Bebek İkinci El bjk telefon,BJK şapka,BJK şort 10.sayfada....puzzle, bakugan,barbie vs...

15 tl.alışverise "actionman aktivite klasörü ücretsiz.. ..(hiç kullanılmadı etiketi üstünde)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402133427605.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 117
  • $1402133479034.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 98
  • $1402133524281.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 102
Veeeee resimlerini henüz koyamadığım değişik renklerde arabalar...........

Son düzenleme:
fiyatını öğrenebilir miyim

Canım barbıe açılıp kapanan bebek özel ve orıjınal bir bebektir. Ayrıca çıkarıp oynanabiliyor....Fiyatı 20 tl.dir..... Ayrıca 20 tl.lik alışverişe hediyelerim oluyor.....Taç, toka,çorap,küçük bebek,demir araba vs....

Son düzenleme:
tmm teşekürler, istanbuldamısınız, ben anadolu yakasındayım, kargo ile uğraşmadan almak istiyorum, nasıl yapabiliriz

tmm teşekürler, istanbuldamısınız, ben anadolu yakasındayım, kargo ile uğraşmadan almak istiyorum, nasıl yapabiliriz
Canm ben kartaldayım atalarda......Hangi çantayı beğendin onu söylersen ayırırım.....

Son düzenleme:
Elimde spiderman çekçekli çanta ve lotto çanta dediğiniz, ayırırmısınız bana, ben gün içinde tekrar mesaj atacağım size,

sevgiler

Elimde spiderman çekçekli çanta ve lotto çanta dediğiniz, ayırırmısınız bana, ben gün içinde tekrar mesaj atacağım size,

sevgiler

Tamam canım cekcekli ve hediyesi lotto çanta 15 tl....ayırıyorum..Bizden de sevgiler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

15
BJK taraftarı olanlar.....15 tl. indi kaçırmayın...sıfırı 99 tl.....herşeyi tamam kutusunda gönderilecektir....

BJK örgü şapka önden korumalı çok kullanışlı 4 tl.... BJK kapri 3 tl.... 6 yaşa uygun....ikisi de ben olsam kaçırmazdım..:)

ben bir de kiz cocuk icin kalan oyuncaklari guncellemenizi istesem. guzel seyler vardir umarim

Pintose arkadaşım hem oğlum hem kızım var...İkisinin de oyuncaklarını ve kıyafetlerini güncelleme yapıcam.....Yoktum buralarda 3-4 aydır....En kısa zamanda koyucam canım ayakkabılar da var.....30 no ve üstü kız erkek spor ve okul ayakkabısı...Yüklüycem resimlerini takibe al beni.Koyunca resimleri görürsün....Görüşmek üzere....

Süper kaliteli bir tank....2 tane oku var takıyorsunuz ,düğmeye basınca fırlatıyor..... Ve yumruğu var. Üst kapak çıkabiliyor ....İçine oklarıyla beraber birşeyler koyup saklanabilir.. Kaliteli malzemeden üretilmiştir.Her açıdan çektim fotolarını....

Elinizde 9 yas ve 1 yasa uycak besiktas urunleri varsa ilgilenirim
1- benetton V yaka süveter 8-10 yaşa
2- BJK orijinaldir body
3-BJK orijinal şort 6-7 yaş
4-BJK örgü şapka
5-bjk TELEFON.........HEPSİ ORİJİNALİDİR....
eLİMDE BUNLAR VAR canım ...

Eklentiler

• benetton süveter 9-10 yaş 10 tl.jpg
    175,3 KB · Görüntüleme: 201
  • bjk 8-10 yaş body.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 156
  • bjk kapri 3 tl.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 168
  • bjk şapka kışlık 4 tl.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 227
  • bjk telefonu.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 171
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…