Blacksiya'nın Düğünü.. :))

JuLaL

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
3.117
1
358
42
İzmir
Herkese Merhaba arkadaşlar.. Hayatımın en mutlu günlerinden biridir düğünüm. Allaha şükür ki iki düğünü olan gelinlerdenim çünkü Tekirdağ/Çerkezköye gelin gittim.. Tabi dayanamayıp İzmir'ime geri döndük.. Gerçi Ç.köy'ün de yeri ayrıdır kalbimde..

Buraya mutlu anımızın resimleri paylaşmak istememin sebebi ölümsüzleştirmek ve sizlerle de paylaşmak istememdir..

Düğünümüz 01.09.2007 ve 09.09.2007 tarihinde oldu.. Şimdi ise 29. haftalık hamişim inş. kızımın fotograflarını da sizlerle paylasabilirim..

Sevgilerimle..

Allah mesut etsin canım Huzurunuzu, sağlığınızı, aşkınızı eksik etmesin. Hayırlı bir evlat versin dilerim.
Fotolarını bekliyoruz.

Biz biziz işte mükemmel aşıklar deli sevgililer.. ve Mutlu MUTLU evliler..

Son düzenleme:
Bu fotoğraflar da Tekirdağ/ Çerkezköydeki düğünümüzden..

(burda da hem ağlarım hem giderim halindeyim:)

Son düzenleme:
Allah mesut etsin canım Huzurunuzu, sağlığınızı, aşkınızı eksik etmesin. Hayırlı bir evlat versin dilerim.
Fotolarını bekliyoruz.

cok guzel bır gelın olmusunuz allah mutlu etsın evladınızada hayırlı omurler versın ıns

hep böyle mutlu ol inşallah

Hepinize tek tek çok teşekkür ederim yorumlarınızla çok mutlu ettiniz beni.. Sizlerde mutlu sağlıklı ve huzurlu günler geçirin sevdiklerinizle..

cnmmm güzel bi gelin olmuşsun allah bi ömür mutlu etsin dogcak olan bebeginiz ile:)

blacksiya seni yakaladım kanun namına kaldır ellerini bakiiim demek topik haaaaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

blacksiya seni yakaladım kanun namına kaldır ellerini bakiiim demek topik haaaaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sedefffffff süper ötesisin artık korkuyorum senden ..

Seni ve yesica'yı Dedektif Haziran Anneleri ilan ediyorum

Sizi çokkkk öpüyorum a.s.

forumda gördügüm en güzel yüzlü en şık gelinsiniz içtenlikle söylüyorum tekrar mutluluklar..

ne güzel gelin olmuşsunuz
gözlerinz de ayrıca ck güzel
allah ayırmasın

forumda gördügüm en güzel yüzlü en şık gelinsiniz içtenlikle söylüyorum tekrar mutluluklar..

:kedi: çok teşekkür ederim utandırdınız beni :)))

mutluluklar dilerim canım çok güzel bir gelin olmuşsun

Amin canım hepimize Allahım hak ettiğimiz mutluluğu versinnn çok teşekkürler.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…