• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim sonuçlarımızı da yorumlar mısınız?

turkolog

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
224
0
316
41
Ordu
Merhaba; biz birçok şeyin çok geç farkına vardık diyebiliriz, bize hep her şey normal denildi ama buna rağmen gebelik gerçekleşmedi. Bu test imkansızlıklar içinde bir hastahanede yapıldı doğunun en ücra köşesinde...

Test sonuçlarımız ;

cinsel perhiz süresi;7 gün
Görünüm; homojen gri opak
likefaksiyon süresi; 60 dak
sayı(mil); 20
ph;7
aglütinasyon;yok
hacim;4ml
Hızlı hareketlli;5
yavaş ileri har;30
yerinde har;5
hareketsiz;60
lökosit;1
morfoloji
normal;10

bu değerlerle sizin normal yolla bebeğiniz olur dendi ve bana klomen başlatıldı 3 ay kullan gebelik olursa gel denildi kullanmaya başladım 3.ay kocaman kistlerle kendimiz durduk ve göğüsümde kistler vardı sayısı arttıkça arttı... bu testten 1 yıl sonra gerçekleşen testte(bu defa özel ve ünlü bir hastahanede!) sperm sayısı 7 milyon çıktı ileri hızda sperm 0 ve morfoloji oldukça bozuk denildi acil aşılama önerildi aşılamalarda negatif çıktı merakım bu değerler aşılama için yeterli miydi? bundan sonra eşim argin-max isimli bir takviye kullandı sayımız 56 milyon oldu ancak ileri hızda sperm sayısı sıfırda kaldı bizim bir şansımız var mı? Normal yolla olma ihtimali var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Merhaba iki sperm değeriarasında çok ciddi fark var ve bu ilaçlarla düzelmesi mümkün olan bir sayısal değer değil. Bu nedenle testlerden birinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Ve güvenilir bir merkezde tercihen tüp bebek merkezlerinden birinde tetsin tekrarlanması yerinde olur. 7 milyon değerinde ise aşılama değil tüp bebek tedavileri size gebelik sağlamakta faydalıdır. Sevgiler.

merhaba; biz birçok şeyin çok geç farkına vardık diyebiliriz, bize hep her şey normal denildi ama buna rağmen gebelik gerçekleşmedi. Bu test imkansızlıklar içinde bir hastahanede yapıldı doğunun en ücra köşesinde...

Test sonuçlarımız ;

cinsel perhiz süresi;7 gün
görünüm; homojen gri opak
likefaksiyon süresi; 60 dak
sayı(mil); 20
ph;7
aglütinasyon;yok
hacim;4ml
hızlı hareketlli;5
yavaş ileri har;30
yerinde har;5
hareketsiz;60
lökosit;1
morfoloji
normal;10

bu değerlerle sizin normal yolla bebeğiniz olur dendi ve bana klomen başlatıldı 3 ay kullan gebelik olursa gel denildi kullanmaya başladım 3.ay kocaman kistlerle kendimiz durduk ve göğüsümde kistler vardı sayısı arttıkça arttı... Bu testten 1 yıl sonra gerçekleşen testte(bu defa özel ve ünlü bir hastahanede!) sperm sayısı 7 milyon çıktı ileri hızda sperm 0 ve morfoloji oldukça bozuk denildi acil aşılama önerildi aşılamalarda negatif çıktı merakım bu değerler aşılama için yeterli miydi? Bundan sonra eşim argin-max isimli bir takviye kullandı sayımız 56 milyon oldu ancak ileri hızda sperm sayısı sıfırda kaldı bizim bir şansımız var mı? Normal yolla olma ihtimali var mı? şimdiden çok teşekkür ederim...

Merhaba iki sperm değeriarasında çok ciddi fark var ve bu ilaçlarla düzelmesi mümkün olan bir sayısal değer değil. Bu nedenle testlerden birinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Ve güvenilir bir merkezde tercihen tüp bebek merkezlerinden birinde tetsin tekrarlanması yerinde olur. 7 milyon değerinde ise aşılama değil tüp bebek tedavileri size gebelik sağlamakta faydalıdır. Sevgiler.

Hızlı cevabınız ve açıklayıcı bilginiz için çok çok teşekkür ederim.

Back