- 25 Mart 2014
- 1.100
- 134
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben actıonman ve köpeği ni alabilirim.. kırmızı üstü açık arabanın fiyatı neydi? onunla da ilgileniyorum ama çalışıyor mu? pilli falan sanırım o.
Merhaba Celbera arkadaşım.... Çekiciyi ve hediye arabaları koydum canım. Güle güle kullansın oğlun... Görüşmek üzere....canım benim bahsettiğim 2. sıradaki resimde kırmızı araba küçük
Canım dört kolun yeşil devin boyutları ne dedektifinbirde üçünü de istiyorum başka ekliyceğin birşey varmı
Merhaba Celbera arkadaşım.... Çekiciyi ve hediye arabaları koydum canım. Güle güle kullansın oğlun... Görüşmek üzere....![]()
çok sağol canımmm.oğlum yok canım benim bi arkadaşın oğluna aldım benanlayışına iyi niyetine sonsuz teşekkürler.
Merhaba Mavili38 arkadaşım....Actıonman , dörtkol ve hulkun hediyesi olan demir arabayı aceleden kargoya eklemeyi unuttuğum için, bugün hediyeleri (kargosunu ben karşıladım) ptt kargoya verdim....Tekrar kusura bakma...Ürün verdiğim insanların memnun kalması benim için çok önemli.....Şimdiye dek öyle oldu....Güle güle kullansın ikizlerin.....Görüşmek üzere.....![]()
Ne kadar ince birdavranış hediyelerin içintekrar teşekkürler kalanürünlri tekra paylaşırmısın canım
Merhaba Zeynepderin arkadaşım.... Actıonman ve köpeğiyle birlikte hediye demir arabanızı bugün kargoya verdim. Güle güle iyi günlerde kullansın oğlun......Görüşmek üzere.....
kargom geldi bugün canım çok sağol.. yeğenim içindi çok beğenir eminim. teşekkürler. görüşmek üzere....
Teşekkür ederim canım, söz verdim mi tutmak lazım.....Güle güle kullansın ikizlerin ....Kalan ürünleri en kısa zamanda yenileriyle birlikte yüklüycem inşallah.....Satılanlar oldu bayağı bir karıştı konum.....Yükleyince haber veririm....Hakkını helal et demişsin, helal olsun canım..Görüşmek üzere....![]()
Aktıonman ve köpeği satılmıştı diye ben almamıstım meğer yenisatılmıs üzüldüm ya