• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blackseea nın 40 yaşında, 80 den 60kg ye diyet günlüğü

hımmm.bu telşehriye yoğurtlumu sütlümü salçalımı ben birde ununu tereyağda kavurarak yapıyom.bu düşük kalori hangi tarifine ait?severimde :))
yoğurdu çok tüketiyorum.

:66::66::66:
ben sadece salçalıyı biliyorum 1 çay kaşığı kadar zeytnyağı ile yapıyorum un katmıyorum
ama yoğurtluyu anlatırsanız bende denerim
:46::46::46:

Ben buradayım :) vee bende sizinleyim :) inşaallah hepimiz kilolarımızı veririz :)

:66::66::66:
ben sadece salçalıyı biliyorum 1 çay kaşığı kadar zeytnyağı ile yapıyorum un katmıyorum
ama yoğurtluyu anlatırsanız bende denerim
:46::46::46:

sizinki diyetlik galiba.benimki normal sofralara göre.anlatmayım.utanıyorum.(kalorisi yüksek old.utanıyomm)
şöyle:tereyağda unu kavuruyom salçayı eklerim.suyu döküp kaynatırım.şehriyeleri eklerim pişince ya 1 bardak süt eklerim.yada yumurtayla çırpılmış yoğurt.bazen yumurtasız yoğurt.1 taşım daha kaynatıp kapatırım.tuzu baharatı eklerim.az yağ da nane biber kavurur üzerine sos yaparım.(bu daha çok yayla çorbası taklidi oluyor)yoğutluda salça katmam.sütlüde salça var.

nerelerdesiniz:3::3::3:

gündüzleri girmiyor musunuz:23::23::23:

evde olduğum zamanlar giriyorum.daha çok hava şartları kötüyse veya yapacak iş yoksa. bugün hava güzeldi.dışardaydım.sonra arkadaşlar çaya gelmek istediler.tabi 3 den sonra benim için kötü oldu.hazırlıksız olduğum için pastaneden aldım.puaça tatlı evde kısır.tutamadım kendimi.
işin kötü tarafı da yarın kilo bildirim günüm.ayın 22sibugün olumsuz etkilendim yani. :(
neyse yapacak bişey yokk.ama sizin önerilerinizi uyguluyorum.sabah iksiri, az hatta 1 dilim ekmek sadece.
79 dum en son peryotta.78 i hatta altını gördüğüm oldu son 10 gün de ama bakalım yarın ne olacak?

Ben buradayım :) vee bende sizinleyim :) inşaallah hepimiz kilolarımızı veririz :)

sizin kilo sorununuz yok. ne güzel.bmi niz normalmiş.
spor falan yapıyor musunuz? bu konuda önerilere açığım. bende akşamdan beri araştırıyorum son olarak lesliyle yürüyorum.plates yapamadım.göbek fıtığım var da.

sizinki diyetlik galiba.benimki normal sofralara göre.anlatmayım.utanıyorum.(kalorisi yüksek old.utanıyomm)
şöyle:tereyağda unu kavuruyom salçayı eklerim.suyu döküp kaynatırım.şehriyeleri eklerim pişince ya 1 bardak süt eklerim.yada yumurtayla çırpılmış yoğurt.bazen yumurtasız yoğurt.1 taşım daha kaynatıp kapatırım.tuzu baharatı eklerim.az yağ da nane biber kavurur üzerine sos yaparım.(bu daha çok yayla çorbası taklidi oluyor)yoğutluda salça katmam.sütlüde salça var.

:53: :53:

evde olduğum zamanlar giriyorum.daha çok hava şartları kötüyse veya yapacak iş yoksa. bugün hava güzeldi.dışardaydım.sonra arkadaşlar çaya gelmek istediler.tabi 3 den sonra benim için kötü oldu.hazırlıksız olduğum için pastaneden aldım.puaça tatlı evde kısır.tutamadım kendimi.
işin kötü tarafı da yarın kilo bildirim günüm.ayın 22sibugün olumsuz etkilendim yani. :(
neyse yapacak bişey yokk.ama sizin önerilerinizi uyguluyorum.sabah iksiri, az hatta 1 dilim ekmek sadece.
79 dum en son peryotta.78 i hatta altını gördüğüm oldu son 10 gün de ama bakalım yarın ne olacak?

hayırlısı olsun inşallah vermişsinizdir:34::34:

yağı 1 çay kaşığı yapsak unun kokusu çok kalır değil mi?
demek istediğim canım istedi de :16::16: azaltarak yapsam miktarları unu yağı? nasıl olur sizce?
üzerine de yağ dökmeyip sadece baharatlasam?

Benim 19'larda ama bundan çok anlamıyorum :) asıl ilgilendiren kilom :D odaa gidiyorrr MAŞAALLAH :D

yağı 1 çay kaşığı yapsak unun kokusu çok kalır değil mi?
demek istediğim canım istedi de :16::16: azaltarak yapsam miktarları unu yağı? nasıl olur sizce?
üzerine de yağ dökmeyip sadece baharatlasam?

denemekte fayda var.unun kokusu kalmaz çünkü zaten kaynayarak pişecektir.un kıvamlaşmasını sağlıyor.öbür türlü şehriyeler suyun içinde yüzüyor.yani salçalı yapıncada un katıyorum ben.

Benim 19'larda ama bundan çok anlamıyorum :) asıl ilgilendiren kilom :D odaa gidiyorrr MAŞAALLAH :D

ohh ne güzell.çook uzaklara gitsin de gelmesin birdaha :)) bmı larda kilo-boy oranı.yani boyumuza göre kilolumuyuz normal mi onu gösteriyor. sizin bmı nız ı az görünce acaba zayıf olduğu halde dahada mı çabalıyor yoksa korumaya mı çalışıyorsunuz onu anlamak istedim.çünkü hedef gösterdiğiniz kiloda normalin altına çok düşüyor.
tam emin değilim değerlerden ama
normal kilo: 18-25 arası
25-28 kilolu
28-? unuttum:1.derece obez
?-? :2. derece obez falan diye birşey yani.

evtt bugün bu başlığı açalı 30 gün oldu.80,4kg ile başladım.

şimdi bu sabahki kilom :77.7kg

bu beni çok sevindirdi.10 günlük periyotlarda amacım 1 er kilo vererek ayda 3 kg yapmak.
ilk ay da hedefimi tutturamadım. 300gr verememişim. 2.7kg gitmiş.
ama hemen teselli tabi:hiç yotan iyidir. yaşına göre iyi sayılır falan (bu benim kendimi teselli şeklim)
ama şunu açıklamalıyım ki bu giden kilolar dan mı yoksa yaptığım yürüyüş-egzersiz falan mı bilmem kendimi çok hafif vede daha rahat hissediyorum.
yani bir tazelenmişlik bir ferahlık var üzerimde, içimde.

evtt bugün bu başlığı açalı 30 gün oldu.80,4kg ile başladım.

şimdi bu sabahki kilom :77.7kg

bu beni çok sevindirdi.10 günlük periyotlarda amacım 1 er kilo vererek ayda 3 kg yapmak.
ilk ay da hedefimi tutturamadım. 300gr verememişim. 2.7kg gitmiş.
ama hemen teselli tabi:hiç yotan iyidir. yaşına göre iyi sayılır falan (bu benim kendimi teselli şeklim)
ama şunu açıklamalıyım ki bu giden kilolar dan mı yoksa yaptığım yürüyüş-egzersiz falan mı bilmem kendimi çok hafif vede daha rahat hissediyorum.
yani bir tazelenmişlik bir ferahlık var üzerimde, içimde.

Öncelikle çookkkk tebrik ederim vee başarılarının devamını dilerimmmm :23::49:

ohh ne güzell.çook uzaklara gitsin de gelmesin birdaha :)) bmı larda kilo-boy oranı.yani boyumuza göre kilolumuyuz normal mi onu gösteriyor. sizin bmı nız ı az görünce acaba zayıf olduğu halde dahada mı çabalıyor yoksa korumaya mı çalışıyorsunuz onu anlamak istedim.çünkü hedef gösterdiğiniz kiloda normalin altına çok düşüyor.
tam emin değilim değerlerden ama
normal kilo: 18-25 arası
25-28 kilolu
28-? unuttum:1.derece obez
?-? :2. derece obez falan diye birşey yani.

Yok canım korumuyorum, sıkı bir diyet yapıyorum 6-7 kilom var fazlalık..bilemiyorum ama ben daha önce diyetisyenede gittim 65 kilonun benim için uygun olucağını oda söylemişti tatlım..İnşaallah hedefime ulaşırım, amin :34::31::31::31:

.

Yok canım korumuyorum, sıkı bir diyet yapıyorum 6-7 kilom var fazlalık..bilemiyorum ama ben daha önce diyetisyenede gittim 65 kilonun benim için uygun olucağını oda söylemişti tatlım..İnşaallah hedefime ulaşırım, amin :34::31::31::31:

.

amin.inşallah.sizin az kalmış benim daha çoook var.ben netten leslie ile yürüyorum youtube den 46dakika falan.birde sabahleri ebruli canlı yayında plates yapıyor.ben yapamadım tabi.bakın belki işinize yarar

.

Canım ben çizelgemi hazırlarken bir yanlışlık yapmışım, seninle konuştıktan sonra küçük bir araştırma yaptım ve ideal kilomuda buldum :17::17::17::17::17:

Ay gerçekler gerçekten çok acıymış :1::1::1::1::1:

Asla vazgeçmek yok, yol uzasada yok :19::19::19::19::19:

.

blackseea arkadaşım selam, seni takip ediyordum iş yerindeki bilgisayarda ama yazmadım, orada kullanıcı adı vs. girmek istemiyorum, evdede genelde cepten giriyorum ve sadece sayfama yazıyorum, yeni fırsatım oldu bilg. başına geldim ve hemen yazayım dedim, öncelikle tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin, ayda 3 kg gayet güzel, tabi bu 2 yada 4 olabilir, senin diyete başlaman 1 ay olmuş ama unutmaki kaçamaklarında çok oldu :)))) bende öyle ilk başlarda hatırlarsan 83 ten 84.5 kg a kadar çıkmıuştım ha bire yemekten :) her neyse şimdi ikimizde iyi gidiyoruz sayılır, bu akşamı saymıyorum tabi çünkü çokça sarma yedimmmm :))) ama ne yapayım çok seviyorum, bende sabah tartıldım 80.5 kg dım gayet iyi yani, inş sabahta aynı kilomu korurum tekrar kolay gelsin, seni takibe devam edeceğim, ama sık yazamayabilirim... byy byy

Back
X