saol cnm allah razı olsun ıyı dıleklerın ıcın ins en kısa zamanda mutlu haberı vermek nasıp olurİlk önce çok geçmiş olsun vallahi üzüldüm ayıp ya yok acıma falan kalmadı neyse şimdi allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın inşallah iyi kaplisin belli mutlu haberlerini bekliyorum
ya öyle düşünme başkalarını takarak hayat geçmez. sen olaylardan çok kolay etkileniyorsun gördüğüm kadarıyla. öncelikle çocuğunun olmamasını sonra da elalemin ne diyeceğini kafana takmamaya çalış. şimdi kolay mı sanki diceksin ama evet kolay çünkü herşey sende bitiyor. bana da soruyolar daha yok mu bebek diye, yok diyorum kestirip atıyorum ikinci soruyu sorabilecek cesareti bulamıyorlar. bende 3 senen 4 aydır evliyim ama, 4 aydır korunmuyorum şimdi bu kadar zaman geçince aradan millet de acaba olmuyormu diye düşünüyor ama ben tınlamıyorum bile, eğer birgün çok üstüme gelip eşelemeye çalışan olursa direkt 'KİME NE?' dicem :)inşallah cnm artık soranlara bebek henuz ıstemyoruz demekten bktım ınankı okadar kotu bı durumkı herkesın gozu suan kesın bzdedr hala cocugu yok kısırlar dyolardr kesın olmuyo dye knusyolardr
nsallah canımsaol cnm allah razı olsun ıyı dıleklerın ıcın ins en kısa zamanda mutlu haberı vermek nasıp olur
evgılerr allahım jayırlısı yla kucagına alırsın allahım herseyın hayırlısını versınnı
nsallah canım
yok aslında etkılenmyorum ama ne bılım bna bzen gelıyolar bole soldan soldanya öyle düşünme başkalarını takarak hayat geçmez. sen olaylardan çok kolay etkileniyorsun gördüğüm kadarıyla. öncelikle çocuğunun olmamasını sonra da elalemin ne diyeceğini kafana takmamaya çalış. şimdi kolay mı sanki diceksin ama evet kolay çünkü herşey sende bitiyor. bana da soruyolar daha yok mu bebek diye, yok diyorum kestirip atıyorum ikinci soruyu sorabilecek cesareti bulamıyorlar. bende 3 senen 4 aydır evliyim ama, 4 aydır korunmuyorum şimdi bu kadar zaman geçince aradan millet de acaba olmuyormu diye düşünüyor ama ben tınlamıyorum bile, eğer birgün çok üstüme gelip eşelemeye çalışan olursa direkt 'KİME NE?' dicem :)
:)))yok aslında etkılenmyorum ama ne bılım bna bzen gelıyolar bole soldan soldan
Evet biz sadece sebebiz , bu Allah ın takdiri, bir insan doğacak ve o da imtihan dünyasına gelecek, bize emanet edilecek. Rabbim bizimde hayırlı anneler olmamızı nasipAMİİİİİİİİİİİN CNM AMİN
VARYA SUAN BZM YAPAMADGMZI SEN YAPIYOSUN ATMSSN KAFADAN OHHHH sepr valla en guzelı akısına brakmak bn ne kkadar dsunmuyorm desemde ılışkı esnasında nasıl dua edyorum bu sefer tuttu dye allahm herkese hayrlısını versn allahm herkese o dunyann en guzel mıs kokulu mınıklerını bzmde kucagmza versn inşallah sabredıp beklıycez eldn hcbsey gelmyo sende hcbr sekılde kafaya takma
amin cnm inş ne guzel yazmssnEvet biz sadece sebebiz , bu Allah ın takdiri, bir insan doğacak ve o da imtihan dünyasına gelecek, bize emanet edilecek. Rabbim bizimde hayırlı anneler olmamızı nasip
etsin. Hayırlı zamanda hayırlısıyla mis kokulu bebekler nasip etsin, kucaklarımız boş kalmasın. Bir arkadaşımda yaklaşık bir yıl sonra hamile kaldı, bana çok dert etme ben inşallah hayırlı zamanda olur diye dua ediyordum Allah ta nasip etti dedi, bende onun duasıyla hayırlı zamanı bekliyorum rabbimden. Belki bir ay sonra belki üç ay sonra ama inşallah fazla bekletmez rabbim tez vakitte hepimize nasip eder annelik duygusunu bizde tadarız evlat kokusunu içimize çekeriz.
Kesinlikle canım akrabamın gelinide tayin gidecekleri yerde ediniriz diyormuş, korunmayı bıraktılar galiba hemen hamile kalmış ve raslantı olarak hamile kalanlari düşünün.... Allah bilirrrrrr :)Heeeeppimiz süperizniye durup dururken kendi vücüdumuzu ruhumuzu strese sokuyoruzki olacak olan olur zaten ben bu ay çok şey öğrendim en önemlisi sen ne yaparsan yap Rabbim ol derse olur ancak. tabikide sen elinden geleni yapacaksın ama dur şunuda yapıyım ay şunu da yapıyım diye kendini yiyip bitirmeyeceksin tamam arkadaş ben günüme dikkat ettimmi ettim ayağımı diktimmi diktim tamam yeter gerisi O na kalmış diyeceksin kenara çekileceksin başka şeylerle uğraşacaksın
Bende kuran okuyacağım inşallah, allah kabul etsin ibadetlerimizi. Bugün takvimde bakara süresi 128. ayet vardı çok güzeldi meali.ayyyyyy cnm inşallah temz ckar snucun smdı kura n okuycam 4.cuzdeym senn ıcn dua edeyım inş temz ckartatlm hayılısı
canım niye ağlıyorsunki Allah sağlıklı olduktan sonra elbet nasip eder hep olacak diye düşün buna inanalım, hafizeekbr diye bi kız vardı onun hikayesi beni çok etkiledi burada tüpünün biri kapalıymis yanlış hatırlamıyorsam ameliyat olacağı ay hamile olduğunu öğrenmişti, o bana ders olmuştu o da çok ağlamış ama dua ederek, inşallah biz inancımızı sağlam tutalım. :)yne aglıyorum cok korkuyorum allahm ya olmassa o mıs kokulum olmassa hcbebeklere bakınca ole duygulanıyorumkı aglamamk ıcın sıkıyorum kndumı eve gelınce gryorum bnyoda aglıyorum sessz sessz esım dymasın dye
Birde mesela sperm sayısı sınırda olanlarında bebeği oluyormus önemli olan embriyonun sağlıklı olmasıymis,sitede okumuştum, bende düşünüyorum bazen niye yerleşmedi kimyasal gebelik gecirdigimde sonucunu bilemiyorum, eşimin sperm testine üroloji doktoru normal demiş, kadın doğumcuya daha göstermedim. Ama olmadıysa niye olmadı, nasıl olacak bunları Allah bilir,, :) Allah ım bizi ümitsiz bırakma,amin.yne aglıyorum cok korkuyorum allahm ya olmassa o mıs kokulum olmassa hcbebeklere bakınca ole duygulanıyorumkı aglamamk ıcın sıkıyorum kndumı eve gelınce gryorum bnyoda aglıyorum sessz sessz esım dymasın dye
Bende demin sizden bahsetmiştim burada msjımda , iyi insan dedikleri bu olsa gerek, .. senin nasıl gidiyor hamileligin inşallah iyidir, rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin, göbüşün belli oluyor mu. Benimde içimden bi ses kızınızın olacağını söylüyor :)selamun aleykum canımyeni topiğin hayırlı olsun bol hamişli bi topik olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?