Bla bla car uygulamasını bilenler cvp atsın lütfen

ddu65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
15
3
1
34
Merhaba arkadaşlar bla bla car uygulamasını kullanan arkadaşlar birini arabaya bindirmesek sadece msjlassak yine bir ilden bir ile getirmiş gibi gösterir mi

Bu nasıl konu ya? Ve neden cinsellikte?
Blablacar benden sorulur. Sorun da şu, sanırım sevgiline bir kadın referans yazmis, sevgilin de 'yok aracina binmedim' dedi.
Olabilir, ama durduk yere kimse kimseye referans yazmaz. Binmistir arabasına.
Ayıp değil günah değil.
Ama şöyle olabilir,benim "Blablacar aç" diye ısrar ettiğim arkadaşım fake ilan açtı, ben yolcu gibi kaydoldum, ertesi gün güzel bir referans yazdım güvenilir biri olduğuna dair ki insanlar güvenle binsin. Bir ihtimal boyle olmuş olabilir. Düzgünce anlatırsan olayı ona göre de cevap verebilirim

Bu uygulamayı yeni kayıt yaptığım için bilmiyorum.guzelce tekrar yazdım bende düzgün bı sekilde sordum o neden yemin etme isteği duydu anlamdm bu tavrı beni şüpheye dusurdu

referans dışında uygulama içi mesajlaşma da yok muydu yav?

Bu uygulamayı yeni kayıt yaptığım için bilmiyorum.guzelce tekrar yazdım bende düzgün bı sekilde sordum o neden yemin etme isteği duydu anlamdm bu tavrı beni şüpheye dusurdu
Okudum ama soruyu yine anlamadım . Tam olarak olay ne yani?
Birinin referansıni gördünüz,binmedim mi diyor?
referans dışında uygulama içi mesajlaşma da yok muydu yav?
O sitede biriyle mesajlaşmak diye bir şey yok.
Birincisi isim ile insan bulamıyorsun. Ara butonunda sadece hangi şehirden hangi şehire onu seçiyorsun.
İkincisi sadece araba ilanı açan insanlara mesaj atabiliyorsun , aynı arabada diğer yolcuya bile mesaj atamıyorsun (sofore atılan referanstan bulsan bile)
Üçüncüsü yolculuktan bir süre sonra mesajlar siliniyor. Daha da mesaj falan atamiyorsun

Konu benim için msjlasma yada birini bulma değil bu bayan bizim arabmizda gelmiş mi gelmemiş mi?Eşim inkar ediyor ben yalan söylemesine kızıyorum

Ama numarası koyduğu adres net gözüküyor

Konu benim için msjlasma yada birini bulma değil bu bayan bizim arabmizda gelmiş mi gelmemiş mi?Eşim inkar ediyor ben yalan söylemesine kızıyorum
Kadın referans yazmış mi? Eğer yazmışsa arabaya binmistir.
Bir de ne var ki binse? Ben de kadınım ben de biniyorum amcaların, yasitim adamlarin arabalarına. Ödüyorum paramı,iniyorum. Ne var ki yani bunda kavga edecek?

Bunu ben bilirim o zamn yalan soylemiyecek net olcak

Bunu ben bilirim o zamn yalan soylemiyecek net olcak
İyi sen bilirsen net bir şey söylemiş olayım; eşin senin onayın olmadan ilan açmış, bir sürü kişi başvurmuşken içinden kadın olanı seçmiş, arabanıza bindirmis. Seni de saf yerine koymuş 'sadece mesajlastik' diye kandırmaya çalışmış

Net yaz işte nolmus deme benimde tahminim bu yanda

Niye kocanın aklı fikri kendi kararları yok mu, adamı sürekli böyle blabla car uygulamasına kadar darlıyosan böyle basit şeyleri bile saklaması normal
Bencede boş yapıyorsun onla yaşayan benim konu hakkında bilgin varsa yaz yoksa neden zoruna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…