- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
-
- Konu Sahibi margaritha
ya bıraz kasık agrım var dunden berı bu sabah kalktım kötü bi ruh halıyle herseye aglayasım gelıyo falan durupdururken gözlerım doluyo cok tuhaf bı ruh halındeyım hala oyleyım
neden canım ya tutmayacak diye bir korkumu var içinde ondanmı
galba bılmıyorumkı:çok üzgünüm:
yenı bır günnnnnn
kızlar benim blast 5.dondurulmuş transferimin 10.günü 0.53 çıktı negatif.değişme olmaz heralde inşallah sizin pozitif olur.embriyo kalitelide olsa rabbim ol diyecek önce herşeyyolunda idi ama olmadı.bol bol dua edelim arkadaşlarım.
slm kızlar bende sonuç bekliyorum blast dı benimdi bugün 5. günüm dü allah hepimizin yüzünü güldürsünnn
kızlar benim blast 5.dondurulmuş transferimin 10.günü 0.53 çıktı negatif.değişme olmaz heralde inşallah sizin pozitif olur.embriyo kalitelide olsa rabbim ol diyecek önce herşeyyolunda idi ama olmadı.bol bol dua edelim arkadaşlarım.
canım senle aynıyız sonucunu mutlaka yaz bıde ara sıra ne gıbı belırtılerın şikayetlerın oluyo paylaşalım olurmu ınsan boyle zamanlarda buna ihtiyaç duyuyo hadı hayırlısı
tmm canım seni listeye eklemiştim mayıs 2010 topiğinde bnede hiç ağrı sızı bişey yok blmiyorum iyimi kötümü sadece gögüslerim çok hassastı ilaçları kullanırken 2 gündür rahatladı şimdi hayırlısıııı sende ne var ne yok
Arkadaşlar selam,
Dün 5.gün embryosu transfer edildi banada ama kalitesi orta kalite, 2ab yazıyodu kalitesinde, sizce şansım nedir?
Sevgiler.
canım 7 gün kaldı inşaallah hayırlı sonuç alırsınhihoyyyt
evettttttttolleeyyyy bır gun daha bıttıııı bu arada ben galıba cuma yada cmrtsı kan testı yaptırcam ya dayanamıcam