Bebek İkinci El bjk telefon,BJK şapka,BJK şort 10.sayfada....puzzle, bakugan,barbie vs...

Arkadaşlar güzel hediyelerim olacak sizlere....20 TL.lik alışverişe çocuğunuzun beğendiği 1 hediyeyi gönderebilirim....

Kızımın telsizleri ....ayrı odalarda çeker...içinde 9 voltluk pilleri vardır.Fashino princess markalı..kız anneleri bilir ...Çalışır vaziyette...20 tl....tabii yaninda ufak hediyeler var...:))Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399531607849.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 63
  • $1399531671720.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $1399531772228.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Bakugan serisi.....7 Bakugan ve 6 adet miknatisli kartlari....kartın üzerine yavaşça atıyorsunuz Bakugan açılıyor...öğrendik artık....Hepsi 15 TL....[/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399560654260.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 73
  • $1399560768638.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:

20 tl.lik oyuncak alan her arkadaşıma , 10 tl.lik DEMİR ARABA hediye.....Ben " kaçırmayın " derim.

Son düzenleme:

BRATZ bebek kızlar..aynası ve tarağiyla beraber.....

Son düzenleme:

Kız çocuklarına güzel bir hediye....Yepyeni odadan odaya,balkona konuşmak için....15 TL.

Son düzenleme:

Barbieler pırıl pırıl 8 Tl....çamaşır makinesi 8 tl.....diğer oyuncaklardan düşündüğünüz varsa sorabilirsiniz fiyatlarını.....Ayrıca 20 tl.üzerine 10 tl.lik istediğiniz renk araba hediyem olacaktır......

Son düzenleme:
actıonman ve köpeği orijinaldir 20 TL...yenisi 55 tl. oyuncak sitelerinden bakabilirsiniz...Oğlumun doğum gününe almıştım....Artık 12 yaşında oynamıyor yepyeni duruyor.....Aslında ayırtılmıştı ama ayırtan arkadaşların ilgisizliğine de şaşırıyorum doğrusu. Almaktan vazgeçmiş olabilirsin en azından bir haberrrr.....

Güzel bir hediye actıonmanı alana

Son düzenleme:

canım ben actıonman ve köpeği ni alabilirim.. kırmızı üstü açık arabanın fiyatı neydi? onunla da ilgileniyorum ama çalışıyor mu? pilli falan sanırım o.

canım ben actıonman ve köpeği ni alabilirim.. kırmızı üstü açık arabanın fiyatı neydi? onunla da ilgileniyorum ama çalışıyor mu? pilli falan sanırım o.

Merhaba canım actıonmanı yollayabilirim......Kırmızı araba pilli ve çalışıyor...7 tl......Ayrıca her 20 tl.ye bir demir araba hediye benden.....

Çok sağlam bir arabadir ve sağlıklı malzeme kullanılmış....5 tl

Şimşek mc.ouen serisinden çekici arabamız.....5 TL.

canım benim bahsettiğim 2. sıradaki resimde kırmızı araba küçük

günaydın tamm canım ben alıyorum action man oyuncağını. emine.kececi61@gmail.com özel mail adresim ordan yazarsan banka bilgilerini falan yollarım. sende bugün kargoya verebilirsen güzel olur.

Merhaba canım yeni gördüm mesajı ....Actıonman ve köpeği, kırımızı üstü açık araba ve hediye 1 demir araba (renk seçeneğin varsa belirtirsen iyi olur)Yolluyorum noyu......

canım benim bahsettiğim 2. sıradaki resimde kırmızı araba küçük

Tamam Celbera, ben üstü açık kırmızıyı soruyorsun sandım....Onu bir arkadaş aldı....Senin dediğin evet şimşek mc.queen serisinde o hediyem olur sana...Okeydir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…