu 29 unda çatladı 3 günü de değerlendirdim sonrasında siyah beyaz olan test adetime 6 gün kala yaptım diğerinide 5 gün kala yaptım şu an 3 gün kaldı ama testlerim hep negatif çıkıyor

Eklentiler

• IMG_0798.jpeg
    114,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0805.jpeg
    182,7 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…