Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktim ki herkes evi hakkinda fikirler aliyor ben de hala eksikleri olan sirin yuvamiz hakkinda fikirlerlerinizi alayim dedim
burasi bizim hem oturma odamiz hem salonumuz hem de yemek odamiz 3u bir arada cok kullanisli
Eki Görüntüle 368193
Eki Görüntüle 368194
Eki Görüntüle 368196
Eki Görüntüle 368195
Eki Görüntüle 368197
Eki Görüntüle 368200
burasi da hol
Eki Görüntüle 368229
Eki Görüntüle 368230
burasida esimin cok emegi olan mutfagimiz
Eki Görüntüle 368234
Eki Görüntüle 368236
Eki Görüntüle 368237
Eki Görüntüle 368238
sade ve şirin bir evin var huzur mutluluk bereket eksik olmasın güle güle oturun![]()
daha 4 aylik yeni yeni duzene giriyor iste:) tesekkur ederimm guzel dileklerin icin:)
çok güzel sade şık ve uyumlu bı eb ALLAH güle güle oturtmak nasıp etsın canım :) orta sehpanın ustunde herhangı bı obje yok bos kalmıs bnece doldur orayı gözüm takıldı :))
zamanla herşey olur önemli olan huzurla oturmak :13:
herkes oyle diyor huzurumuz' sagligimiz ve sevgimiz eksilmesin de esya eksik olsun gozum de degil zaten:)
orta sehpa pek ortada duramiyo:) esimde ben de calisiyoruz da genelde ayak uzatmalik oluyor ondan pek bisey koyamadim bi de aslinda oraya bisey uyduramadim cok zor begeniyorum da ben nasil bisey koysam bilemedim:18::18::18:
orta sehpa ayaklarınız ıcın kullanılıyo demekkı :) bence genıs gümüş renklı tabak uyacaktr sehpanın üstüne dekoratif olanından.cnkü duvardakı kelebek aynalarına uyacaktr. :)
sade şık bir salon benim tarzım.beğendim huzurla oturun.
allah geçim versin tatlım evin güzel olmuş fakat bence koltuklarının üstündeki yastıkları renklendir perdelerinin renk grubundan bi ton seç ama canlı olsun daha enerjisi yüksek bir oda olur :)
canım salonun çok güzel uyumlu emek vermişsiniz eve belli .nacizane bişey diycem .tezgahın üstü çok kalabalık geldi bana biraz boşaltsan daha iyi olacak sanki canım .Allah huzuru eksik etmesin bu yuvayı bir bebişle şenlendirsin .bu arada raftaki kavanozlara bayıldım .
işten vakit buldukça güzelleştirmeye calışıyoruz:)Çok şirin maşallah.
Mutfağınızda emek var belli oluyor gerçekten..
teşekkür ediyorumm cokkk :)eviniz çok hoş..oturma odanızı cok beğendim..huzurla oturun inşallah:)