BİZİMDE ARTIK MELEGIMIZ OLSUN ISTIYORSANIZ BUYRUN TOPIGIME KIZLARRR

Aynen bendede yok gelen giden cok üzülüyorum cookkk
inan bende ilk iki ay çok üzüldüm stres yaptım, sonra eşim fark etti halimi ve benimle konuştu çok rahatladım ona hak verdim. şimdi akışına bıraktım ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diyorum

inan bende ilk iki ay çok üzüldüm stres yaptım, sonra eşim fark etti halimi ve benimle konuştu çok rahatladım ona hak verdim. şimdi akışına bıraktım ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diyorum
Haklisin da canim insanin elinde degilki off off

eslerımız bu knuda ole rahatlatıyokı bzlerı ama kndılerı de ıcten ıcten uzuluyolardr

Haklisin da canim insanin elinde degilki off off
yne aglıyorum cok korkuyorum allahm ya olmassa o mıs kokulum olmassa hc bebeklere bakınca ole duygulanıyorumkı aglamamk ıcın sıkıyorum kndumı eve gelınce gryorum bnyoda aglıyorum sessz sessz esım dymasın dye

yne aglıyorum cok korkuyorum allahm ya olmassa o mıs kokulum olmassa hc bebeklere bakınca ole duygulanıyorumkı aglamamk ıcın sıkıyorum kndumı eve gelınce gryorum bnyoda aglıyorum sessz sessz esım dymasın dye
ne kadar zamandır istiyorsun

2.5 senedr olmuyo cnm sayfamn ılk sayfasını okumadın mı anlattım orda
oooo baya olmuş... olsun allahtan umut kesilmez.. bir arkadaşımın 8 yıl sonra oldu, hemde o kadar tedaviye rağmen olmad tam herşeyi bıraktı olmuyorsa olmuyo napalım dediği ay oldu. inşaalla seninkisi en kısa zamanda olur tabiki rabbim fazla bekletmesin inş.

inşallah cnm artık soranlara bebek henuz ıstemyoruz demekten bktım ınankı okadar kotu bı durumkı herkesın gozu suan kesın bzdedr hala cocugu yok kısırlar dyolardr kesın olmuyo dye knusyolardr

İlk önce çok geçmiş olsun vallahi üzüldüm ayıp ya yok acıma falan kalmadı neyse şimdi allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın inşallah iyi kaplisin belli mutlu haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…