Veeeee resimlerini henüz koyamadığım değişik renklerde arabalar...........1-Puzzle wınks 3'lü .....................5 TL
2-Gelinlik eteği 4-5 yaşa..............5 TL
3- Kırmızı sağlıklı malzemeden araba....5 TL
4-Barbie yedek giysi ile....................7 TL
5-Bratz bebek ayna ve tarağı ile ....7 TL
6- Çamaşı makinesi kızınız yıkasın.....7 TL
7-Demir otobüs sağlamdır............7 TL
8- Işıklı pilli büyük polis arabası 7 TL
9-Kırmızı üstü açık araba pilli yerde döner...7 TL
10- Bakuganlar ve kartı ........hepsi... 7 TL.
11- Kızlara telsiz sıfır gibidir.....10 TL
12-MasAlmatik kendi pamuk prenses okur .......................10 TL.
13-Çekçekli spiderman çanta ve hediye lotto .........15 TL
14-BJK telefonu çalışır vaziyette kabloları tam.....20 TL..
Güncellediğim oyuncakların fiyatlarıdır....Bir üstteki resimli mesajdadır kalanlar....20 TL ÜZERİ DEMİR ARABA(TAKSİ,MİNÜBÜS,OTOBÜS VS) HEDİYEDİR...KIZLARA DA FARKLI HEDİYE İSTENEBİLİR.....
yeşilin yanda düğmesi var basınca açılıyor ağaç gibi , içinde barbıe bebek gözüküyor ..aşağı basınca kapanıyor. %100 orijinal ve sıfırdır....ayrıca bebek ile tek olarakta oynanır....kanatları var simli....
Eki Görüntüle 1144576 Eki Görüntüle 1144578 Eki Görüntüle 1144581
Eki Görüntüle 1144580
fiyatını öğrenebilir miyim
Çanta elinizde kaldı mı, arkadaşıma böyle bir çanta gerekli, almak istiyorum
Canm ben kartaldayım atalarda......Hangi çantayı beğendin onu söylersen ayırırım.....tmm teşekürler, istanbuldamısınız, ben anadolu yakasındayım, kargo ile uğraşmadan almak istiyorum, nasıl yapabiliriz
Elimde spiderman çekçekli çanta ve lotto çanta dediğiniz, ayırırmısınız bana, ben gün içinde tekrar mesaj atacağım size,
sevgiler
Merhabalar....şu anda BJK telefonu, örgü BJK şapkası ve BJK şortu var....Resimleri üsttedir...Elinizde 9 yas ve 1 yasa uycak besiktas urunleri varsa ilgilenirim
1- benetton V yaka süveter 8-10 yaşaElinizde 9 yas ve 1 yasa uycak besiktas urunleri varsa ilgilenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?