- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Aynen bendede yok gelen giden cok üzülüyorum cookkkben de 4 aydır istiyorum daha gelen giden yok
InsallAh en kisa zamanda gelir bebisiniz canımbz beklemedeyız cnm esım amelıyat olalı 4.ayımız doktr cok ıyı artık hcbsey yapmayın bekleyın ddı
inan bende ilk iki ay çok üzüldüm stres yaptım, sonra eşim fark etti halimi ve benimle konuştu çok rahatladım ona hak verdim. şimdi akışına bıraktım ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diyorumAynen bendede yok gelen giden cok üzülüyorum cookkk
Haklisin da canim insanin elinde degilki off offinan bende ilk iki ay çok üzüldüm stres yaptım, sonra eşim fark etti halimi ve benimle konuştu çok rahatladım ona hak verdim. şimdi akışına bıraktım ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diyorum
cnm naptın hastanedeHaklisin da canim insanin elinde degilki off off
eslerımız bu knuda ole rahatlatıyokı bzlerı ama kndılerı de ıcten ıcten uzuluyolardrinan bende ilk iki ay çok üzüldüm stres yaptım, sonra eşim fark etti halimi ve benimle konuştu çok rahatladım ona hak verdim. şimdi akışına bıraktım ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diyorum
yok benimkisi gerçekten üzülmüyor bunu bana da hissttirdi zaten, problem yok o konuda...eslerımız bu knuda ole rahatlatıyokı bzlerı ama kndılerı de ıcten ıcten uzuluyolardr
Tatlm gittm tahlillerimi versm çarşamba günü cikacak bekliyorum oyle. Karnima bakti ultrasonla bisey demedi oyle yanicnm naptın hastanede
yne aglıyorum cok korkuyorum allahm ya olmassa o mıs kokulum olmassa hcHaklisin da canim insanin elinde degilki off off
normal muayene için mi gittinTatlm gittm tahlillerimi versm çarşamba günü cikacak bekliyorum oyle. Karnima bakti ultrasonla bisey demedi oyle yani
anladım cnm inş temz cıkarTatlm gittm tahlillerimi versm çarşamba günü cikacak bekliyorum oyle. Karnima bakti ultrasonla bisey demedi oyle yani
ne kadar zamandır istiyorsunyne aglıyorum cok korkuyorum allahm ya olmassa o mıs kokulum olmassa hcbebeklere bakınca ole duygulanıyorumkı aglamamk ıcın sıkıyorum kndumı eve gelınce gryorum bnyoda aglıyorum sessz sessz esım dymasın dye
bnmkıde hıc takmyo bıle napalım olmuyosa olmuyo dyo oknuda bnde rahatımyok benimkisi gerçekten üzülmüyor bunu bana da hissttirdi zaten, problem yok o konuda...
Insallah bebeğimanladım cnm inş temz cıkar
2.5 senedr olmuyo cnm sayfamn ılk sayfasını okumadın mı anlattım ordane kadar zamandır istiyorsun
doğru söylemiş bende takmıyorum artıkbnmkıde hıc takmyo bıle napalım olmuyosa olmuyo dyo oknuda bnde rahatım
bnde takmıcam dyorum amaaaaaaaaaaadoğru söylemiş bende takmıyorum artık
oooo baya olmuş... olsun allahtan umut kesilmez.. bir arkadaşımın 8 yıl sonra oldu, hemde o kadar tedaviye rağmen olmad tam herşeyi bıraktı olmuyorsa olmuyo napalım dediği ay oldu. inşaalla seninkisi en kısa zamanda olur tabiki rabbim fazla bekletmesin inş.2.5 senedr olmuyo cnm sayfamn ılk sayfasını okumadın mı anlattım orda
inşallah cnm artık soranlara bebek henuz ıstemyoruz demekten bktım ınankı okadar kotu bı durumkı herkesın gozu suan kesın bzdedr hala cocugu yok kısırlar dyolardr kesın olmuyo dye knusyolardroooo baya olmuş... olsun allahtan umut kesilmez.. bir arkadaşımın 8 yıl sonra oldu, hemde o kadar tedaviye rağmen olmad tam herşeyi bıraktı olmuyorsa olmuyo napalım dediği ay oldu. inşaalla seninkisi en kısa zamanda olur tabiki rabbim fazla bekletmesin inş.
İlk önce çok geçmiş olsun vallahi üzüldüm ayıp ya yok acıma falan kalmadı neyse şimdi allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın inşallah iyi kaplisin belli mutlu haberlerini bekliyorumSELAMIN ALEYKÜM KIZLAR
ILK ONCELIKLE KNDIMDEN BRAZ BAHSEDEYIM 23 YASINDAYIM ANKARADAYIM 2.5 SENELIK EVLIYIM VE 2.5 SENEDIR HENÜZ MELEGIME KAVUSAMADIM COK YORUCU COK UZUN SÜRECLERDEN GECTIM HASTAHANE EV ARASI MEKIK DOKUDUM DIYEBILIRIM LAKIN HC BIR SONUC ELDE EDEMEDIK ... ILK ONCELIKLE EVLILIGIMN ILK 1. YILI ANKARADA OLAN ETLIK ZUBEYDE HANIM HASTANESINE GDEREK HAYATIMIN EN BYUK HATASINI YAPMS OLDUM NEDEN MI ISTE SU SEBEPTEN HASTANEYE GTTIM TAHLILLER ISTENDI YAPTRDIM KAN DEGRLERI HRMN DEGRLERIM FALAN COK GUZEL CIKTI VE EN ZOR OLAN HSG(RAHIM FLMI) ISTENDI ONU DA CEKTRDIM ALLAHIMA SUKURLER OLSUNKI AGRSZ SANCISIZ OLDU SONUCUM TEMZ TUPLERM ACIK CIKTI VE BIZE ASILAMA YAPALIM DDILER BU ARADA AYRINTIYI KACRMAYIM ESIME HIC BAKMADAN DREK BNA ASILAMA YAPALIM DDILER TAMAM DDIK NE BILELIM 1. ASILAMAMI YAPTRDIM TUTMADI 2.ASILAMAMI YAPTRDIM TUTMADI VE TAM TAMINA 2 SENEM BU HASTANENIN SORUMSUZLUGU YUZUNDEN HICE GITTI ...TAMAM ARTK DEDIK NDEN OLMUYO BI SORUNUMUZ YOK BILIYODUK CUNKU SNRA OZEL BI HASTAHANEYE GTMEYE KARAR VERDIK ESIM MUAYENE OLDU VE 2 TARAFLI 1DERECE VARIKOSEL OLDUGU ORTAYA CIKTI VE BASIMIZDAN ASAGI KAYNAR SU DOKULDU RESMEN SOKA GRDIK DOKTORUMUZ OKADAR ILGILNDIKI SZ BU SPERMLERLE NASIL ASILAMA OLDUNUZ ILK ONCE ERKEKTE SORUN VARMI DYE BAKILIR SNRA YOKSA BAYANA BAKILIR DDI VE ESIM AMELIYAT OLDU AMELIYT OLALI 4.AYIMIZDAYIZ CUMA GUNU DOKTR KNTROLU VARDI ESIMIN VE DOKTOR ARTK BEBEGINIZN OLMAMASI ICIN ONUNUZDE BR ENGEL KALMADI DDI ESIMN SNUCLARI GZEL CIKTI OKADAR MUTLUYUM KI SUAN BILE AGLIYORUM TUTAMIYORUM KNDIMİ ARTIK BNMDE MIS KOKULUM GELSIN ANNESINE BABASINA BZDE BI AILE OLALIM DYE DUASIZ KURANSIZ GECEN GUNUM YOK .....HADİİİİ KIZLARR GELIN BURDA TOPLANALIM DERTLESELIM ELLERIMIZ KALPLERIMIZ GONULLERMZ BU TOPIKTE BIR OLSUN BU SURECLERDE HEP YANYANA OLALIM NE DERSNZ BEKLIYORUM SZI BILIYORUM İNSALLAH HERKES BU TOPIKTE HAMILEKALACAK ALLAHIMN IZNIYLE ...HEPINIZI SEVYORUM KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?