Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hem şık hem şirin,huzur dolu ferah bi evin var.güle gle otur bi ömür sürsün huzurun inşallah..benim de evim yapılıyor şu an,zor işler bunlar:)mutfak perdelerim senin perdelerinin tarzında..en çoookk raflarına bayıldım nerden aldın acaba?
her soruya ayni cevabi veriyorum gibi hissettim kendimi samdanlarimizda ikea:)konsolun üzerindeki mumluklar nereden acaba????
Çok hoş huzur ve saglıkla mutlulukla oturun inş :)
inşallah Rabbim nasip eder kendi evinin olmasını..ayrıca mutfağın da dolapların da hiç itici değil..çok güzel değerlendirmişsin her alanı,tatlı talı da süslemişsin gayet hoş olmuş:)kendi evimiz degil kira:)) mutfagimdan belli oluyordur kira oldugu cok itici mutfak dolaplarim var:) sanirsam holdeki raflardan bahsediyorsun onlari ikeadan aldik esim monte etti suslemekde bana kaldi:) cokkk tesekkur ediyorum guzel yorumlarin icin ins bizim de bir evimiz olur bi gun:)
salonun cok şirin tatlım güle güle oturun
eviniz cok sirin...![]()
inşallah Rabbim nasip eder kendi evinin olmasını..ayrıca mutfağın da dolapların da hiç itici değil..çok güzel değerlendirmişsin her alanı,tatlı talı da süslemişsin gayet hoş olmuş:)
ben salonunuzu çok beğendim güle güle oturun
cnm harıka evın gule gule otur. mutfak perdenı nerden aldın cnm cok begendımm![]()
çoook güzel olmus bayıldım Mutlu bir ömür gecirin ınsallah bu evde![]()