- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
çok değil mi 200 tl umarım ynlıştır kaç seans aldınızTesekkur ederim :)
Elimin tersiyle ittigimi imgeliyorum bende cok ise yariyor , sizde bunu kullanabilir yada baska birsey bulabilirsiniz , zamanla herkes kendi metodunu buluyor zaten
Danismana uzaktan baglandim , seansi yanlis hatirlamiyorsam 200 ama karistiriyorda olabilirim aklimda 200 kalmis
çok değil mi 200 tl umarım ynlıştır kaç seans aldınız
piyasayı bilmiyorum ama 4 seans ta bitmesi çok iyiCok oldugunu dusunmuyorum , piyasa bu sekilde diye biliyorum
4 seans yaptik biz
Milanacim blokajın neden sebepli olduğunu bilmeden ben hipnoz diyorum. Bana aşırı yardimi dokundu.
Ben hep icime kilitlemişim bazi yaşadıklarimi. Bu kilitleri acmak beni cok korkutuyordu mesela.
Hipnoz terapisti acmayi başardı.
Tatlim bende hipnoz yaptirdim 2 seans ve muhtesem hissediyorum kendimi , 2 seans da cakra acma , blokaj acma vs yaptik , hersey degisti hayatimda
Ve enteresan sekilde esimde etkilendi bu durumdan , simdilik hersey yolunda , insallah boyle devam eder
Cok cok sevindim canim.
Bende yakinda hipnozla sigarayi birakicam. İnşallah yardımı olur. Bide mesajindan esinlendim yakin zamanda meditasyona başlamak istiyorum
Tatlim bende hipnoz yaptirdim 2 seans ve muhtesem hissediyorum kendimi , 2 seans da cakra acma , blokaj acma vs yaptik , hersey degisti hayatimda
Ve enteresan sekilde esimde etkilendi bu durumdan , simdilik hersey yolunda , insallah boyle devam eder
Milanacim blokajın neden sebepli olduğunu bilmeden ben hipnoz diyorum. Bana aşırı yardimi dokundu.
Ben hep icime kilitlemişim bazi yaşadıklarimi. Bu kilitleri acmak beni cok korkutuyordu mesela.
Hipnoz terapisti acmayi başardı.
Merhaba. Doktorunuz kimdi önerir misiniz acaba. Benim de çok ihtiyacım var ve iyi bir uzman bulmam gerekiyor o yüzden deneyimli kişilerin verdiği bilgiler çok önemli
canim ben yurtdisindayim.