Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayfanı okuyordum, ben utanmaktayım ( 84 kg oldum, dün kendimi kaybettim resmen, kocaaa bir tencere kısır yaptım yedim, kek yaptım yedim, evde ne var ne yok yedim, ne var ne yok yedim, sabah tartıldım 84 kg olmuşum 1 kilo almışım yani, berbat bir duygu, sayfama bile utanarak yazdım bişiler.....mrb
uğramamışsınız bugün.bir sorun yoktur inşallah.
sayfanı okuyordum, ben utanmaktayım ( 84 kg oldum, dün kendimi kaybettim resmen, kocaaa bir tencere kısır yaptım yedim, kek yaptım yedim, evde ne var ne yok yedim, ne var ne yok yedim, sabah tartıldım 84 kg olmuşum 1 kilo almışım yani, berbat bir duygu, sayfama bile utanarak yazdım bişiler.....
beğendi yi işaretlemek istemedim.çünkü kilo aldım demişsin.
ama şunu söyleyeyim ki;bende bazen kendimi böyle kaybediyorum.işte benim bulduğum sebep:galiba o zamanlarda depresyonda oluyorum. işte o anlarda seratonin midir nedir o nu yüksetmek gerekiyor.1 kaynamış yumurta,tarçın kokusu,1 ayva bana iyi geliyor.tabi bunlarda seratonin yok heralde ama.bende işe yaradı son haftalarda.geçenlerde 1 kase petekli balı bi tadayım dedim.sonuç ne oldu biliyon mu?: anlamadan bitmişti kasedeki bal.yani farkettiğimde çokkk geçti artık.yöneldim yenisini doldurayım diye.içimdeki ses dur dedi.elini çek.bıraktım.limonlu su içtim.arkadaşımı aradım.konuşurken dikkatim dağıldı.kriz az hasarlı atlatıldı.
Canım seratonin gıdalarda olan böyle yağ gibi protein gibi bir şey değildir. Vücudun salgıladığı bir hormondur adrenalin gibi. O hormonu salgılatmak tamamen senin vücuduna kalmış. Demek ki vücudun kaynamış yumurtaya, tarçına ya da ayvaya seratonin salgılıyor. Genelde çikolata ve kahve salgılar seratonini. Psikolojine bağlı senin anlayacağın
iyi yıllar sanada arkadaşım, göbek, fıtık, spor, valla bilemedim, bir doktora sorman lazım, zararlı olurmu spor diye, ama yürüyüşün bir zararı olacağını düşünmüyorum, birde sen arkadaşlarına bakma zayıflamaya çalış en azından bki ni 26 ya düşürmeye çalış, kime diyosam :) ben kendime bakayım, arkadaşım bu gün son yemelerim, yarın yani seneye artık kesin başlıyorum, bu gün eşime de, başlamazsam benden adi yok bu dünyada dedim, :) ama bu gün ne bulduysam yedim, halada devam, tekrar iyi akşamlar yarın kısmet olursa görüşürüz...
tebrik ederim kilo vermişsin,
merhaba arkadaşım, evet karşılıklı tebrikler gelecek umarım, çünkü bu günden itibaren çok kararlıyım, :) lahana çorbası demişsin günlük hep aynı çorbayı mı içeceksin bu çok zararlı olabilir, bu arada bende kabuska yapıyorum, içine pirinç te koydum, tarçına gelince, ben orta okuldan bu yana hiç şeker kullanmam içeceklerime :) 20 sene olmuştur. :))