blast embriyo transferi olan arkadaşlar

kızlar benim blast 5.dondurulmuş transferimin 10.günü 0.53 çıktı negatif.değişme olmaz heralde inşallah sizin pozitif olur.embriyo kalitelide olsa rabbim ol diyecek önce herşeyyolunda idi ama olmadı.bol bol dua edelim arkadaşlarım.

slm kızlar bende sonuç bekliyorum blast dı benimdi bugün 5. günüm dü allah hepimizin yüzünü güldürsünnn

canım moralini yüksek tut hayat devam edıyor Allah bırgun hepimize verıcek bu şansı üzülme nolur dedıgın gıbı dua etmekten baska caremız yok offf sen yınede 2 3 gun sonra yıne bı baktır belkı geç tutunma falan olamazmıkı bı mucıze off Allahım

slm kızlar bende sonuç bekliyorum blast dı benimdi bugün 5. günüm dü allah hepimizin yüzünü güldürsünnn

canım senle aynıyız sonucunu mutlaka yaz bıde ara sıra ne gıbı belırtılerın şikayetlerın oluyo paylaşalım olurmu ınsan boyle zamanlarda buna ihtiyaç duyuyo hadı hayırlısı

ayy canım çok üzüldüm peki sorununuz neydi

canım senle aynıyız sonucunu mutlaka yaz bıde ara sıra ne gıbı belırtılerın şikayetlerın oluyo paylaşalım olurmu ınsan boyle zamanlarda buna ihtiyaç duyuyo hadı hayırlısı

tmm canım seni listeye eklemiştim mayıs 2010 topiğinde bnede hiç ağrı sızı bişey yok blmiyorum iyimi kötümü sadece gögüslerim çok hassastı ilaçları kullanırken 2 gündür rahatladı şimdi hayırlısıııı sende ne var ne yok

Arkadaşlar selam,

Dün 5.gün embryosu transfer edildi banada ama kalitesi orta kalite, 2ab yazıyodu kalitesinde, sizce şansım nedir?

Sevgiler.

bendede bugün pek bı sey yok sadece gaz sancısı gıbı sankı doluluk hissi var belirtiler kayboldu

Arkadaşlar selam,

Dün 5.gün embryosu transfer edildi banada ama kalitesi orta kalite, 2ab yazıyodu kalitesinde, sizce şansım nedir?

Sevgiler.

tatlım moralını yuksek tut bu işler iysine kötüsüne bakmıyo valla ben artık öyle düşünüyorum allahın işi iyi olupta tutmayan arkadaslarımızda var allahın işi işte inancını yitirme alıcak nefesi varsa tutar tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…