BİZİMDE ARTIK MELEGIMIZ OLSUN ISTIYORSANIZ BUYRUN TOPIGIME KIZLARRR

elaaaam

EVLİ COK MUTLU HUZURLU..:)
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
4.342
1.231
198
SELAMIN ALEYKÜM KIZLAR
ILK ONCELIKLE KNDIMDEN BRAZ BAHSEDEYIM 23 YASINDAYIM ANKARADAYIM 2.5 SENELIK EVLIYIM VE 2.5 SENEDIR HENÜZ MELEGIME KAVUSAMADIM COK YORUCU COK UZUN SÜRECLERDEN GECTIM HASTAHANE EV ARASI MEKIK DOKUDUM DIYEBILIRIM LAKIN HC BIR SONUC ELDE EDEMEDIK ... ILK ONCELIKLE EVLILIGIMN ILK 1. YILI ANKARADA OLAN ETLIK ZUBEYDE HANIM HASTANESINE GDEREK HAYATIMIN EN BYUK HATASINI YAPMS OLDUM NEDEN MI ISTE SU SEBEPTEN HASTANEYE GTTIM TAHLILLER ISTENDI YAPTRDIM KAN DEGRLERI HRMN DEGRLERIM FALAN COK GUZEL CIKTI VE EN ZOR OLAN HSG(RAHIM FLMI) ISTENDI ONU DA CEKTRDIM ALLAHIMA SUKURLER OLSUNKI AGRSZ SANCISIZ OLDU SONUCUM TEMZ TUPLERM ACIK CIKTI VE BIZE ASILAMA YAPALIM DDILER BU ARADA AYRINTIYI KACRMAYIM ESIME HIC BAKMADAN DREK BNA ASILAMA YAPALIM DDILER TAMAM DDIK NE BILELIM 1. ASILAMAMI YAPTRDIM TUTMADI 2.ASILAMAMI YAPTRDIM TUTMADI VE TAM TAMINA 2 SENEM BU HASTANENIN SORUMSUZLUGU YUZUNDEN HICE GITTI ...TAMAM ARTK DEDIK NDEN OLMUYO BI SORUNUMUZ YOK BILIYODUK CUNKU SNRA OZEL BI HASTAHANEYE GTMEYE KARAR VERDIK ESIM MUAYENE OLDU VE 2 TARAFLI 1DERECE VARIKOSEL OLDUGU ORTAYA CIKTI VE BASIMIZDAN ASAGI KAYNAR SU DOKULDU RESMEN SOKA GRDIK DOKTORUMUZ OKADAR ILGILNDIKI SZ BU SPERMLERLE NASIL ASILAMA OLDUNUZ ILK ONCE ERKEKTE SORUN VARMI DYE BAKILIR SNRA YOKSA BAYANA BAKILIR DDI VE ESIM AMELIYAT OLDU AMELIYT OLALI 4.AYIMIZDAYIZ CUMA GUNU DOKTR KNTROLU VARDI ESIMIN VE DOKTOR ARTK BEBEGINIZN OLMAMASI ICIN ONUNUZDE BR ENGEL KALMADI DDI ESIMN SNUCLARI GZEL CIKTI OKADAR MUTLUYUM KI SUAN BILE AGLIYORUM TUTAMIYORUM KNDIMİ ARTIK BNMDE MIS KOKULUM GELSIN ANNESINE BABASINA BZDE BI AILE OLALIM DYE DUASIZ KURANSIZ GECEN GUNUM YOK .....HADİİİİ KIZLARR GELIN BURDA TOPLANALIM DERTLESELIM ELLERIMIZ KALPLERIMIZ GONULLERMZ BU TOPIKTE BIR OLSUN BU SURECLERDE HEP YANYANA OLALIM NE DERSNZ BEKLIYORUM SZI BILIYORUM İNSALLAH HERKES BU TOPIKTE HAMILE KALACAK ALLAHIMN IZNIYLE ...HEPINIZI SEVYORUM KIZLAR

Slm canim insallah en yakin zamanda rabbim sana da bana da ve tum isteyenlere hayirli bebisler nasip etsin

ıstersen ve musaıtsen kandnden bahsedebılırsın cnm sorun varmı olmuyomu bebegn
Tabi cnm. Ben 5 aylik evliyim 23 yasindaym istanbulda yaşıyorum. 5 aydir hic korunmamamiza ragmen olmuyo. 1 kez doktora gittim detayli bakmadi yumurtaliklarima bakti temiz dedi hamile kalirsn ama olmadi.gecen ay soğan kuru kullandm adetim ilk defa bu yasima kaldar gecikmemisti 4 gun gecikti sogan kuru ise yaradi galiba dedim ama dün adet oldum oyle yani benimkisi tatlim

Aleykum selam canim :) sorun da olmadigina gore artik Allahim sana ve bizlere tum isteyen herkese tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Umarim melegin en kisa zamanda seninle olur :) benimde 3 gun kaldi adetime. İnsallah adet degil de hamile olurum. Bnde hastane ve ev arasi mekik dokuyorum insallah hamileyimdir.

Son düzenleme:
ayyy yasıtmısız cnm sen ynede doktora gtmeyı ıhmal etme gt bıan once tuplerıne falan baktr bu arada cnm sogan suyu adette 2 3gun oynama yapabılıyo gecktryo bnde ole olmustum bı umutla gıdıp test almstım hatta inşallah olur cnm artk duamdasn
inşallah cnm ne kadar guzel dua ettn ole umarım en kısa zamanda kavusuruz cnm bnm 3 gun kalmss insallah 9 ay adet olmassn inşallah

Insallah canim benim ins hamilesindir melegin sana tutunmuştur :))

Aynen benide geciktirdi cnm. Bugün adetimin 2.ci gunu yarin gidip hormon testi vs yaptircam sabah inşallah bu ay bebislerimiz bizimle olur :))

Aynen benide geciktirdi cnm. Bugün adetimin 2.ci gunu yarin gidip hormon testi vs yaptircam sabah inşallah bu ay bebislerimiz bizimle olur :))
inşallah hormn testlerın de guzel cıkar cnm buyuk ıhtmal senden hsg falanda ıster hep dua etcem sana snıcların umarımm guzel ckar

ahh bu doktorların.. yanlış tedavileri yok mu..? insanın hem cebinden alıyor hem ömründen.. 2 buçuk senelikde benim evliliğim var.. nasip kısmet olmadı olacağı günü dört gözle bekliyenderdenim.. inşalah önünde hiçbir engel olmaması bebeğine kavuşman için büyük bir fırsattır canım..

İnşallah canım en kısa zamanda inşallah. İnşallah 9 ay adet olmam da :) bebişim benimle olur. 10 aylık evliyim biz biraz erken tedavi olmaya başladık. 22 yaşındayım. Adet düzensizliğim vardı o yüzden tedaviyi erkene aldık. Hsg, rahimden parça alınma, rahim yarası hepsini yaptırdım. şimdi ise klomen ve çatlatma iğnesi oldum. 14 ü adet günüm bakalım inşallah hamileyimdir. Senin adet tarihin kaç canım ?

amın cnm amın allahım bzm ıcın ne hayrlıysa onu versın ınş senıde grmek ıstyorum burda hepp

Son düzenleme:
30 ocak cnm bnm adet tarıhım ınsallah olmayız ya
Insallah canim benim rabbim hepimize bebisler nasip etsin o kadar üzülüyorum ki
cnm hep uzulyoruz ama elden ne gelır bn her gun aglıyorum yasamayan blmez bz senn yanndayız brlıkte asacagz inş

inşallah olmayız canım. inşallah hamile oluruz.
ayyyyyyyyyyyyyyy hamıleyyımmmm dye ne zmn dcem bılemyorum ya hc dyemessem dye korkuyorumm ama bı yandan da sukredıyorum belkı hayrlı degldr dye allahım o duyguları bzede yasatsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…