selam arkadaşım naber, yoksun bu gün..
evtt bugün bayağı yoğundu.işlerim vardı.bide hava güzel diye yürümek istedim.şimdilik iyi gidiyor.yatacağım ama artık geç oldu.bi bakayım diye takıldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşım naber, yoksun bu gün..
arkadaşım lahana diyetini mi yapsam cildim için :)))))
mrblarr
kızımı okula bıraktım 1 saat yürüdüm.hava güzeldi.şimdi ev işleriyle koşuşturmaca başlayacak.kızımın akşam yemek sparişi kıymalı makarna.onu yapacağım.
öğlen yediklerim:
2 dilim tam buğ.ekmeğine 10 hamsili ekmek arası yanındada acılı 2 tane kornişon turşu
aaa bak meyveyi ne kadar azaltmışım aferin bana.şekeri bırakınca oldu demekki? :))))
herşey güzelde şu göbek moralimi çok bozuyor.hiç gitmeyecek miş gibi.naparım ben yavv offf gene bozuldu moralimmmm
bu başlığı açalı nerdeyse 1 ay olacak.vede verilen kilo sadece 1,5-2kg arası.bu çokk az.yeni başlayan biri için moral bozucu yani.insanlar nasıl 4-5 hatta 8-10kg veriyorlar anlamıyorum.
kiii yeme olayını normalde yediklerimin 3 de 1 ine indirdim.az çokk hareketlerimi dahada artırdım. şekeri vede tatlıyı nerdeyse hiç almıyorumm.
onun içinde moralim bozuluyorrr.hele ekmek günde 2 ekmek rahat yerdim şimdi 1 ekmek 2,5 gün gidiyor bana.
off offff yaaaa offf
hatalar başladı:
sabah kahvaltısı havalar soğuduğundan beri düzenini kaybetti.öğlen de ikisi birleşince bayağı fazla oluyor.ee bütün yük akşam yemeğine binince kilo vermek bi yana alınıyor birde.şu ana kadar yenilmişler:
1 muz
2 deveci armudu
soğanlı yumurta tereyağlı
yoğurt
3 dilim kepekli ekmek
1 fincan süt
2 yeşil biber
3 profiterol
1 litre yeşil çay
kabul ederseniz birkaç uyarım olacak
öğlen 2 dilim ekmek yemişsiniz eminim sabah ta ekmek veya türevi yediniz bu kadar karbonhidrat fazla değil mi?
çok değil ama zaten balık yeyince insan susuyor hemde turşu ..
böylece o gün baya bir su tutmuş oldunuz 2 3 günde anca gider ödem
ekmeği günlük bir iki dilime indirseniz ne kadar kilo vereceğinizi de görürsünüz
sakın ümitsizliğe kapılmayın olur mu
işin doğrusu neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.
birde ben ekmeği bundan da çook tüketiyordum.yani bu kadarı bilemi hala fazla ?elbette fazladır hala doğru kilo veremediğime göre bilmediğim hatalarımm var elbet.şeker, çay ve kahvaltıdan çıktı.yani reçel bal falan yok ama meyve var.daha az önce 2 dilim baklava 1 ekler yemişim.
bugün yediğim diğerleri:
sabah 1 dilim kepekli ekmek
2 yeşil biber
öğlen:200 ml ayran
1 simit
bir de yukarıda yzdığım tatlılar
şimdiye kadar 1 lt yeşil çaylı bitki çayı
1 lt kuşburnu
1 lt su
akşama barbunya var.
spor olarak şu ana kadar:sabah leslie ile 3 mil yürüdüm.15 dk jimnastik falan
kızımı okula götürdüm yaklaşık 1 km.
işim vardı çarşıya yürüdüm.açık havada okula gitmek hariç 1 saatten fazla yürüdüm.ama normal tempoda.
şimdi ev işleri, yemek falan sonra gidip kızımı okuldan alacağım.
aslında hayatımın son 10-12 yılı böyle kilo sorunlarıyla geçti.önceden olmamıştı hiç.hep 45-50 arası olurdu vede zayıf diye anılırdım.
kabul ederseniz birkaç uyarım olacak
öğlen 2 dilim ekmek yemişsiniz eminim sabah ta ekmek veya türevi yediniz bu kadar karbonhidrat fazla değil mi?
çok değil ama zaten balık yeyince insan susuyor hemde turşu ..
böylece o gün baya bir su tutmuş oldunuz 2 3 günde anca gider ödem
ekmeği günlük bir iki dilime indirseniz ne kadar kilo vereceğinizi de görürsünüz
sakın ümitsizliğe kapılmayın olur mu
işin doğrusu neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.
birde ben ekmeği bundan da çook tüketiyordum.yani bu kadarı bilemi hala fazla ?elbette fazladır hala doğru kilo veremediğime göre bilmediğim hatalarımm var elbet.şeker, çay ve kahvaltıdan çıktı.yani reçel bal falan yok ama meyve var.daha az önce 2 dilim baklava 1 ekler yemişim.
bugün yediğim diğerleri:
sabah 1 dilim kepekli ekmek
2 yeşil biber
öğlen:200 ml ayran
1 simit
bir de yukarıda yzdığım tatlılar
şimdiye kadar 1 lt yeşil çaylı bitki çayı
1 lt kuşburnu
1 lt su
akşama barbunya var.
spor olarak şu ana kadar:sabah leslie ile 3 mil yürüdüm.15 dk jimnastik falan
kızımı okula götürdüm yaklaşık 1 km.
işim vardı çarşıya yürüdüm.açık havada okula gitmek hariç 1 saatten fazla yürüdüm.ama normal tempoda.
şimdi ev işleri, yemek falan sonra gidip kızımı okuldan alacağım.
aslında hayatımın son 10-12 yılı böyle kilo sorunlarıyla geçti.önceden olmamıştı hiç.hep 45-50 arası olurdu vede zayıf diye anılırdım.