Bebek İkinci El bjk telefon,BJK şapka,BJK şort 10.sayfada....puzzle, bakugan,barbie vs...

Işıklı, pilli , hareketli büyük polis arabası.... 12 tl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400834598732.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $1400834635998.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 54
canım ben actıonman ve köpeği ni alabilirim.. kırmızı üstü açık arabanın fiyatı neydi? onunla da ilgileniyorum ama çalışıyor mu? pilli falan sanırım o.

Merhaba Zeynepderin arkadaşım.... Actıonman ve köpeğiyle birlikte hediye demir arabanızı bugün kargoya verdim. Güle güle iyi günlerde kullansın oğlun......Görüşmek üzere.....

Canım dört kolun yeşil devin boyutları ne dedektifinbirde üçünü de istiyorum başka ekliyceğin birşey varmı

Merhaba Mavili38 arkadaşım....Actıonman , dörtkol ve hulkun hediyesi olan demir arabayı aceleden kargoya eklemeyi unuttuğum için, bugün hediyeleri (kargosunu ben karşıladım) ptt kargoya verdim....Tekrar kusura bakma...Ürün verdiğim insanların memnun kalması benim için çok önemli.....Şimdiye dek öyle oldu....Güle güle kullansın ikizlerin.....Görüşmek üzere.....

Son düzenleme:
kaliteli oyuncaklar...puzzle.....demir arabalar....barbıeler......çamaşır makinesi.........

Merhaba Celbera arkadaşım.... Çekiciyi ve hediye arabaları koydum canım. Güle güle kullansın oğlun... Görüşmek üzere....

çok sağol canımmm.oğlum yok canım benim bi arkadaşın oğluna aldım ben anlayışına iyi niyetine sonsuz teşekkürler.

Son düzenleme:
çok sağol canımmm.oğlum yok canım benim bi arkadaşın oğluna aldım ben anlayışına iyi niyetine sonsuz teşekkürler.

O zaman arkadaşının oğlu güle güle iyi günlerde kullansın canım....Sözlerin için ayrıca teşekkür ederim, memnun kalmanız çok önemli benim için....

Son düzenleme:
*****Günaydın bugün yepyeni demir arabalar ekleyebiliriz tosunlara....Hepsi orijinaldir*****

Ne kadar ince birdavranış hediyelerin içintekrar teşekkürler kalanürünlri tekra paylaşırmısın canım

Ne kadar ince birdavranış hediyelerin içintekrar teşekkürler kalanürünlri tekra paylaşırmısın canım

Teşekkür ederim canım, söz verdim mi tutmak lazım.....Güle güle kullansın ikizlerin ....Kalan ürünleri en kısa zamanda yenileriyle birlikte yüklüycem inşallah.....Satılanlar oldu bayağı bir karıştı konum.....Yükleyince haber veririm....Hakkını helal et demişsin, helal olsun canım..Görüşmek üzere....

Merhaba Zeynepderin arkadaşım.... Actıonman ve köpeğiyle birlikte hediye demir arabanızı bugün kargoya verdim. Güle güle iyi günlerde kullansın oğlun......Görüşmek üzere.....

kargom geldi bugün canım çok sağol.. yeğenim içindi çok beğenir eminim. teşekkürler. görüşmek üzere....

Aktıonman ve köpeği satılmıştı diye ben almamıstım meğer yenisatılmıs üzüldüm ya

Aktıonman ve köpeği satılmıştı diye ben almamıstım meğer yenisatılmıs üzüldüm ya

Actionman ve köpeğini koyduğum gün ayirtti bir arkadaş....Sonra ses çıkmadı...Tekrar satışa koydum Zeynepderin arkadaşa kısmet oldu.Ama başka oyuncaklar var güzel....Güncelleme yapicam yakında...♥♥

Bütün oyuncaklarımız orijinaldir....Sağlamdır...5 tl. 7 tl. 8 tl. 10tl. kaçırmayın....Ayrıca 20 tl.üzerine demir araba hediye edeceğim....Kızlara da Barbie bebeklerine ayna, tarak, ruj, makyaj malzemesi(oyuncak ) hediyemdir....Çekçekli çanta spiderman 2013 modeldir. Lotto mavi çanta hediyesi var.(arzu edene resmini yollarım) Telefon orijinal BJK telefonudur....Çalışır vaziyette şarj aleti, kablosu mevcuttur....

Ayrıca oğlumun arabaları var çeşitli.. İtfaiye, taksi, minübüs, otobüs, motorsiklet vs.... onları da en kısa zamanda ekleyeceğim....

Son düzenleme:
20 tl. üstüne demir araba hediyem(itfaiye, minübüs, otobüs vs) kızlara da toka, taç, çorap olabilir vs.....Bugün yeni bebek ekleyeceğim....

Son düzenleme:
1-Puzzle wınks 3'lü .....................5 TL

2-Gelinlik eteği 4-5 yaşa..............5 TL

3- Kırmızı sağlıklı malzemeden araba....5 TL

4-Barbie yedek giysi ile....................7 TL

5-Bratz bebek ayna ve tarağı ile ....7 TL

6- Çamaşı makinesi kızınız yıkasın.....7 TL

7-Demir otobüs sağlamdır............7 TL

8- Işıklı pilli büyük polis arabası 7 TL

9-Kırmızı üstü açık araba pilli yerde döner...7 TL

10- Bakuganlar ve kartı ........hepsi... 7 TL.

11- Kızlara telsiz sıfır gibidir.....10 TL

12-MasAlmatik kendi pamuk prenses okur .......................12 TL.

13-Çekçekli spiderman çanta ve hediye lotto .........15 TL

14-BJK telefonu çalışır vaziyette kabloları tam.....20 TL..

Güncellediğim oyuncakların fiyatlarıdır....Bir üstteki resimli mesajdadır kalanlar....20 TL ÜZERİ DEMİR ARABA(TAKSİ,MİNÜBÜS,OTOBÜS VS) HEDİYEDİR...KIZLARA DA FARKLI HEDİYE İSTENEBİLİR.....

Son düzenleme:
YEŞİLİN YANDA DÜĞMESİ VAR BASINCA AÇILIYOR AĞAÇ GİBİ , İÇİNDE BARBIE BEBEK GÖZÜKÜYOR ..AŞAĞI BASINCA KAPANIYOR. %100 ORİJİNAL VE SIFIRDIR....AYRICA BEBEK İLE TEK OLARAKTA OYNANIR....KANATLARI VAR SİMLİ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…