BİZİMDE ARTIK MELEGIMIZ OLSUN ISTIYORSANIZ BUYRUN TOPIGIME KIZLARRR

elaam gecen hafta nasil rahat yaziyordum burada. insan birebir imtihanla yuzyuze olunca cok ama cok sabir gerekiyormus . bugun gebelik testi aldim 5 gun sonra deneyecegim , birde adet gunu yapacağım. gecen ay doktor yumurta takibi demisti gidemedim. yumurtalarim fazla buyumemis, inofolik bitti, bugun folik trio aldim ona basladim. isin garibi adetten sonra iliski oldu o zamandan beri kasık rahim bölgesi, bel ağrısı, göğüs sızısi bitmedi. Acaba geçen aydan catlamayan yumurtam adetten sonra çatlamış olabilir mi? İnşallah öyledir suan bebeğim benimledir. Iyice bu düşünceye kendimi kemerlerin aksini birturlu düşünemiyorum. Allah ım bizim dualarımizi hayırlısıyla kabul eyle, kaldıra bileceğimiz imtihanlar ver , tez zamanda hayırlı evlatlar ver, bizleri meyvesiz bırakma. Amin.

amın cnm bak yne aglattın bnı ya inş bzmledr cnm bebeklerımz bu sefer rabbım bze dayanma gucu ver

Ağlama canım inşallah bizimde bebeğinizin olacak büyüyecek hayırlı bir evlat olacak ben inanıyorum ama ışte sabır, yılmak yok mücadeleyi ümidimizi kaybetmeyelim. Belki bunu düşünmemizi istiyor rabbim hemen olsun deyince olmayacağıni herşey O'nun (c.c) elinde, rabbim bizede evlat nasip etsin. Kalbimizi ömrümüzu aydınlıga çıkartsın inşallah hayırlısıyla.

merhaba kızlar bende 28 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim ve bu 3. denememiz... biliyorum 3 ay çok kısa gibi görünüyo ama ben bekarlığımdan beri anne olmayı çook isterdim ilk başlarda eşim hazır değildi şimdide 3 ay bana çok uzun geliyo.. Allah yıllarca bekleyenlere sabırlar versin çok yıpratıcı bir süreçmiş anladım. benim bat a bugünü saymazsam 4 günüm kaldı umutluyum herzamanki gibi inşallah sonu hüsran olmaz..

Allahın izniyle olur inş. 3 ay çok normal hemen pıt diyee olmazki canımm:)))
Sabredeceksin Bende daha çok yeniyim 2 ay oluyor denemelerdeyim hayırlısı ile inş.:)

daha yenı bslamssın cnm hayrlısı olsun rabbım bekletmesın fazla vala ıster 3 ay ıster 3 sene farketmyo stres aynı stres

bu tarz yazıları okuyunca insan umutlanıyor ama regl olunca tekrar hüsran yaşıyorum. Maalesef bu sabah regl oldum. Karar verdim bu ay doktora gidip rahim filmi çektireceğim. içim rahatlar en azından.

Arkadaşlar hamd olsun belirtiler beni yaniltmadi ve çok şükür hamileyim Rabbim isteyen herkese tezvakitte nasip etsin inşallah

Arkadaşlar hamd olsun belirtiler beni yaniltmadi ve çok şükür hamileyim Rabbim isteyen herkese tezvakitte nasip etsin inşallah
Çok sevindim hayırlı olsun inş.Saglıcakla kucagına alman dileğiyle...Nekadar süre oldu denemeler:)

canım bende de war polikistik ama bu gebeliğe engel değil korkma hiç

Slm canim insansalar ısteyen herkese bebk nasip eder. Senın için çok sevındım misali hayırlı bırsekılde devam eder ve bebebın olur gerçekten çok zor zamanlar atlatmıssn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…