Nasil anlatilir pek bilemedim :)
Sessiz ve karanlik bir ortamda oturuyorum , once nefes egzersizi yapip kendimi gevsetiyorum , sonra sakince durup beynimi bosaltiyorum , kendimi gunluk seyleri dusunmemek uzere sartliyorum cunku benim beynim hic durmaz :)
Sonra bombos bir bahce hayal ediyorum , hertaraf yesil cimen ve masmavi gokyuzu , kendimi orada dolasiyormus gibi dusunuyorum , orada olduguma inandiktan sonra da sorunum neyse onun uzerine dusunmeye basliyorum , neden o konuda oyle dusundugumu , neden bu sekilde tepki verdigimi , gecmisime gidiyorum , cocukluguma , anilarim arasinda o olaya dair bir ani yakalamaya calisiyorum , bulduktan sonrasi kolay zaten
Ornek vermek gerekirse , bi ara vucut tipim cok degismisti , ben ince ve uzun bir kadindim omrumun uzun suresi boyunca , sonra bi ara kilo aldim ve ne yaparsam yapiyim veremedim , tuhaf bir sekilde yemesem de o goruntum tombis kaldi
Sonra meditasyonla sorunu bulmaya calistim , gercekten cok komik , kucuk bir cocukken anneannemin gununde komsulari dinlerken buldum kendimi , bir komsu teyze kendisi kisa boylu , kilolu ama cok seksi bir hatundu , kocasinin kendisini nasil begendigini vs vs anlatiyordu , obur kadinlarin da ona iltifatlari vardi , harikaisn cok guzelsin vs vs .. o yasimda demek kadin bu sekilde guzel oluyor diye kodlamisim beynime :)
Bunu kesfettikten sonra hizla kilo verdim
Mesela simdi de kiloluyum , ama dogum sobrasi kilolari ve veriyorum yavas yavas , yani simdiki kilomun o konuyla bi alakasi yok