blastosist 5.gün embriyo transferi ile gebe kalamayanlar

gizem1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
75
51
43
Merhaba Arkadaşlar;
Benim gibi sanırım 5. gün birinci kalite emriyo transferi sonrasında gebe kalamayan bir hayli anne adayımız oldu (evet anne adayı demek istiyorum. çünkü döllenen bir yumurta var) ancak rahme tutunamadan düşüyor.
Bir çok kişi bunun nedenini merak ediyor.
Aranızda bu durumla karşılaşıp daha sonra gebe kalan oldu mu? doktorunuz bir sonraki tedavi sürecinde nasıl bir yöntem izledi. bildiklerimizi paylaşabilir miyiz?

sanırım herkez hamile kaldı :) benim haricimde

benim ilki 3.gün embriyosuydu ,ikincisi 5.gün embriyosuydu oda tutunamadı.doktorum benim myomlarıma bağladı ameliyat olup gel dedi.ben ne yapacağımı bilemiyorum.ameliyat olmak istemiyorum.çünkü myomlar kenarda gözüküyor engel değil demişti ilk defasında.uğraşıyorum kendiliğinden olsun diye..

Merhavalar, bû başlığı yeni gördüm. İyi kalite 1 adet 5. Gün embriyosu transfer edilmişti bana da ilk sefer. Doktorum çok ümitliydi. Yaşın da genç(29) kadına bağlı bir probleminiz yok demişti ve olmadı. Doğal yumurtlamayı takip etmişti, kendi değerlendirmesinde bunun hata olduğunu söyledi. 3 gün önce 2 tane iyi kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bu sefer estrofem ve crinone jel kullanıyorum başından beri. Bakalım artık. Tıp bir yere kadar açıklıyor, aslında nasip kısmet tamamen.

Benim 1. Denememde 1 tane 5. Gün embriyosu 1 tane 3 günlük embriyo transferi yapıldı. Sonuç kimyasal gebelik. Cuma günü 12.1 ile göklere yükseldim pzt günü 6.7 ile yerin dibine girdim. Ama yine bin şükür halime. Tutmamasının bir cok sebebi olabilir dedi doktor. Kromozomsal sebepler, damar yolu birleşmesinde problemler... gibi şeyler saydı. Neden bin şükür. O saydıklarımdan kromozomsal sebepler dedigim sakat bebek anlamına geliyor.

Ilk denememde 3 tane blast transfer yas 26 dı hersey cok ıyıydı problem bende degıl esımın sayısıdı tutmadı
29 yasında 2 blast transfer kızım buyuduu bıle cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…