BİZİMDE ARTIK MELEGIMIZ OLSUN ISTIYORSANIZ BUYRUN TOPIGIME KIZLARRR

Iyı aksamlar kzlar k.bkmayn bugun gremdm gecedn berı elektrgm yoktu gremdm napynz

merhaba kızlar ben bugün adet oldum yaaaaa anlamadığım tam gününde oldum tamam ama 2 gün öncesinden pembemsi kahverengi akıntı geldi normalde tam adet gününde gelir bir kaç saat içinde sökülürdüm hemen aman Allahım nelere takılıyorum

ufffff su adetlerden bı kurtulsaydıkk offffff

saaakin sakin sakin bizde hamile kalacağız Allhın izniyle pes etmek yok
evet bebekım ınsallah bu aydan cok umutluyum bakalım nolcak gercı kımbılır kc kre bole ddım ama bı umut ıste

Merhaba kizlarrrrr. 4 aylik evliyim. 22 yasindayim. Bebek istiyoruz esimle gecen ay ilk defa deneme yaptik. Sonra ayni hamilelik belirtileri gibi belirtilerim oldu. Heveslendim doktora gittim. Bundan onceki kontrollerimde ki bi onceki 1 hafta once yumurtaliklarimin muazzam duzenli oldugu ve cok
Canli olduguydu. Dun gittigim doktorsa bana polikistik over oldugunu ve reglimin 4. Gunu gidip kontrol olmami soyledi. Resmen yilildim. Ben anaokulu ogretmeniyim ve cocuk asigiyim. Rabbim
Kimseyi evlat ile imtihan etmesin.
Kimseyi evlatsiz birakmasin insallah..

Merhaba 1,5 senelik evliyim bizde 1 aydır denemeler başladık İnş. hayırlısıyla bizimde bir meleğimiz olur.. isteyen herkese Allah nasip etsin..Doktoro bu ayın 24 unde gideceğim ilk defa kontrol amaçlı:)

merhaba arkadaşlar bizde bebek istiyoruz ve maalesef şu ana kadar gelen bir şey yok.
2.5 yıllık evliyiz 25 yaşındayım geçen yıl bu dönemlerde istemiştik bebiş ama sonra bıraktık şimdi 3 aydır yumurtlama takibi yapıyorum inşallah bebeklerimize kavuşuruz en kısa zamanda.

Teşekkür ederim o sizin kalbinizin iyiliği güzelliği elh iyi gidiyo haftaya doktora gtcez inş bende çok istyrm bi kızım olsun ama herseyden önce sağlıklı ve hayırlı olmasi tabi bende biraz kilo vardı zaten ama ıice belli olmaya başladı artık kıyafetlerimde olmaz oldu

cnm hsgeldın oncelıkle sakın kndınde belırtı arama yanıltıcı olabılıyo kndını dınleme akısına brak takma kafaya bız taka taka bu durumdayız at kafandan
Merhaba 1,5 senelik evliyim bizde 1 aydır denemeler başladık İnş. hayırlısıyla bizimde bir meleğimiz olur.. isteyen herkese Allah nasip etsin..Doktoro bu ayın 24 unde gideceğim ilk defa kontrol amaçlı:)
cnmmm daha yenısın senn allhım hemen verr inşallah bebişini hayırlı haberlerını beklıyorum
merhaba kızlar hepınız hsgeldınız umarım rabbım daha fazla bekletmeden bebeklerımze kavusuruz

kııııızlar ben geldiim bu yazıyı bizim için paylaşıyorum umutsuzluğa kapılan veya kapılmaya başlayanlar için

Pek çok çift denemeye başladıktan ne kadar süre sonra gebe kalacağını merak eder. Gebelik kısa sürede gerçekleşmeyince de, herkesin (kendileri hariç) bir iki ayda gebe kalabildiği hissine kapılabilirler. Peki gerçekte gebe kalmak ne kadar zaman alır?

Almanyada yapılan bir çalışmada gebe kalmaya karar veren ve gebe kalmak için vücut ısıartışı servikal mukus kalınlaşması gibi doğal yollarla yaklaşık ovulasyon günü belirlenmiş 346 kadın gözlemlenmiş ve aradan 5 yıl geçtikten sonra toplanan data irdelenerek aşağıdaki ilginç sonuçlara ulaşılmıştır.

• 346 kadından 310 u gebe kalabilmiştir.
  • Kalan 36 kadın (%10.4) gebe kalamamıştır.
  • Bir aylık denemeden sonra %38 i gebe kalmıştır
  • 3 ay denemeden sonra %68 i gebe kalmıştır
  • 6 Ay denemeden sonra %81 i gebe kalmıştır
  • 12 aydan sonra gebe kalma oranı %92 olmuştur.
Gebe kalamayanlar gurubun dışına çıkarıldığında ilk ayda %42 3. Ayda %75 6. Ayda %88ve 1 yılda %92 lik oranlar söz konusudur.

Ayrı bir çalışmada gebe kalamayan %10 luk guruptan yarısının 36 ay içinde gebe kaldığı görülmüştür.

%5 lik gebe kalamayan gurubun 4 yıldan sonra hala gebe kalamadığı ve tıbbi yardım almadan gebe kalmalarının imkansız olduğu belirlenmiştir.

Sonuç olarak arkadaşlarınızın çoğunun birkaç ay içerisinde gebe kalabildiğini hissetmek bu çalışmaya göre istatistiki olarak da doğrudur. 6 aydır deniyor ve sonuç alamıyor iseniz vazgeçmeyin ve denemeye devam edin. Eğer 35 yaşın üzerinde iseniz ve altı aydır gebe kalamamış iseniz bir doktora gitmenizin zamanıdır.

35 yaşın altında ve 6 aydır gebe kalamamış durumda iseniz bir süre daha bekleyebileceğiniz gibi ovulasyon zmanında ilşkide geçirilmiş 6 ay sonrasındada doktorunuzu araştırma yapmaya ikna edebilirsiniz. Ama eğer 1 yıldır denemeye rağmen gebe kalamıyor iseniz mutlaka hekime başvurmanız gerekir. Hele 2-3 yıldır bu durm söz konusu ise ne beklediğiniz merak konusu olabilir! Bazı çiftler bekleyerek umutlarını devam ettirmeyi tercih edebilirler ve bu duruma saygı duyulması gerekir ama unutulmaması gereken yaşla kısırlığın tedavisinin direkt etkilendiğidir.

son 10 gün hayırlı sonuçlar göster Allahım, bu ay da adet görürsem ben nasıl atlatacağım, düşünemiyorum.

son 10 gün hayırlı sonuçlar göster Allahım, bu ay da adet görürsem ben nasıl atlatacağım, düşünemiyorum.
bnada 10 gun var cnm sıkıntı yapma kndıne bn hc dsunmuyorum sakın ol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…