Tamam bekliyorum
canım senin özel msj gelmemiş bana
Eki Görüntüle 1123541 actıonman ve köpeği orijinaldir 20 TL...yenisi 55 tl. oyuncak sitelerinden bakabilirsiniz...Oğlumun doğum gününe almıştım....Artık 12 yaşında oynamıyor yepyeni duruyor.....Aslında ayırtılmıştı ama ayırtan arkadaşların ilgisizliğine de şaşırıyorum doğrusu. Almaktan vazgeçmiş olabilirsin en azından bir haberrrr.....
Güzel bir hediye actıonmanı alana Eki Görüntüle 1123542
canım ben actıonman ve köpeği ni alabilirim.. kırmızı üstü açık arabanın fiyatı neydi? onunla da ilgileniyorum ama çalışıyor mu? pilli falan sanırım o.
Çok sağlam bir arabadir ve sağlıklı malzeme kullanılmış....5 tl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimşek mc.ouen serisinden çekici arabamız.....5 TL.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1105291 Eki Görüntüle 1105289 Eki Görüntüle 1105288 Eki Görüntüle 1105287 Eki Görüntüle 1105295 Eki Görüntüle 1105300 Eki Görüntüle 1105301
Arkadaşlar güzel hediyelerim olacak sizlere....20 TL.lik alışverişe çocuğunuzun beğendiği 1 hediyeyi gönderebilirim....
günaydın tamm canım ben alıyorum action man oyuncağını. emine.kececi61@gmail.com özel mail adresim ordan yazarsan banka bilgilerini falan yollarım. sende bugün kargoya verebilirsen güzel olur.
canım benim bahsettiğim 2. sıradaki resimde kırmızı araba küçük
Tamam Celbera, ben üstü açık kırmızıyı soruyorsun sandım....Onu bir arkadaş aldı....Senin dediğin evet şimşek mc.queen serisinde o hediyem olur sana...Okeydir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?