• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blackseea nın 40 yaşında, 80 den 60kg ye diyet günlüğü

kabul ederseniz birkaç uyarım olacak

öğlen 2 dilim ekmek yemişsiniz eminim sabah ta ekmek veya türevi yediniz bu kadar karbonhidrat fazla değil mi?
çok değil ama zaten balık yeyince insan susuyor hemde turşu ..
böylece o gün baya bir su tutmuş oldunuz 2 3 günde anca gider ödem

ekmeği günlük bir iki dilime indirseniz ne kadar kilo vereceğinizi de görürsünüz
sakın ümitsizliğe kapılmayın olur mu:34::34:

işin doğrusu neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.
birde ben ekmeği bundan da çook tüketiyordum.yani bu kadarı bilemi hala fazla ?elbette fazladır hala doğru kilo veremediğime göre bilmediğim hatalarımm var elbet.şeker, çay ve kahvaltıdan çıktı.yani reçel bal falan yok ama meyve var.daha az önce 2 dilim baklava 1 ekler yemişim.
bugün yediğim diğerleri:
sabah 1 dilim kepekli ekmek
2 yeşil biber

öğlen:200 ml ayran
1 simit
bir de yukarıda yzdığım tatlılar

şimdiye kadar 1 lt yeşil çaylı bitki çayı
1 lt kuşburnu
1 lt su
akşama barbunya var.

spor olarak şu ana kadar:sabah leslie ile 3 mil yürüdüm.15 dk jimnastik falan
kızımı okula götürdüm yaklaşık 1 km.
işim vardı çarşıya yürüdüm.açık havada okula gitmek hariç 1 saatten fazla yürüdüm.ama normal tempoda.
şimdi ev işleri, yemek falan sonra gidip kızımı okuldan alacağım.

aslında hayatımın son 10-12 yılı böyle kilo sorunlarıyla geçti.önceden olmamıştı hiç.hep 45-50 arası olurdu vede zayıf diye anılırdım.

malesef benmde hiç kilo problemim olmamıştı:ssz:
hayatımda ilk kez diyet yapıyorum(umarım son olur:9:)
önceden hiçbir diyet bilgim yok
hamile kalmadan ve sigarayı bırakmadan önce 49 50 arasıydım
o düzenime geri dönmeye çalışıyorum :9::9:
kilo çizelgem yanlış bu arada
:46::46::46:

size önerilerde bulunabilirm kabul ederseniz

mesela baklavayı hayatınızdan çıkarın ekleri de:52:

simit 240-300 kaloridir bunun yerine ince ekmek dilimleri tercih etseniz hem daha çok doyardınız hem kolay kolay açlık hissetmezdiniz

bu simit ve tatlılar yerine peynire yoğurda ete daha çok önem verip hem daha sağlıklı hem daha besleyici özellikte gıdalar tüketmiş olursunuz

:53:

çok yazdım sanırım:44::44::44:

Son düzenleme:
malesef benmde hiç kilo problemim olmamıştı:ssz:
hayatımda ilk kez diyet yapıyorum(umarım son olur:9:)
önceden hiçbir diyet bilgim yok
hamile kalmadan ve sigarayı bırakmadan önce 49 50 arasıydım
o düzenime geri dönmeye çalışıyorum :9::9:
kilo çizelgem yanlış bu arada
:46::46::46:

size önerilerde bulunabilirm kabul ederseniz

mesela baklavayı hayatınızdan çıkarın ekleri de:52:

simit 240-300 kaloridir bunun yerine ince ekmek dilimleri tercih etseniz hem daha çok doyardınız hem kolay kolay açlık hissetmezdiniz

bu simit ve tatlılar yerine peynire yoğurda ete daha çok önem verip hem daha sağlıklı hem daha besleyici özellikte gıdalar tüketmiş olursunuz

:53:

çok yazdım sanırım:44::44::44:

ayy ltfn uzun uzun yazın da bilgileneyim.artık birşeyleri doğru yapayım.mesela bu akşam yemeğe katılmadım.sabah çok kacırmışım madem ceza olsun dedim.biraz spor yapacağım.azcık yoğurt yesem mi?zencefil-zerdeçal-tarçın katıyorum içine.yoğurdumu da yıllardır evde kendim yaparım.çocuğum olduğundan beri.brokoli haşlamıştım azcık.onuda sabaha saklayacağım.

simitide sürekli değil arada canım çok çekerse alıyorum artık.aslında dengesiz oldu ama geçen hafta hergün önce balık sonra kırmızı et sonra tavuk.bu hafta o yüzden bakliyat vede makarna pilav ağırlıklı oldu.normalde haftada 2 balık 1 tavuk 1veya 2 kırmızı et .aralarına sebze sıkıştırırım.1 veya 2 kezde bakliyat ve makarna pilav şeklinde dengelemeye çalışırım.kızım sağlıklı beslensin diye. yani tesadüfen bu hafta böyle oldu.benim kilo almamın en büyük sebebi çoook yiyorum.bunu engelleyemiyorumm.

kilo çizelgenizi diyet günlükleri başlığında pisküüt ün birkaç başlığı var.onlardan biride kilo çizelgesi.oradan yapabilirsiniz.1.sayfanın aşağılarına doğru başka birinin anlatımları vede linkleri var.renkli yazılarla yazılmış.orda anlatıyor. kolay gelsin.takılırsanız yardımcı olurum.

ayy ltfn uzun uzun yazın da bilgileneyim.artık birşeyleri doğru yapayım.mesela bu akşam yemeğe katılmadım.sabah çok kacırmışım madem ceza olsun dedim.biraz spor yapacağım.azcık yoğurt yesem mi?zencefil-zerdeçal-tarçın katıyorum içine.yoğurdumu da yıllardır evde kendim yaparım.çocuğum olduğundan beri.brokoli haşlamıştım azcık.onuda sabaha saklayacağım.

simitide sürekli değil arada canım çok çekerse alıyorum artık.aslında dengesiz oldu ama geçen hafta hergün önce balık sonra kırmızı et sonra tavuk.bu hafta o yüzden bakliyat vede makarna pilav ağırlıklı oldu.normalde haftada 2 balık 1 tavuk 1veya 2 kırmızı et .aralarına sebze sıkıştırırım.1 veya 2 kezde bakliyat ve makarna pilav şeklinde dengelemeye çalışırım.kızım sağlıklı beslensin diye. yani tesadüfen bu hafta böyle oldu.benim kilo almamın en büyük sebebi çoook yiyorum.bunu engelleyemiyorumm.

işte buna inanmam
çünkü siz sigarayı bırakmış birisiniz:nazar::nazar::nazar:

ben yoğurda zencefil zerdeçalı hiç denemedim deneyeyim önerirseniz

elinize sağlık
bende yoğurdumu kendim yapıyorum:32::32: daha güzel oluyor:32::32:

akşam bir saat belirleyin o saatten sonra mesela sadece yoğurt yersiniz
ben akşam 4ten sonra sadece kuru üzüm leblebi ve yarımı geçmeyecek şekilde portakal elma yiyorum
bir iki gün öğleni çok erken yemiştim akşam acıktığımda sadece yoğurt yemiştim

ama baya kilo verdim ben bu gün tam bir ay oldu 8 kilo verdim bu şekilde

işte buna inanmam
çünkü siz sigarayı bırakmış birisiniz:nazar::nazar::nazar:

ben yoğurda zencefil zerdeçalı hiç denemedim deneyeyim önerirseniz

elinize sağlık
bende yoğurdumu kendim yapıyorum:32::32: daha güzel oluyor:32::32:

akşam bir saat belirleyin o saatten sonra mesela sadece yoğurt yersiniz
ben akşam 4ten sonra sadece kuru üzüm leblebi ve yarımı geçmeyecek şekilde portakal elma yiyorum
bir iki gün öğleni çok erken yemiştim akşam acıktığımda sadece yoğurt yemiştim

ama baya kilo verdim ben bu gün tam bir ay oldu 8 kilo verdim bu şekilde

amann maşallahh.çok güzel.aslında hepsi ayrı ayrı sağlıklı baharatlar.netten bakarsanız.ama bebeğinize süt veriyorsanız o konuda bişey diyemem.ayrıca süzme çiçek bala zencefil-tarçın katıp ev halkına sabahları kahvaltıdan önce veriyorum.bazen üzerine limon sıkıyorum.çok şükür daha hiç grip-üşütme falan olmadılar.astım vede alerjisi olan arkadaşımın çocukları var.o veriyormuş.önermişti banada.benimkilerde yok bu hastalıklar ama bağışıklığı heralde güçlendiriyor.
akşam yemeğimiz en en geç 19:30 da bitmiştir herzaman.sonrada çok nadirdir atıştırmalarım.

çok beceriksizim hala olmuyor
yanlış yere mi yapıştırıyorum ne oluyor anlamadım ki

doğru yaptığımı söylüyor çizelgeyi hazırladıktan sonra ne yapılacak onu anlatırsanız çok yardımcı olursunuz

amann maşallahh.çok güzel.aslında hepsi ayrı ayrı sağlıklı baharatlar.netten bakarsanız.ama bebeğinize süt veriyorsanız o konuda bişey diyemem.ayrıca süzme çiçek bala zencefil-tarçın katıp ev halkına sabahları kahvaltıdan önce veriyorum.bazen üzerine limon sıkıyorum.çok şükür daha hiç grip-üşütme falan olmadılar.astım vede alerjisi olan arkadaşımın çocukları var.o veriyormuş.önermişti banada.benimkilerde yok bu hastalıklar ama bağışıklığı heralde güçlendiriyor.
akşam yemeğimiz en en geç 19:30 da bitmiştir herzaman.sonrada çok nadirdir atıştırmalarım.

oo alışkanlığınız iyiymiş sizin:nazar:

zencefil ve tarçın süt için de iyi ama zerdeçalı bilmiyorum onu da araştırayım da onu da katıp yerim
teşekkür ederm tarif için:46::46:

çok beceriksizim hala olmuyor
yanlış yere mi yapıştırıyorum ne oluyor anlamadım ki

doğru yaptığımı söylüyor çizelgeyi hazırladıktan sonra ne yapılacak onu anlatırsanız çok yardımcı olursunuz

height unit: metric s.ı. yı seçerseniz b.k nızıda gösterir.
yourheight:boyunuzu yazın metre ve cm leri görün.
en sonunda direct image URL olanı (aşağılarda)satırın içindekini kopya yapın.sonra bu sayfanın sağ üstünde kullanıcı panelinizi tıklayıp profil (sol tarafta) bilgilerini düzenleyi tıkla.aşağılara inn.ortalarda kilo çizelge falan yazan biryer var.o satıt sil.içine sağtıkla yapıştır yap.

height unit: metric s.ı. yı seçerseniz b.k nızıda gösterir.
yourheight:boyunuzu yazın metre ve cm leri görün.
en sonunda direct image URL olanı (aşağılarda)satırın içindekini kopya yapın.sonra bu sayfanın sağ üstünde kullanıcı panelinizi tıklayıp profil (sol tarafta) bilgilerini düzenleyi tıkla.aşağılara inn.ortalarda kilo çizelge falan yazan biryer var.o satıt sil.içine sağtıkla yapıştır yap.

aynen böyle yapıyorum ama yine bebeğinizin doğum tarihi öngörülen formatta değildir diyor hatta hazırladıım ticker bu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wZ8xY2n/weight.png

ben müsade isteyim.biraz leslie ile yürüyeyim.malum bugün çok fazla kaçırmıştım yiyecekleri.
görüşmek ümidiyle

spor mu ev temizliği mi? ev temizliğiyle 2kuş 1 taş hikayesi olsun barii.kahvaltı yapmadım.az brokoli,3 kaşık sade makarna üzerine yoğurt döküp öğlen yemeği yaptım kendime.şimdi yeşil çayımı içip işe başlayayım barii

eşim alışveriş yaptı geldi nem hala oğlanla uğraşıyorum:1::1:

öğününüz harika olmuş :46::46:
ama öğlen için:1:
aslında bende hep sabahı atlıyorum bir haftadır..

en çok kilo verdiğim zamanlar kahvaltıyı 11 gibi yaptığımdaydı
c.tesi pazar günleri kahvaltı saatim 9 oluyor istisnalar haricinde

size birkaç öneride bulunayım:21::21:

sabah güne 3 4 bardak su ile başlıyorum
sadece 11:00 16:00 arsı ekmek yiyorum(1 veya 2 ince dilim)
akşam öğününü de bu 5 saat arasına yerleştirdim

sizde bu hafta deneyin isterseniz:21::21:

eşim alışveriş yaptı geldi nem hala oğlanla uğraşıyorum:1::1:

öğününüz harika olmuş :46::46:
ama öğlen için:1:
aslında bende hep sabahı atlıyorum bir haftadır..

en çok kilo verdiğim zamanlar kahvaltıyı 11 gibi yaptığımdaydı
c.tesi pazar günleri kahvaltı saatim 9 oluyor istisnalar haricinde

size birkaç öneride bulunayım:21::21:

sabah güne 3 4 bardak su ile başlıyorum
sadece 11:00 16:00 arsı ekmek yiyorum(1 veya 2 ince dilim)
akşam öğününü de bu 5 saat arasına yerleştirdim

sizde bu hafta deneyin isterseniz:21::21:

aslında bizde kahvaltı sabah 7.30 ile 8.30 arasında olur.bu aralar ben bozdum düzeni. canım istemiyor.sonra öğlenle birleşiyor.haliylede akşam yemeği daha ağır basıyor.ama dünde akşam yemeği yemedim.bugünde sadece 1 kaşık makarna ekmek niyetine az pırasa yemeği vede az yoğurt yedim hepsini 1 kaseye koydum dolmadı tabi:( 2 tanede yeşil biber.1 lt kuşburnu çayı boll boll su içtim.ha birde 1 küçük portakal vede 1 armut yedim.(bunlar akşam yemeğinden önceydi)ekmek yemedim.haa ikindi de sadece 1 tane haşlanmış yumurta yemiştim :(

önerinizi uygulayacağım.ama akşam yemeği biraz erken olur benim için.çünkü yemekten sonra sadece su vede çay var.atıştırmalık falan yokk:(( dayanabilir miyim ?ama denemeden bilememm.

önerinizi uygulayacağım.ama akşam yemeği biraz erken olur benim için.çünkü yemekten sonra sadece su vede çay var.atıştırmalık falan yokk:(( dayanabilir miyim ?ama denemeden bilememm.

eğer denemek isterseniz fikir verebilirim:71: :71:
16:00 dan sonra tel şehriye çorbası (120 kalori) içebilirsiniz (ben mercimek çorbası falan içmiyorum 260 kalori çünkü)
veya
bir su bardağı yoğurt yiyebilirsiniz
leblebi 1 avucu 20 kalori ((günlük yediğiniz kaloriye göre artırıp azaltmak elinizde))
bunun yanında kuru üzüm kuru elme kuru kayısı yiyebilirsiniz:21::21::21:

eğer denemek isterseniz fikir verebilirim:71: :71:
16:00 dan sonra tel şehriye çorbası (120 kalori) içebilirsiniz (ben mercimek çorbası falan içmiyorum 260 kalori çünkü)
veya
bir su bardağı yoğurt yiyebilirsiniz
leblebi 1 avucu 20 kalori ((günlük yediğiniz kaloriye göre artırıp azaltmak elinizde))
bunun yanında kuru üzüm kuru elme kuru kayısı yiyebilirsiniz:21::21::21:

hımmm.bu telşehriye yoğurtlumu sütlümü salçalımı ben birde ununu tereyağda kavurarak yapıyom.bu düşük kalori hangi tarifine ait?severimde :))
yoğurdu çok tüketiyorum.

Back
X